Volodja dakujem za info. Aj ked ma to nepotesilo, lebo prave tento clanok som ako laik povazoval za dobry a prinosny. Teraz vidim, ze to moze byt balast (ci uz zamerny alebo nie). Vies nam dat link na Mistrikove vyjadrenie?
Volodja dakujem za info. Aj ked ma to nepotesilo, lebo prave tento clanok som ako laik povazoval za dobry a prinosny. Teraz vidim, ze to moze byt balast (ci uz zamerny alebo nie). Vies nam dat link na Mistrikove vyjadrenie?
Na svojom Facebooku to ma https://m.facebook.com/Mistrik2019/posts/
Aj v článku predtým vyvracal nejaký korona bullshit z Nka, ale v komentároch Nkari lynčovali. Tak snad to nezmazal.
[quote="@1637956":*****7m]Noo toto bude zaujimave... oktober mal byt tento rok najsilnejsi svadobny mesiac.... a teda az privela svadieb som tam mal nacapanych.... a nic z toho asi nebude...
Prva nevesta uz prelozila na buduci rok... cakam kedy sa zacnu ozyvat ostatne....[/quote:*****7m]
Práve sa to u nás rieši
Mali sme plánované na november...všetko zajednané, nachystané..
Ale človeka teší na dušičke že aspoň Matelko, šašo Pročko a ostatní papaláši sa už vysvadbovali do sýta a bez rúšok...
Vsak sa vezmite len tak a velku oslavu urobite bez stresu kedykolvek
A nepredstavuješ si to ako hurvínek válku? Človek zaplatí veci a zálohy za služby dopredu. Nakoniec to vyššia moc zruší a tratia úplne všetci: od svadobčanov, cez poskytovateľov služieb po ich dodávateľov. S tým, že táto neistá a nejasná situácia môže trvať roky. Resp nič nenasvedčuje, že by trvať nemala.
A vies ze predstavujem? Svadba sa precenuje. Aj ked ta moja bola celkom fajn a dobre sme sa zabavili
A mas pravdu, ten ekonomicky rozmer som tak trochu odignoroval
česi si mysleli že s tým tak klasicky čecháčkovsky vybabrú a vybabrali len sami so sebou.Akurát neviem prečo birmovaný im chce dať červenú a matelkovič stále blúzni o nejakých bratských vzťahoch.
Neskutočné problémy nám narobili, všetko zajednané. Je toho strašne veľa čo musíme zvážiť..vziať sa len tak a ísť domov..no ja neviem ani mne sa to nepáči a neveste už vôbec. Urobiť oslavu pre 30 ľudí? Fajn tak vyberieme z rodiny 30 ľudí a zvyšných 50 sa urazí. Prašť jak uhoď.
Podľa ,,vyššej moci´´ 40 ľudí je už strašné nebezpečenstvo, ale 30 je ok. Vodu kážu, víno pijú.
Ale hlavne že smotánka sa už poženila, povydávala a plebs sa môže zobrať aj v krčme s rúškami a ísť poslušne naspäť na panské.
... nemajú sa prečo urážať . Je to aj pre ich zdravie . V tejto dobe kebyže sa žením , vyberiem ľudí do 20 kusov a basta . Love treba zarobiť inde ako na redovom tanci . A nebuď smiešny ak si myslis , že všetci ústavní činitelia a oligarchovia presne vedeli kedy vstúpia do platnosti prísnejšie opatrenia . Kazdy nech si spytuje vlastne svedomie , prečo smerujeme do ri*te a sú tu opatrenia ... robí to cely vyspelý svet a komu sa nepáči nech ide do Bieloruska , tam majú na Covid19 vodku a basta 😎 ...
Neskutočné problémy nám narobili, všetko zajednané. Je toho strašne veľa čo musíme zvážiť..vziať sa len tak a ísť domov..no ja neviem ani mne sa to nepáči a neveste už vôbec. Urobiť oslavu pre 30 ľudí? Fajn tak vyberieme z rodiny 30 ľudí a zvyšných 50 sa urazí. Prašť jak uhoď.
Podľa ,,vyššej moci´´ 40 ľudí je už strašné nebezpečenstvo, ale 30 je ok. Vodu kážu, víno pijú.
Ale hlavne že smotánka sa už poženila, povydávala a plebs sa môže zobrať aj v krčme s rúškami a ísť poslušne naspäť na panské.
