Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
caw jaro no uz 2 dni po sebe davam mediano no ale zda sa mi ze som dost pomaly aky by mal byt asi priemerny cas ?
Filip som rád, že si na trati MEDIANO už 2 dni, Lapierrovi, ak si čítal jeho príspevok vyššie, to trvá do 2 hodín .
Dnes som bol pozrieť trať. Dal som Ža - vodné dielo - MEDIANO - a späť, spolu zhruba 55 km. Kvalita povrchu je výýýbornááá. Dalo sa "driapať" aj zjazdovkou nad Višňovým a zo Sedla Javorina na Saračníky. MEDIANO je kompletne prejazdné, až na strom pri objazde Hoblíka v smere do Sedla Javorina. "Dobráci" ho posunuli do cesty tak, že rýchla skupinka bikerov ho neobíde, sám áno. Nebolo v mojich silách ho posunúť alebo odstrániť . Našiel som fotku z tréningu, je to kúsok ďalej po vstupe do lesa. Lanodráhu som obišiel ako som písal v príspevku vyššie.
Charlie, testoval som nový cyklopočítač CICLO CM 4,3A s výškomerom o ktorom som Ti písal pred časom - komfort, paráda a konečne som sa "odstrihol"...
Takže ako som slúbil o zmene na posledných kilometroch. Trasa prejde od Strečna štandartne až po poslednú lúku pred lanopasom sa nepôjde dolava hore k lanopasu ale do prava dole lúkou / zatiaľ je tam vysoká trava ale bude sa to zajtra kosiť/ , ktorá je dlha 800 metrov. Na konci lúky v miestach kde lanopás ide do zeme prejdeme na starú cestu do ľava a odtiaľ prepojovacou asfaltkou do Straňav okolo kúpaliska hore dedinou až do cieľa. Mapu dodám v priebehu dňa.
MEDIANO je kompletne prejazdné, až na strom pri objazde Hoblíka v smere do Sedla Javorina. "Dobráci" ho posunuli do cesty tak, že rýchla skupinka bikerov ho neobíde, sám áno. Nebolo v mojich silách ho posunúť alebo odstrániť . Našiel som fotku z tréningu, je to kúsok ďalej po vstupe do lesa. Lanodráhu som obišiel ako som písal v príspevku vyššie.
no zajtra sa na tu trasu chystame aj my. Ide s nami aj lesny vyprostovaci stroj BERCO. on mozno ten strom odstrani. ak nebude vacsi ako ten buk co odnasa na jednej fotke v teme foto z vyjazdov.
Takže ako som slúbil o zmene na posledných kilometroch. Trasa prejde od Strečna štandartne až po poslednú lúku pred lanopasom sa nepôjde dolava hore k lanopasu ale do prava dole lúkou / zatiaľ je tam vysoká trava ale bude sa to zajtra kosiť/ , ktorá je dlha 800 metrov. Na konci lúky v miestach kde lanopás ide do zeme prejdeme na starú cestu do ľava a odtiaľ prepojovacou asfaltkou do Straňav okolo kúpaliska hore dedinou až do cieľa. Mapu dodám v priebehu dňa.
Našiel som fotku, ktorú popíšem, fotené je proti smeru jazdy: trasou zo Strečna prichádzame okrajom lesa, tam kde je na fotke sneh, presne v strede. Pôvodne sa malo ísť smerom ku mne a obchádzali sa vpravo modro-biele tyčky a na konci lúky je zjazd pod lanodráhu. Tento úsek a pokračovanie sú zrušené, viď vyššie vo fóre. Ako píše Terry malo by sa ísť od miesta, kde je v strede sneh vľavo a vodorovne lúkou popri stromoch a kríkoch. Lanodráhu nevidno, ale je takmer rovnobežne s ľavým okrajom fotky.
Mňa na trase BRUTALE a MEDIANO nájdeš zajtra v stredu asi od 11. do 15. hodiny.
Dávam všetkým bikerom na vedomie, že mi môžu cez deň zavolať ohľadom smerovania všetkých trás na číslo 0915 910 899. Občas hneď nezdvihnem, ako sa to stalo, keď volala Lulu, ale keď som z vaku vylovil mobil, tak som jej spätne zavolal. Popis tratí a 46 fotiek BRUTALE a MEDIANO je na stránke www.cyklo-pozitiv.sk v časti POPIS TRATÍ .
uff teda to to je jediny maraton kde je znacenie tak detailne spracovane sice je to sice pekne ale aby aj trasa bola pekne v lese oznacena lebo inak su mi tie foto na jednu vec...
uff teda to to je jediny maraton kde je znacenie tak detailne spracovane sice je to sice pekne ale aby aj trasa bola pekne v lese oznacena lebo inak su mi tie foto na jednu vec...
Ole, garantujem ti ze na trati bude 60 tratovych komisarov, okolo 5 kilometrov cerveno-bielej vystraznej pasky a asi tak 100 roznych vystraznych, smerovych alebo inych znaciek. O Vasu bezpecnost a jednoduchy prejazd bez akychkolvek komplikacii sme sa postarali. A to nehovorim o niekolkych zdravotakov ci doktorov plus niekolkych clenov poriadkovych sluzieb (policia, hasicsky zbor) a inych bezpecnostnych prostriedkov...
