MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
sladka nevedomost
Práve som včera ten FS2020 sťahoval ale celkovo v dnešnej dobe streamingových služieb je aj 500gb málo.
2 osoby, netflix,yt, možno dva filmy v UHD.
Edit: A hej aby som prispel do témy, máme UPC v Přaze cez 4r a nemám čo vytknúť, jeden deň sme mali výpadok a na 3 mesiace nám zvýšili rýchlosť z 300 na myslím 600 či aký je vyšší paušál.
Co potrebujes vediet?
Internet tiez fici (klop, klop)
Konzdenzator vyhladzuje napatie. Fungovat ti to zatial moze ale casom, ked sa ostatne kondenzatory na tej istej vetve vysusia, tak sa ti to cele zosype. Urcite vies, ze prave lacne kondeznatory sa nazyvaju *****, lebo po case sa vysusia a zariadenie prestane fungovat. Casto ich staci len vymenit a funguje sa dalej...
V zdianom pripade ho nezasuvaj spat, kedze sa tie zvitky dnu urcite netrafia spat na nozicky a vytvoris skrat, co sposobi ovela vacsie skody. Jedina moznost je kupit novy kondenzator s podobnymi parametrami a pripajkovat ho tam.
Ten dva kondiky budu mozno len pre zvukovku - cize ak ju nepouzivas, mozes na to kaslat.
mamina ma ipad,a zablokovala si ho (podrobnosti neviem), resend hesla je na email,ktory pouzival tatko v SE as s ENEL domenou emailov,ale kedze je na dochodku,a domena sa zmenila na SEAS.SK,tak je ten email nenavratne fuc,a kontrolne otazky neexistuju,resp. ich nevie ani diva svina
ako sa v taktomto pripade postupuje? volala mi zahranicna supporterka APPLU,ale ta nevedela pomoct, blabotala 2 na 3,proste hruza
dikes
co znamena zablkovala ipad?
neni prihlasena na inom zariadeni?
nech sa skusi prihlasit na icloud.com a zmenit email