jazdim cestu a budem menit retaz a o nejaky cas aj plaste (spolu cca 2tis investicia). obchod, kde som bike kupoval, mam velmi rad, je tam fajn predavac, ktory mi poradi, je ochotny, ma dobry pristup, robi bezplatne servis (v ramci zaruky). ale su tam strasne ceny komponentov..konkretne chcem retaz SH HG 73 (u neho 760 Sk, na kupkolo.cz 339 Sk). a nie je to tak len u neho, ale vo vseobecnosti su na ceskych e-shopoch veci okolo bicyklov ovela lacnejsie ako v slovenskych..preco ?
obchod, kde som bike kupoval, mam velmi rad, je tam fajn predavac, ktory mi poradi, je ochotny, ma dobry pristup, robi bezplatne servis (v ramci zaruky)...
sam si si odpovedal, bol si v kamennom obchode s fajn obsluhou a radou a pristupom a servisom
na druhej strane mas internet bez vsetkeho, ale lacny...
jj tak to bude najlepsie...u nas su obchodnici v poho vedia spravit cenu tak sa da kupit... a ake plaste ides kupovat .... aj ja by som uz mohol nieco kupit rozmyslam zase to iste co som jazdil maxxis xenith bol som s nimi spokojny
no bol som aj v inom kamennom dnes, v NR....to iste..
ale tu vobec nejde o tych 40 Sk..
jasne, kupim cez net...a asi z kupkolo.cz, a rovno aj s tymi plastami...
Jasne, cez net a máš pokoj
Mne prišla minulý týždeň vidlica RS Recon XC Solo air, kupoval som ju v akcii ( zhodená z nového biku ) za 4 990 Kč, zaslali mi ju na dobierku. Celé ma to vyšlo aj s poplatkami na pošte a Kč poštovným na 6 954 SK No nekup to
ja jazdim tie iste ako ty.. no niekde na nete som ich videl sa mi velmo pacia lebo su na bokoch take maksie a dobre sa da ma nich klopit v zakrutach take nieco budem kupovat aj teraz ale tiez som rozmyslal aj mad tymi co si sem hodil lebo to vyzera ze to bude nieco podobne.. no ak ich kupis potom daj vediet ze ake su
Kúp plášťovky, alebo nejaké conti. Michelin dobre držia, ale sa aj rýchlo derú. Životnosť viac ako 5000 km na tréningových plášťoch je málo. Ak teda to viac znamená o trochu viac.
no z tych plastoviek, nikdy som na takom niecom nejazdil...asi by som radsej ostal pri klasickych plastoch a dusiach najradsej pri Maxxisoch, len neviem, ci zozeniem...
a nakoniec, ja potrebujem menit retaz, tie plaste bol len napad, ze ked uz retaz objednavam z CR, nech su plaste do zasoby..
ak bude u Matta HG 73 v rozumnej cene, nie je o com a plaste pockaju..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HG73 za 380 Sk
http://www.kolokram.sk/index.php?cPath=21_58
resp
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pneu_66/ ... lnicni_88/
PS ta retaz je aj tak o 41 Sk drahsia
sam si si odpovedal, bol si v kamennom obchode s fajn obsluhou a radou a pristupom a servisom
na druhej strane mas internet bez vsetkeho, ale lacny...
Asi jo
Jasne, cez net a máš pokoj
Mne prišla minulý týždeň vidlica RS Recon XC Solo air, kupoval som ju v akcii ( zhodená z nového biku ) za 4 990 Kč, zaslali mi ju na dobierku. Celé ma to vyšlo aj s poplatkami na pošte a Kč poštovným na 6 954 SK
Michelin Krylion Carbon
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... 547976fccf
alebo
Michelin Pro 2 Light (aj ked link je velmi čudný)
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pneu_66/ ... 2_562.html
Mohli by sa este nejaki ziletkari vyjadrit, ake maju skusenosti, resp co v tejto cene odporucaju...
a nakoniec, ja potrebujem menit retaz, tie plaste bol len napad, ze ked uz retaz objednavam z CR, nech su plaste do zasoby..
ak bude u Matta HG 73 v rozumnej cene, nie je o com a plaste pockaju..