Mozes kludne spat a tesit sa na skvely zazitok.
Jedina krv ktoru uvidime na trati je ta ktoru budete potit...
Ďakujem za pochvalu, makal som na tom od zimy takmer doteraz / preto tie fotky so snehom / + robili sa spoločné tréningy po trasách.
Ja osobne za značenie neručím, ale keby som bol taký dobrý ako ty, tak by sme to spolu "prefrčali" bez problémov aj bez značenia . Myslím si, že chalani odvedú poctivú robotu v značení a v kontrole pred pretekom.
Ďakujem za pochvalu, makal som na tom od zimy takmer doteraz / preto tie fotky so snehom / + robili sa spoločné tréningy po trasách.
Ja osobne za značenie neručím, ale keby som bol taký dobrý ako ty, tak by sme to spolu "prefrčali" bez problémov aj bez značenia . Myslím si, že chalani odvedú poctivú robotu v značení a v kontrole pred pretekom.
Diky za doveru jarko... To si pis ze odvedieme tu najlepsiu robotu...
super uz sa tesim za 3-4dni sa dozvieme vysledok
ja osobne som na ziadnom maratone zatial nebludil takze pokial bude znacenie take ake byvalo na maratonoch tu to sezonu nie je problem
Tento maratonik ešte nemám pokorený a zatial to vyzerá dobre. Uvidíme sa v sobotu ... ak nie tak na očnom. Budem tešiť seba sa.
Kde bude centrum forakov?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cawko. A chystas sa este tento tyzden prejst tu trat? Rad by som si ju siel tiež pozriet...
Filip som rád, že si na trati MEDIANO už 2 dni, Lapierrovi, ak si čítal jeho príspevok vyššie, to trvá do 2 hodín
Dnes som bol pozrieť trať. Dal som Ža - vodné dielo - MEDIANO - a späť, spolu zhruba 55 km. Kvalita povrchu je výýýbornááá. Dalo sa "driapať" aj zjazdovkou nad Višňovým a zo Sedla Javorina na Saračníky. MEDIANO je kompletne prejazdné, až na strom pri objazde Hoblíka v smere do Sedla Javorina. "Dobráci"
Charlie, testoval som nový cyklopočítač CICLO CM 4,3A s výškomerom o ktorom som Ti písal pred časom - komfort, paráda a konečne som sa "odstrihol"...
no zajtra sa na tu trasu chystame aj my. Ide s nami aj lesny vyprostovaci stroj BERCO. on mozno ten strom odstrani. ak nebude vacsi ako ten buk co odnasa na jednej fotke v teme foto z vyjazdov.
Našiel som fotku, ktorú popíšem, fotené je proti smeru jazdy: trasou zo Strečna prichádzame okrajom lesa, tam kde je na fotke sneh, presne v strede. Pôvodne sa malo ísť smerom ku mne a obchádzali sa vpravo modro-biele tyčky a na konci lúky je zjazd pod lanodráhu. Tento úsek a pokračovanie sú zrušené, viď vyššie vo fóre. Ako píše Terry malo by sa ísť od miesta, kde je v strede sneh vľavo a vodorovne lúkou popri stromoch a kríkoch. Lanodráhu nevidno, ale je takmer rovnobežne s ľavým okrajom fotky.
Mňa na trase BRUTALE a MEDIANO nájdeš zajtra v stredu asi od 11. do 15. hodiny.
Dávam všetkým bikerom na vedomie, že mi môžu cez deň zavolať ohľadom smerovania všetkých trás na číslo 0915 910 899. Občas hneď nezdvihnem, ako sa to stalo, keď volala Lulu, ale keď som z vaku vylovil mobil, tak som jej spätne zavolal. Popis tratí a 46 fotiek BRUTALE a MEDIANO je na stránke www.cyklo-pozitiv.sk v časti POPIS TRATÍ
Ole, garantujem ti ze na trati bude 60 tratovych komisarov, okolo 5 kilometrov cerveno-bielej vystraznej pasky a asi tak 100 roznych vystraznych, smerovych alebo inych znaciek. O Vasu bezpecnost a jednoduchy prejazd bez akychkolvek komplikacii sme sa postarali. A to nehovorim o niekolkych zdravotakov ci doktorov plus niekolkych clenov poriadkovych sluzieb (policia, hasicsky zbor) a inych bezpecnostnych prostriedkov...
Mozes kludne spat a tesit sa na skvely zazitok.
Jedina krv ktoru uvidime na trati je ta ktoru budete potit...
Ja osobne za značenie neručím, ale keby som bol taký dobrý ako ty, tak by sme to spolu "prefrčali" bez problémov aj bez značenia
Ja osobne za značenie neručím, ale keby som bol taký dobrý ako ty, tak by sme to spolu "prefrčali" bez problémov aj bez značenia
Diky za doveru jarko... To si pis ze odvedieme tu najlepsiu robotu...
ja osobne som na ziadnom maratone zatial nebludil takze pokial bude znacenie take ake byvalo na maratonoch tu to sezonu nie je problem
Kde bude centrum forakov?
Nejaky mudry nie??? Myslis ze som to neskusal? Nejako mi to neslo tak som dal robotu asistentke. Aj tak iba sedi na zadku....
červená je aktuálna .
čierna pôvodná.