Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
Platba - ano, je to ako pises a vela ludi to vnima rovnako, na strane druhej este nikdy v nasej historii sa nestalo a to tych objednavok mame takmer 240 tis, aby zakaznik nedostal tovar alebo v pripade znicenia tovaru v preprave a nemoznosti nahrady neboli vratene peniaze. Pre nas by bolo ideal aby ludia platili prevodmi
Ďakujem za informácie, prajem pekný deň.
Áno, zrejme risknem a objednám, aj keď zasa tie miery v bokoch a páse sú tak o dve čísla väčšie ako potrebujem, zatiaľ čo hrudník a plecia to bude na knap. Ale tak vysporiadam sa s tým😃, som zvyknutý že hore napasované a dole to plantá jak po staršom bratovi😀
Pri dobierke je ešte jeden faktor, to viem od kuriérov. Ak je dodávka dobierková Čiže nezaplatená, považujú to za vyššiu prioritu vybaviť čo najskôr. Ak doručujú už zaplatené veci, často to nechávajú na neskôr, na ďalší deň, a potom na ďalší, vymýšľajú si nezastihnutia, a nevolajú... resp ak volajú a neskôr sa reklamuje termín dodania povedia že klient nezdvíhal. Sú aj také kuriérske služby, a je ich viac ako jedna 😀.
Prajem pekný deň.
Budete robiť aj nejakú novú edíciu mtbiker dresov? Tá posledná bola super a na 2021 by som rád niečo nové, tak reku či sa bude niečo riešiť alebo už nie...
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/stredove-zlozenia/press-fit/mortop-bbright24s1-adapter-stredoveho-zlozenia-asymetricky.html?itm_medium=forum#komentare-225421
Ak si platil s mbank, tak tá mala odstavku ráno
Nie, nie, dal som moznost platba kartou a vyhadzovalo chybovu hlasku na platobnej brane, tam nezadavas aku mas kartu a ani banku, ale uz ide, tretry objednane