premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Per Áno presne to je tá utulna. Vizera ti že je tam zákaz ale aj tak si písal že chceš pri tom len bivakovať. Je to kúsok z cycklocesty čo ide z Kráľovej studne na kriznu čiže ten kúsok čo tam prídeš nik nebude riešiť alebo toľko potlačis.
Dá sa parkovať aj v tej odbočke ako sa ide do zalamanej doliny alebo oproti cez cestu je otočka prímestských autobusou tak je tiež dostatočný priestor. Alebo ešte pri motoreste Čierna ovca je parkovisko k Harmaneckej jaskyni tak možno aj tam.
Myslíš kolibu U sv. Krištofa? (pôvodne som uvažoval o parkovisku pri reštike Čierna ovca), tá koliba by mi aj vyhovovala, lebo idem okruh a len by som tú trasu posúval o 1 km.
Idem na víkend na Donovaly, tak to chcem trocha pojazdiť. Trasy som naplánoval asi nejako tak, ako je to v prílohách
Ráno cca 3 hodinky cesta autom a potom hurá na Krížnu ...
Ak si chceš dať okruh by som volil tak ako ti písali ostatný bud v starých horách zaparkovať alebo pri tej kolibe u sv. KRIŠTOFA (odtial to budeš mat aj bližšie do Harmanca). Pripadne ešte to prisposob podľa toho kde budeš schádzať z kriznej.
...Alebo ešte pri motoreste Čierna ovca je parkovisko k Harmaneckej jaskyni tak možno aj tam.
My radi parkujeme pri Čiernej Ovci..
Start bod pre výjazd ľubovoľným smerom na Kraľovu studňu / Krížnu.
Pol parkoviska je platené - pre jaskyňu, pol (pravá strana) je free pre Ovcu.
Akurát naposledy pred 2 týždňami bolo pred výjazdom ešte zatvorené a po výjazde v Ovci tak plno, že sa nedalo ani sadnúť...
Človeče Per to musíš hľadať za jasného dňa so sviečkou🤣... Nielen že je samozrejme krásna múdra a inteligentná👌,, ale aj poriadne výjazdy/hiking dáva 👍👍👍. A nad to všetko aj pivo pije 👍🤣
Ale my ju pred inými votrelcami chránime plnou silou nášho Strava klubu Prázdne Krígle 🍺
Chlapci a dievčatá, prosím vás, plánujem cca 4.10 - 6.10 trochu pobajkovat v širšom okolí BB. Plánujem si také trochu dlhšie trasy, ak vyjde počasie, a tak by som sa rád spýtal na aktuálne podmienky, ak budete vedieť.
Jednu trasu by som chcel ísť cez suchý vrch, kráiky na skalku a potom buď cez turček alebo piamo po červenej na malý šturec. Stade eventuálne na krížnu a už podľa síl domov alebo ešte cez šachty domov. Máte niekto predstavu ako to vyzerá okolo skalky smerom na sedlo malý šturec?
Druhú trasu rozmýšľam nejako lesom na chatu pod hrbom a prípadne ďalej smerom na čierny balog, ale to v podstate vôbec nepoznám takže skôr ak by ste mali nejaké všeobecné odporúčanie kade určite neísť a kade naopak áno
ja ešte neviem kedy prídem do BB, ale keby som bol už v sobotu tam, môžem ísť na košútku s tebou aj keď teda neviem či si ja niečo pojazdím v bikeparku. Ale určite sa dohodneme na tie ďalšie dni
Chlapci a dievčatá, prosím vás, plánujem cca 4.10 - 6.10 trochu pobajkovat v širšom okolí BB. Plánujem si také trochu dlhšie trasy, ak vyjde počasie, a tak by som sa rád spýtal na aktuálne podmienky, ak budete vedieť.
Jednu trasu by som chcel ísť cez suchý vrch, kráiky na skalku a potom buď cez turček alebo piamo po červenej na malý šturec. Stade eventuálne na krížnu a už podľa síl domov alebo ešte cez šachty domov. Máte niekto predstavu ako to vyzerá okolo skalky smerom na sedlo malý šturec?
Druhú trasu rozmýšľam nejako lesom na chatu pod hrbom a prípadne ďalej smerom na čierny balog, ale to v podstate vôbec nepoznám takže skôr ak by ste mali nejaké všeobecné odporúčanie kade určite neísť a kade naopak áno
Minuly tyzden som isiel suchy vrch - kraliky - skalka po kordicke sedlo bez problemov. Akurat medzi kralickym sedlom a zlatou studnou na jednom useku stahovali drevo tak to bolo rozbite a blato..
Dalej neviem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je to ale zrejme toto ? https://hiking.sk/hk/ar/159/koliba_nad_kralovou_studnou.html
inak tie znacky tam znamenaju zakaz bikom ?
Idem na víkend na Donovaly, tak to chcem trocha pojazdiť. Trasy som naplánoval asi nejako tak, ako je to v prílohách
Ráno cca 3 hodinky cesta autom a potom hurá na Krížnu ...
My radi parkujeme pri Čiernej Ovci..
Start bod pre výjazd ľubovoľným smerom na Kraľovu studňu / Krížnu.
Pol parkoviska je platené - pre jaskyňu, pol (pravá strana) je free pre Ovcu.
Akurát naposledy pred 2 týždňami bolo pred výjazdom ešte zatvorené a po výjazde v Ovci tak plno, že sa nedalo ani sadnúť...
Ale my ju pred inými votrelcami chránime plnou silou nášho Strava klubu Prázdne Krígle 🍺
Minuly tyzden som isiel suchy vrch - kraliky - skalka po kordicke sedlo bez problemov. Akurat medzi kralickym sedlom a zlatou studnou na jednom useku stahovali drevo tak to bolo rozbite a blato..
Dalej neviem