80 ludi na svadbe? To ja by som musel roznasat po meste pozvanky, aby som mal koho zavolat Si dajte po obrade dve najblizsie rodiny obed a mozete ist za usetrene peniaze aj na Bora Bora
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja som bol na 5 svadbach, na jednej som robil kameramana. vzdy max 20 ludi, Rodicia, surodenci a surodenci rodicov obcas. Oslava v docasne zatvorenej krcme, v zasadacke vypytanej zadarmo clenom od predsedu, alebo doma. Hudba z cdciek a zakusky z domu.
Su svadby kde je 100 ludi a zenich s nevestou su zaujmom iba na prvy tanec, potom sa vsetci rozpravaju o hlupostiach medzi sebou, pofajcievaju pred krcmou.
Nikto sa neurazi. Urazit by sa mohli len ak by pozval jedneho brata a druheho nie. Ak pozvem brata a bratranca nie, nema sa preco urazit, je vzdialeny pribuzni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akurat on ma taky genofond, ze taky nema 99.9% populacie, takze velmi by som sa s nim neporovnaval.
Edit: uz som nasiel.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=798339620922017&id=238316303591021&_ft_=mf_story_key.798339620922017%3Atop_level_post_id.798339620922017%3Atl_objid.798339620922017%3Acontent_owner_id_new.238316303591021%3Athrowback_story_fbid.798339620922017%3Apage_id.238316303591021%3Astory_location.4%3Astory_attachment_style.share%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22238316303591021%22%3A%7B%22page_id%22%3A238316303591021%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A238316303591021%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A1%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntStatusCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A266%2C%22publish_time%22%3A1599771906%2C%22story_name%22%3A%22EntStatusCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B798339620922017%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A4%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A238316303591021%2C%22page_id%22%3A238316303591021%2C%22post_id%22%3A798339620922017%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2C%3B
Na svojom Facebooku to ma https://m.facebook.com/Mistrik2019/posts/
Aj v článku predtým vyvracal nejaký korona bullshit z Nka, ale v komentároch Nkari lynčovali. Tak snad to nezmazal.
Prva nevesta uz prelozila na buduci rok... cakam kedy sa zacnu ozyvat ostatne....[/quote:*****7m]
Práve sa to u nás rieši
Mali sme plánované na november...všetko zajednané, nachystané..
Ale človeka teší na dušičke že aspoň Matelko, šašo Pročko a ostatní papaláši sa už vysvadbovali do sýta a bez rúšok...
https://sport.aktuality.sk/c/460255/covid-19-tak-prijemnu-chripku-som-este-nemal-tvrdi-cesky-majster-sveta-jagr-ludia-sa-boja-zbytocne/?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie-3hod.c.x...B.&utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-top-hp-najcitanejsie&utm_campaign=cross&_ga=2.128959692.11028547.1599843528-708675716.1591157564
Další geroj. Nech vyčká 35 rokov na príjemnú chrípku s dýchacími prístrojmi.
...
Vsak sa vezmite len tak a velku oslavu urobite bez stresu kedykolvek
A nepredstavuješ si to ako hurvínek válku? Človek zaplatí veci a zálohy za služby dopredu. Nakoniec to vyššia moc zruší a tratia úplne všetci: od svadobčanov, cez poskytovateľov služieb po ich dodávateľov. S tým, že táto neistá a nejasná situácia môže trvať roky. Resp nič nenasvedčuje, že by trvať nemala.
A mas pravdu, ten ekonomicky rozmer som tak trochu odignoroval
česi si mysleli že s tým tak klasicky čecháčkovsky vybabrú a vybabrali len sami so sebou.Akurát neviem prečo birmovaný im chce dať červenú a matelkovič stále blúzni o nejakých bratských vzťahoch.
https://www.youtube.com/watch?v=oI4Q8QBDfGQ
Mýliš na mačička, ja neplačem, som nasratý. A prosím neprirovnávaj ma k psychicky narušeným jedincom.
Opatrenia chápem ale niektoré sú na hlavu a vrchnosť ak poruší, stačí sa ospravedlniť, prípadne použiť frázu ,,no a čo´´. Vec vybavená.
Svadba je súkromná akcia, nie verejná. A vyhrážať sa ľuďom políciou a armádou už zaváňa prúserom.
80 ludi na svadbe? To ja by som musel roznasat po meste pozvanky, aby som mal koho zavolat
Su svadby kde je 100 ludi a zenich s nevestou su zaujmom iba na prvy tanec, potom sa vsetci rozpravaju o hlupostiach medzi sebou, pofajcievaju pred krcmou.
Nikto sa neurazi. Urazit by sa mohli len ak by pozval jedneho brata a druheho nie. Ak pozvem brata a bratranca nie, nema sa preco urazit, je vzdialeny pribuzni.
Kto ti narobil problemy a na koho si nasraty?