romanx bližšie k centru by nebolo? Je nejaká mapa na podobné veci resp. banky poskytujú podobnú info? Lebo stále len "zloženie bankoviek je závislé na type a umiestnení bankomatu". Aspoň zatiaľ, čo som sa pýtal.
SLSP bankomatoch je volba, ze sumu definujes poctom jednotlivych bankoviek. Takze by s tym nemal byt problem, pokial sa teda, ako spomina Andrej, v nejakom konkretnom dany nominal prave nemimul.
Napriklad vyberas Fio kartou z bankomatu Slovenskej Sporitelne, tak Fio ti neuctuje ziaden poplatok (ak si v tych 2 vyberoch mesacne), ale Slovenska Sporitelna ti nauctuje poplatok za pouzitie ich bankomatu (vacsinou par Eur, zalezi od banky). Vyberal som Fio kartou z bankomatov Euronet a stalo ma to tusim okolo 4 Eura navyse.
365 môžem po cca pol roku používania odporučiť. Založenie účtu cez net, telefonické overenie, možnosť využívať bankomaty poštovej banky bez poplatkov. Podpora apple pay všetko bez poplatkov. Karta príde rýchlo ( teda aspoň v tej dobe keď som to riešil ja tak prišla rýchlo).
skorpion nepravda, poplatok sa ti naúčtuje, iba ak si dáš zobraziť zostatok na účte alebo 3 a ďalší výber hocikde bez ohľadu na bankomat.
Všeobecne bankomaty Slovenskej sporiteľne sú ok, široká sieť aj všetko, no majú obmedzenie na 200€. Aspoň čo som párkrát vyberal. Dokonca aj na centrále v Bratislave má obmedzenie. Tak som od nich upustil.
Vyskusam znova Fio kartu, mozno sa nieco zmenilo....
Co sa tyka obmedzenia v SLSP na 200 Euro, minimalne v zahranici to plati. Pri vybere z ErsteGroup bankomatu mi povoli max 200 Euro na jeden vyber. 600 Euro som vyberal natrikrat + zakazdym poplatok tusim 2 Eura (je to uz par rokov dozadu...)
Napriklad vyberas Fio kartou z bankomatu Slovenskej Sporitelne, tak Fio ti neuctuje ziaden poplatok (ak si v tych 2 vyberoch mesacne), ale Slovenska Sporitelna ti nauctuje poplatok za pouzitie ich bankomatu (vacsinou par Eur, zalezi od banky). Vyberal som Fio kartou z bankomatov Euronet a stalo ma to tusim okolo 4 Eura navyse.
tak toto je uz v podstate nemozne, aby ti cudzia banka strhla poplatok v banke, kde mas vedeny ucet...bolo by velmi zvlastne ak tretia strana by mala dosah na tvoj ucet....tebe s uctom moze manipulovat iba tvoja banka a dalej len ti, ktorym si dal inkasne povolenie....teoreticky banka pozna iba cislo karty, ale nie majitela uctu a jeho ucet
tak toto je uz v podstate nemozne, aby ti cudzia banka strhla poplatok v banke, kde mas vedeny ucet...bolo by velmi zvlastne ak tretia strana by mala dosah na tvoj ucet....tebe s uctom moze manipulovat iba tvoja banka a dalej len ti, ktorym si dal inkasne povolenie....teoreticky banka pozna iba cislo karty, ale nie majitela uctu a jeho ucet
Mozne to samozrejme je. Priklad: vyberas Fio kartou z bankomatu SLSP 100 Euro, bankomat ti vypise, ze ti nauctuje 105 Euro (musis odsuhlasit), ale vyda ti tych 100. Tych 5 Euro je poplatok.
Mam tak mbank, 2 embosovane debetne karty, 2 ludia (obaja s rovnakymi dispozicnymi pravami) a pokial splnis podmienky (nic zlozite), tak bez poplatkov.
Mozne to samozrejme je. Priklad: vyberas Fio kartou z bankomatu SLSP 100 Euro, bankomat ti vypise, ze ti nauctuje 105 Euro (musis odsuhlasit), ale vyda ti tych 100. Tych 5 Euro je poplatok.
no ak vyberas v ramci limitu dva vybery zadarmo, tak potom to musis reklamovat vo svojej banke, ze to nie je pravda...Fio banka plati tie poplatky za teba pri prvych dvoch vyberoch, potom je to uz individualne od banky k banke,podla toho ake maju medzi sebou dohody...a to ti nauctuje tvoja banka na tvojom ucte...to ze je tam poplatok 5e nie vzdy znamena, ze cely poplatok ide SLSP...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fio ma 2 vybery mesacne z akehokolvek bankomatu zadarmo, ale banka vlastniaca ten bankomat ta krasne nauctuje.
romanx bližšie k centru by nebolo?
Všeobecne bankomaty Slovenskej sporiteľne sú ok, široká sieť aj všetko, no majú obmedzenie na 200€. Aspoň čo som párkrát vyberal. Dokonca aj na centrále v Bratislave má obmedzenie. Tak som od nich upustil.
Nepravda
Co sa tyka obmedzenia v SLSP na 200 Euro, minimalne v zahranici to plati. Pri vybere z ErsteGroup bankomatu mi povoli max 200 Euro na jeden vyber. 600 Euro som vyberal natrikrat + zakazdym poplatok tusim 2 Eura (je to uz par rokov dozadu...)
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2019-003024_CS.html
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2019-003024_CS.html
Viem, ale v principe je to jedno.
no ak vyberas v ramci limitu dva vybery zadarmo, tak potom to musis reklamovat vo svojej banke, ze to nie je pravda...Fio banka plati tie poplatky za teba pri prvych dvoch vyberoch, potom je to uz individualne od banky k banke,podla toho ake maju medzi sebou dohody...a to ti nauctuje tvoja banka na tvojom ucte...to ze je tam poplatok 5e nie vzdy znamena, ze cely poplatok ide SLSP...