elpha no to ma nenapadlo, tej straty ľahkých prevodov sa trochu obávam. sparkyTen cross mám 7 rokov a som s ním spokojný, ale deti mi rastu a buducu sezonu musim najmenší 24" odložiť a už mať pre všetky deti dospelácke biky. Tak skôr to beriem že cross posuniem najstaršiemu (už bude veľký ako ja) a ja si spravím radosť novým bikom
Po pociatocnych obavach,aka bude jazda zaciatocnika na baranoch,musim zhodnotit,ze to nebolo az take hrozne.Po vymene predstavca to bolo este lepsie.Taktiez na radenie som si zvykol rychlo a nemal som problem,ze by som radil opacne ako som chcel.Uz mam nejakych 800 km a akurat slapanie v stoji v terene je stale take neobrabane.Proste tam citim ten iny a uzsi uchop ako na mtb.Ale samozrejme tam nevalim,predsalen pevna vidla a uzke hladke plaste moc nerovnosti nezehlia.
Canyon by som velmi zvazil kvoli tomu kokpitu, jeho variant je malo a ked ti to bude dlhe alebo siroke velmi to nemas ako zmenit. Vyzera to zaujimavo ak ti to presne sadne. Ak uz Canyon tak skor AL variantu. Tym ze to ma vacsie obutie sa o komfort nepripravis.
Na Canyon si treba dat pozor, aky ma ten ktory konkretny model komponenty. Do niektorych svojich cestakov napr. montuju atyp hlavka, ktore proste nezozenies inde, ako v Canyone. Neviem ako pri gravloch, ale aby si v polke sezony neskoncil 2 mesiace s bikom, kvoli tomu, ze budes cakat na komponenty z nemecka
Ahojte, otázka/prosba, našiel by sa niekto ochotný zapožičať na pár km svojho gravela ? Vo veľkosti cca L (188cm), na platformách (nemám spd), z BA napr. smer obrátka, že by sme vymenili na pár km bajky a išli spolu. Za odmenu platím kofču Nikdy som nešiel na baranoch a chcel by som to vyskúšať. Koniec hlásenia.
Na Canyon si treba dat pozor, aky ma ten ktory konkretny model komponenty. Do niektorych svojich cestakov napr. montuju atyp hlavka, ktore proste nezozenies inde, ako v Canyone. Neviem ako pri gravloch, ale aby si v polke sezony neskoncil 2 mesiace s bikom, kvoli tomu, ze budes cakat na komponenty z nemecka
No ak to maju uvedene, tak ano. Na oficialnej stranke by mohli mat uvedeny kontretny typ, ktory pouzivaju. Ak nie, odporucam ti im pred kupou napisat. Bezne to na bikoch, aspon teda tych, ktore predavame cez klasicku predajnu, nebyva tajomstvo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez nestratis lahke prevody
tiez nestratis lahke prevody
tú radu potrebuje sergeant
sparkyTen cross mám 7 rokov a som s ním spokojný, ale deti mi rastu a buducu sezonu musim najmenší 24" odložiť a už mať pre všetky deti dospelácke biky. Tak skôr to beriem že cross posuniem najstaršiemu (už bude veľký ako ja) a ja si spravím radosť novým bikom
Myslím, že by som mala mať doma niekde nepoužitý Road Goatlink. Ak máš záujem napíš mi SS.
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.52fb4c4dSyvlYd&orderId=8018811890497214&productId=32808632946
Snad to bude fungovat.
Diky za ponuku.
Inak, ak by ste sa rozhodovali medzi nuroad race 2021 a grail 6 2021, co by to bolo? MOC je rovnaka, medzi najvacsie rozdiely patria:
Reach & Stack : 389/609 cube, 412/605 grail pri velkosti L
Grail je na grx 400 + kluky grx 600, kolesa dt swiss C1850, udavana vaha o 900g menej ako cube, 2x10, rozsah kazety 11-34
Nuroad je grx 400 + kluky grx 600 + smykac a prehadzovac grx 810, kolesa CUBE RA 0.8 CX, 2x11, rozsah kazery 11-34
Vycitam to zo specifikacie?
U mě dobrý. (retaz neskrka)