scarinko ty to mas inak lebo giant od roku 2021 zmenil geometriu ramov. tiez riesim kupu cestaku giant tcr 2021 a riesim dilemu ci M alebo M/L na mojich 180cm a vysku sedla 75cm
dobre vediet, to mi uz mozno bude sediet mlko ako uliate
Keby som to chcel napísať všetko,čo mi tam prekáža,to by bolo dlhé čítanie,tu vôbec nejde len o nápisy,toto je celé zle.Ale pozorujem v tejto téme,že jednofarebné bicykle(najideálnejšie celočierne bez nápisov ) a kadejaké zdeformované a poprehýbané ,,hajtry" tu majú najviac palcov hore.Ja preferujem iný typ dizajnu,tiež nemám rád totálny cirkus,kde je na jednom ráme veľa rôznych farieb a nápisov,ale toto už pre mňa predstavuje vrchol nevkusu.
Optimus mat nazor a vlastne preferencie na vzhlad je jedna vec, to tu nikto nikomu neupiera ... ale prist do takejto temy, prezentovat svoj prudko negativny nazor a neuvedomit si, ze tvoje subjektivne hodnotenie tu s pravdepodobnostou bliziacou sa istote nikoho nezaujima, je mierne povedane hlupe
Kde inde mám napísať(či negatívne,alebo pozitívne), čo sa mi páči a čo mi prekáža,ak nie v tejto téme?Ale po nahliadnutí do tvojho profilu,ma tvoja trápna reakcia, ani neprekvapuje .Týmto je to z mojej strany uzavreté.
Mýliš sa,ja som svoje fotky bicykla mal vždy v profile,zmazal som ich len z dôvodu,že foto bolo už neaktuálne,nové fotky si dám späť do profilu.Keby to tak bolo ako píšeš,nikdy by som foto bicykla nezverejnil v téme galéria a duplom by som už vôbec nefotil bicykel pri mojich výjazdoch
Nechápem, prečo by som sa mal za bicykel hanbiť
Širšie plášte z neho gravel nespravia. Predpokladám, že ten rám nie je dostatočne pevnostne dimenzovaný na gravel jazdenie , tak pozor, aby si zbytočne niečo neurval a nespravil si tým viac škody ako úžitku. Opačne z gravelu na cestu to ide, ale toto ja osobne by som radšej neskúšal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri -8 uz som nizsie s dlhsim
dobre vediet, to mi uz mozno bude sediet mlko ako uliate
Nebodaj ma prilis malo napisov na tvoj vkus?
Nechápem, prečo by som sa mal za bicykel hanbiť