Tiez som zacal nosit ladvinku, hlavne na take porobotne jazdy, lebo som nemal kam dat mobil a peniaze. Tak som si kupil na skusku nejaku Loap, ale budem musiet pokukat po niecom lepsom, lebo tato sa celkom hybe a popruhy sa postupne pomalicky uvolnuju.
Nie každý dres má vrecká a aj keby, tak do neho nedáš liter vody. Som zvyknutá na batoh lebo nosím vždy všetko a toto je v podstate minibatoh. Naposledy som sa vybrala na pumptrack len nalahko a just som dostala defekt - po asi 6 rokoch! Takže nie, nechcem mať napratané vrecká. Plus, na rozdiel od dresu ti v tomto veci nepremoknú ako v drese keď sú.
Kice, nosim dresy bez vreciek. Navyse tam viem dat aj dve flase vody (keby nahodou) k jednej v rame, vojde sa mi tam trebars aj nahradne tricko, nejake naradie, pumpicka...
Aj keby, tak tam nenarvem to, čo chcem nosiť so sebou na dlhší výjazd Ladvinka rovná sa menší batoh takže to beriem ako batoh. A debata batoh vs dres nemá význam
Ja uz tiež fungujem iba na ladvinke- mám tu oa Camelu a v spojení so rezerovoárom na 1,5l vody stačí aj na dlhšie výjazdy v lete. DObre sa doťahuje a nemám spotený celý chrbát. Chýba mi na nej iba dáky externý kompresný popruh s ktorým by som ju vedel stiahnuť keď je prázdnejšia alebo na neho pripnúť bundu.
keď sa rozbehla táto debata, nosí niekto na bajk bežecké batohy/vesty? lebo od kedy behávam zistil som, že bajkový batoh na beh je naprd, tak reku či naopak budem spokojný
Vela volnych AM/EN dresov s vreckami som veru nevidel.
Hm, ja som taký obyčajný XC turista. Kupujem cyklodres s vreckami. Neviem či je AM EN či akô čudo. Ale podľa tvojho príspevku tuším, že nebudem oblečený v súlade s trendom.
Dresy s vreckami sú v dnešnej dobe tak veľmi obtiahnuté pre priemernú slovenskú postavu, že by ich mali radšej zakázať aby chodilo čo najmenej jaterničiek /pre východňárov hurky/ po svete. Aj keď Fixa by si ešte obtiahnutý dres mohla obliecť.
keď sa rozbehla táto debata, nosí niekto na bajk bežecké batohy/vesty? lebo od kedy behávam zistil som, že bajkový batoh na beh je naprd, tak reku či naopak budem spokojný
Kukni si camelbak chase vest, dosť dobre to drží pri skákaní, skúšala som.
Tak sa to dnes nakopilo.
HR Magene z Ali, šlo to niečo vyše mesiaca.
Brzdy sada Shimano XT 8100 zo suncycle.sk za bezkonkurenčnú cenu a majú skladom - odporúčam.
Roky používam organické brzdové doštičky a pod mojou váhou to mizne moc rýchlo, tak zmena na metalické.
Náboj mal byť pôvodne tiež zo , ale tlačí ma čas a z bike24 cena fajn a odoslali hneď po tom čo som objednal.
Nové ložiská do hlavového z kugellager-shop.net - objednané a hneď odoslali, prišlo poštou v obálke do schránky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja kupujem dresy s vreckami práve preto, aby som nemal žiadne batôžky a kapsičky. Len náradie mám v podsedlovke.
Hm, ja som taký obyčajný XC turista. Kupujem cyklodres s vreckami. Neviem či je AM EN či akô čudo. Ale podľa tvojho príspevku tuším, že nebudem oblečený v súlade s trendom.
Kukni si camelbak chase vest, dosť dobre to drží pri skákaní, skúšala som.
HR Magene z Ali, šlo to niečo vyše mesiaca.
Brzdy sada Shimano XT 8100 zo suncycle.sk za bezkonkurenčnú cenu a majú skladom - odporúčam.
Roky používam organické brzdové doštičky a pod mojou váhou to mizne moc rýchlo, tak zmena na metalické.
Náboj mal byť pôvodne tiež zo
Nové ložiská do hlavového z kugellager-shop.net - objednané a hneď odoslali, prišlo poštou v obálke do schránky.