ZRUŠENÉ: MTBIKER Novodubnický maratón, 22. 8. 2020, Nová Dubnica
Dámy a páni,
srdečne vás pozývame na 26.ročník najstaršieho MTB maratónu na Slovensku, ktorý sa uskutoční 22.augusta v Novej Dubnici. V spolupráci s našim generálnym partnerom - MTBIKER pre vás opäť pripravujeme niekoľko noviniek a vylepšení.
tiež by som rád nechal štartovné organizátorom aj keď stale svietim že som nezaplatil 😅😅😅 ale važne som platil 😂😂😂 tricko si pridem zobrat do Hrádku 👌 tak keby sa dorobila vo formulári kolónka "necham štartovne organizátorom" zaškrtol by som túto možnosť. zatiaľ počkám s posielaním formulára
super napad s tou moznostou C, dubnicak je moja srdcovka a rad vam venujem startovne... dufam ze sa vidime o rok, bude to moje 20te vyrocie od prveho startu na tomto maratone
Maratónske trička bude rozdávať a predávať tento piatok v Novej Dubnici v priestoroch Amfík Pubu (miesto cieľa, Topoľova ulica) v čase 17:00hod až 20:00hod.
Prosíme všetkých registrovaných pretekárov z Novej Dubnice a z okolia ktorí môžu prísť, aby si prišli tričká vyzdvihnúť.
romanholy môžem si dať vyzdvihnúť tričko cez kamoša, ktorý si pôjde tiež pre tričko? stačí že nahlási moje meno a dáte mu ho či nejaký iný systém? ďakujem
Maratónske trička bude rozdávať a predávať tento piatok v Novej Dubnici v priestoroch Amfík Pubu (miesto cieľa, Topoľova ulica) v čase 17:00hod až 20:00hod.
Prosíme všetkých registrovaných pretekárov z Novej Dubnice a z okolia ktorí môžu prísť, aby si prišli tričká vyzdvihnúť.
Predavat znamena, ze si ho budem moc kupit aj ked som nebol registrovany?
Ak nie, tak je tu niekto, kto si ho nechce prevziat? Zobral by som jedno M-ko.
V prípade záujmu o prevzatie trička aj pre ďalšieho prihláseného účastníka (kamaráta, rodinu...) vás prosíme aby nás dotyčná osoba pre ktorú budete preberať tričko kontaktovala vopred emailom so svojimi údajmi a údajmi o osobe ktorá jeho tričko prevezme.
Zajtra zoberieme na Amfík na predaj aj tričká ktoré zostali z uplynulých ročníkov, máme aj nejaké kompresné ponožky ktoré si budete môcť zakúpiť. Je pravdepodobné, že ponúkneme aj zopár tohtoročných tričiek po ľudoch ktorý si nechcú tričko zobrať a pod. Počet takýchto tričiek teraz ešte nevieme a ich rezervovanie nie je možné. Kto skôr príde, ten skôr berie.
Trasa sa posledne roky tusim moc nemeni, takze na pripadny sukromny vyjazd je idealny cas sa inspirovat niecim z historie. Taky zjazdik po modrej TZT z Baske sa uz ofiko asi nikdy nepojde
Máme v pláne si prejsť klasik s tým že si pridáme Baske ... Kadiaľ by ste odporučili ísť z Baske dole? Po modrej smerom na Omšenie alebo po žltej smer Homôlka?
Palo TT Ze Cicmany, Podmalenica, Mojtin... Ked si predstavim na akom kusku je teraz namotany king... Ale chapem ze je to omnoho jednoduchsie zabezpecit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Štartovné venujem organizátorom, o rok sa hlásim znova.
Ešte napíšem oficiálne mailom.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHmjtpnyJQI4MhmmyyqXjlZVPVkVhtqTVJptvTOK7FC1f84g/viewform
Štartovné venujem organizátorom, o rok sa hlásim znova.
Ešte napíšem oficiálne mailom.
C možnosť pridaná do dotazníka. Ďakujeme všetkým ktorý nás akokoľvek podporili a podporujú. Ste skvelí!
Predavat znamena, ze si ho budem moc kupit aj ked som nebol registrovany?
Ak nie, tak je tu niekto, kto si ho nechce prevziat? Zobral by som jedno M-ko.
V prípade záujmu o prevzatie trička aj pre ďalšieho prihláseného účastníka (kamaráta, rodinu...) vás prosíme aby nás dotyčná osoba pre ktorú budete preberať tričko kontaktovala vopred emailom so svojimi údajmi a údajmi o osobe ktorá jeho tričko prevezme.
Zajtra zoberieme na Amfík na predaj aj tričká ktoré zostali z uplynulých ročníkov, máme aj nejaké kompresné ponožky ktoré si budete môcť zakúpiť. Je pravdepodobné, že ponúkneme aj zopár tohtoročných tričiek po ľudoch ktorý si nechcú tričko zobrať a pod. Počet takýchto tričiek teraz ešte nevieme a ich rezervovanie nie je možné. Kto skôr príde, ten skôr berie.
Mapa a GPX je už na webe v menu. Sťahujte kým to nebudeme musieť stiahnuť.
DCM klasik 2019 - http://www.cykloserver.cz/f/f485273570/
DCM hard 2019 - http://www.cykloserver.cz/f/bb43273568/
DCM king 2019 - http://www.cykloserver.cz/f/4ff2273569/
Trasa sa posledne roky tusim moc nemeni, takze na pripadny sukromny vyjazd je idealny cas sa inspirovat niecim z historie. Taky zjazdik po modrej TZT z Baske sa uz ofiko asi nikdy nepojde
Btw, rok 2000 a 2001 sa islo viacero koleciek?