MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
mamina ma ipad,a zablokovala si ho (podrobnosti neviem), resend hesla je na email,ktory pouzival tatko v SE as s ENEL domenou emailov,ale kedze je na dochodku,a domena sa zmenila na SEAS.SK,tak je ten email nenavratne fuc,a kontrolne otazky neexistuju,resp. ich nevie ani diva svina
ako sa v taktomto pripade postupuje? volala mi zahranicna supporterka APPLU,ale ta nevedela pomoct, blabotala 2 na 3,proste hruza
dikes
Kedze predpokladam, ze do icloudu sa uz nedostane, ked mas proof of purchase so seriovym cislom, da sa to vybavit cez support.
https://support.apple.com/en-us/HT211078
posli mi ho za postovne... dik
od vcera riesim ten padnuty orange net
nasiel som info ze treba zmenit DNS na google 8.8.8.8 a 8.8.4.4
skusil som to aj na Mikrotik routeri aj na TPlink routeri aj v nastaveniach sietovky cez to IPv4 ale nepomohlo to a stale to hlasi ze siet je bez internetu
do Orange sa neda dovolat.
Vedel by niekto co s tym ide robit?
dik
a hod sem vypis ...
Opticky konvertor nejak nepustil LAN port. Par krat restart a dostal rozum a veselo to ide.
Inak , nemyslim si, ze Apple je nanic. Skor naopak, ked to vezmem celkovo, tak nic ine ako Apple nedava zmysel, pretoze vsetko ostatne je len odpad, co sa tyka realneho pouzivania ludmi. Windows je strasna chobotina cim dalej vacsia a Android, to je hnus fialovy. Huawei to trochu poludstil, ale i tak ... neskutocne, ako namiesto toho, aby hw cloveku pomahalo, ho vtahuje do dalsich problemov.