zadne muselo k doktorovi, rozpadla sa nejaka rozperka na tie karbonove spice tak som to radsej nevozil a cakal na diely, pri tej prilezitosti sme vymenili aj loziska, uz to chce len prehodit plast a kazetu naspat
uz sa tesim ked vymenim to "olovene" giant koleso za ten francuzsky ale za to lahky sunt
jasne to viem, francuzska je znacka. Renaulty sa tiez vyrabaju kde kade v turecku a pod
dolezite je ze to preco to volam sunt navrhol nejaky zabozrut a pouzivaju to dodnes aj ked vedia ze to je na pi... uz desat rokov
Ja mam sedlovku do neba a nedavno som mal predstavec zmenseny z 11 na 9cm, po zmene sedla som ho vratil na 11cm aj to len pre to ze som si v stojkach kopal do riaditok.
Je to M/L velkost, jeden kamarat rovnako vysoky ako ja ma Lko rovnakeho bajku, druhy rovnako vysoky ma Mko rovnakeho modelu. Vsetci mame 180cm. Jeden bol pretekar druhy je turista.
No zvazujem to posunut na 12 alebo 13cm
Teraz som sa vracal k 11tke z 9cm co som vozil docasne
Zdvihnut asi nezdvihne, mam to otocene do negativu teda smerom dole
podla mna bike je ok, ale scarinko by mohol schudnut... bez urazky
az potom by som skusil dlhsi predstavec...
ale dolezite je, aby sa clovek citil dobre.. bez ohladu na to, ako vyzera...
ja nemam novu foto svojho cestaku, ale v podstate nic sa za tie roky nezmenilo.. tak len pre porovnanie, moj posed na 188cm vysku
aktualne ale mam cierne sedlo a posunute viac dopredu
ako si dovolujete poznamenat, ze niekoho bajk je maly... kupi si novy bajk a tesi sa z neho, neboli ho predsa chrbat a vela bajkuje...
vysunuta sedlovka do neba, posunute sedlo na max dozadu aj cez offset, 13 cm vypodlozkovany predstavec - to predsa nemoze byt maly ram... len mate potrebu hejtovat...
Bajk mam uz 3 roky, sedlo je ISM a keby si o tom nieco vedel ako sa na tom sedi tak by si netresol taku somarinu. Predstavec je tam default aky bol na bajku. Pred kupou som si bol velkosti vyskusat. Este nejaky hejt?
Ja mam od Giantu Defy taktiez velkost M/L (56cm) moja vyska 182cm, nohy 89cm a je mi perfektny. Sedlovka hodne vysunuta, ale v ramci limitu, este aj s rezervou.
Dobru velkost si zvolil Scarinko na svoju vysku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz sa tesim ked vymenim to "olovene" giant koleso za ten francuzsky ale za to lahky sunt
Len si pekne pozri ten francúzky šunt made in romania
dolezite je ze to preco to volam sunt navrhol nejaky zabozrut a pouzivaju to dodnes aj ked vedia ze to je na pi... uz desat rokov
mozno si ale myslel, ze su to kluky od Slovenskej obchodnej inspekcie
Je to M/L velkost, jeden kamarat rovnako vysoky ako ja ma Lko rovnakeho bajku, druhy rovnako vysoky ma Mko rovnakeho modelu. Vsetci mame 180cm. Jeden bol pretekar druhy je turista.
Nic v zlom ale aj podla mna Ti je maly...
Teraz som sa vracal k 11tke z 9cm co som vozil docasne
Zdvihnut asi nezdvihne, mam to otocene do negativu teda smerom dole
az potom by som skusil dlhsi predstavec...
ale dolezite je, aby sa clovek citil dobre.. bez ohladu na to, ako vyzera...
ja nemam novu foto svojho cestaku, ale v podstate nic sa za tie roky nezmenilo.. tak len pre porovnanie, moj posed na 188cm vysku
aktualne ale mam cierne sedlo a posunute viac dopredu
Ale zas take tragicke to nebude, ci?
EDIT: staci teda jedna fotka 😁
Ale ano mam +5 oproti minulemu roku a nejak to nejde naspat
vysunuta sedlovka do neba, posunute sedlo na max dozadu aj cez offset, 13 cm vypodlozkovany predstavec - to predsa nemoze byt maly ram... len mate potrebu hejtovat...
Dobru velkost si zvolil Scarinko na svoju vysku...