Preto rozmyslam aj nad Canyon Grail AL 6. Ten ma podla part listu v zaklade Carbonovu sedlovku, co CUBE a Kellys nema. Tam by som to musel bud menit alebo sa zmierit s obycajnou
Zas tak dolezita ta sedlovka imho nie je, ta sa da lahko vymenit. Dolezitejsi je skor ten priemer, lebo napr ten moj 30,9 je uz asi old school a vsetko je bud 27,2 alebo 31,6...
Chcel by som sa spýtať. Pomaly začína byť chladno a aj veľa ľudí tu asi jazdí aj v zime. U pár ľudí som videl také tvarované šatky, alebo ako to nazvať, čo prekrývajú ústa a nos. Ako môžem používať aj klasickú bufku, len to tvarované mi prišlo lepšie. Nebude mi to zliezať z nosa až tak strašné, prípadne zachádzať do úst, ak ich otvorím. Kde sa dá niečo také kúpiť?
Chcel by som sa spýtať. Pomaly začína byť chladno a aj veľa ľudí tu asi jazdí aj v zime. U pár ľudí som videl také tvarované šatky, alebo ako to nazvať, čo prekrývajú ústa a nos. Ako môžem používať aj klasickú bufku, len to tvarované mi prišlo lepšie. Nebude mi to zliezať z nosa až tak strašné, prípadne zachádzať do úst, ak ich otvorím. Kde sa dá niečo také kúpiť?
Ahoj,ja jazdim celorocne pokial nenapadne meter snehu a teplota neklesne pod -20°C 🙂 a ak ti mozem poradit tak najlepsie co mozes mat na hlave je cyklo kukla.
mart80 ja to potrebujem skôr na dochádzanie do roboty a kratšie vzdialenosti. Žiaľ vždy sa pozabudnem a dýcham ústami. Čo teraz v súčasnej situácii bude 2 týždňové čakanie na doktora, lebo najprv 5 dní čakať a ktovie kedy bude test, aby začal liečiť hrdlo, či priedušky.
ja jazdim obyc bufku tak ze si ju dam z predu na nos a zo zadu do pol hlavy a na to prilbu a ta drzi tu satku, pripadne druhu satku na hlavu ak je moc chladno. drtis celkom do prace ked sa zadychas inak. mas to nejako daleko ze chodis rychlo?
Chodím pomerne svižne. Len chcem to prípadne aj na nejaké dlhšie výlety. Bufku som používal, len mám asi zlý tvar nosa a ľahko mi zlieza. Nosím helmu, a tam sa mi potom vždy nejak pokrkve časom. Ale skúsim teda ešte nejak tú bufku.
Ak chcete niekto info k Tribanu RC100 velkost XL alebo Kellys Soot 30 L, kludne sa pytajte, mam oba a oba maju teda svoje muchy. Soot ma bohuzial dost pretekarsku geometriu na to ze to je gravel mohli byt riadidla fakt vyssie, v technickych usekoch pri zjazde je to dost neprijemne a nestabilne v porovnani s Tribanom ale mozno je to len moj problem, hadam to predstavec vyriesi...
Mňa skôr v zime trápia uši. Tie mi hneď mrznú už pri +5stp. Mám kúpenú takú mini čiapku pod prilbu. Jedna je tenšia. Druhá hrubšia už dáky flís a tá už prekríva aj uši. Odkedy mám Gore bundu z vysokým limcom tak už bufku beriem len pod nulu. Aj to som si není istý či isto. Mám doma ešte bufku čo je 50:50 strečova látka a flís. A jednu čisto z flísu ale tu už mám skôr na turistiku. Lebo na bicykli je v nej už fakt neznesiteľné teplo aj pri mínusových teplotách.
Chodím pomerne svižne. Len chcem to prípadne aj na nejaké dlhšie výlety. Bufku som používal, len mám asi zlý tvar nosa a ľahko mi zlieza. Nosím helmu, a tam sa mi potom vždy nejak pokrkve časom. Ale skúsim teda ešte nejak tú bufku.
Isadore má takú fajnovú merino kuklu - pre mňa na zimu výborná vec
tiez ju mam a nemozem si ju vynachvalit:) jedna z mala, ktora ma windstopper na krku. To ma stvalo, ze v zjazdoch mi buffku prefukalo a bolo to velmi neprijemne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj,ja jazdim celorocne pokial nenapadne meter snehu a teplota neklesne pod -20°C 🙂 a ak ti mozem poradit tak najlepsie co mozes mat na hlave je cyklo kukla.
Isadore má takú fajnovú merino kuklu - pre mňa na zimu výborná vec
https://www.bike24.com/p2139494.html
a ked je vacsia zima tak toto
https://www.bike24.com/p29319.html
A k comu je to dobre? ?