Na svadbách bude môcť byť najviac sto ľudí, ale zavedú sa prísnejšie kontroly, oznámil premiér Matovič. Majiteľ miesta, kde sa bude svadba konať, musí 48 hodín dopredu oznámiť jej konanie regionálnemu úradu verejného zdravotníctva. Hygienici tiež zverejnia manuál bezpečnej svadby.
Taký maly postreh . Veľmi by foristom pomohlo , keby ste tu dávali odomknute články . Keď je viac ako polovica len pre predplatiteľov , je to take ... ako by som povedal “ lízať pi ču cez sklo “ . Nažhaviš sa , ale nikto z toho nic nemá 😎
skusil som zopar minut, ale nedavala to ani redaktorka upotenemu pankovi uz zrejme ten damerny tuk prerastol aj mozgove zavity, ale fajn ze uz ide do dochodku
Taký maly postreh . Veľmi by foristom pomohlo , keby ste tu dávali odomknute články . Keď je viac ako polovica len pre predplatiteľov , je to take ... ako by som povedal “ lízať pi ču cez sklo “ . Nažhaviš sa , ale nikto z toho nic nemá 😎
Odomykanie na len dennikn a funkcia odomknutia nie je v tom zakladnom predplatnom.
Ak si narazal na moj link na sme.sk tak ten clanok som tam necital ani ja a linkoval som preto original.
Ak washingtonpost nepusti zadarmo, zmaz si historiu z prehliadaca, resp. mozno staci pustit link v anonymnom rezime prehliadaca. Potom to pojde.
A predplatne na Sme ani netreba , staci pozriet diskusiu
S tym prdenim ta povodna studia praveze dokazala opak. Cez nohavice sa nic nekontaminovalo, az ked to sestricka skusala naostro, tak sa jej podarilo cosi nakultivovat.
lto pod tou bezpecnostou myslis vycapit data na web ? Meno, adresa, rodne cislo a telefon. S tymito datami uz dokaze sikovny clovek ***** nejednu firmu.
Nasrat do ruk a rok k vode nepustit takeho programera a admina. Normalne by mali byt takyto programatori verejne oznameni aby ich par rokov nikto nezamestnal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na svadbách bude môcť byť najviac sto ľudí, ale zavedú sa prísnejšie kontroly, oznámil premiér Matovič. Majiteľ miesta, kde sa bude svadba konať, musí 48 hodín dopredu oznámiť jej konanie regionálnemu úradu verejného zdravotníctva. Hygienici tiež zverejnia manuál bezpečnej svadby.
Len pre teba som odomkol 🔓 : https://dennikn.sk/2040765/svadby-budu-so-stovkou-hosti-ale-aj-s-kontrolami-a-pokutami-premier-vypocul-mladomanzelske-protesty/?ref=dnapp&cst=1c3e647d756d3de8a964539db8629af1e6dd0b67
Čo k tomu dodať, to už ani smiešne nie je, tieto výplody matelka a jeho spolupacientov. Ako sa za komunizmu tajili zabíjačky, tak sa asi začnú svadby.
V diskusii link na volne dostupny original.
https://www.washingtonpost.com/lifestyle/2020/08/31/our-teen-was-diagnosed-with-covid-19-april-months-later-worries-headaches-remain/
Odomykanie na len dennikn a funkcia odomknutia nie je v tom zakladnom predplatnom.
Ak si narazal na moj link na sme.sk tak ten clanok som tam necital ani ja a linkoval som preto original.
Ak washingtonpost nepusti zadarmo, zmaz si historiu z prehliadaca, resp. mozno staci pustit link v anonymnom rezime prehliadaca. Potom to pojde.
A predplatne na Sme ani netreba , staci pozriet diskusiu
To mas skrytu reklamu na Polednik rukavice?
Tak som si po rokoch pozrel, co to znamena.
Nasrat do ruk a rok k vode nepustit takeho programera a admina. Normalne by mali byt takyto programatori verejne oznameni aby ich par rokov nikto nezamestnal.
Nevie niekto zistit, kto to pre nich robil?