Obchody to maju mat od oktobra, tak uvidim ci sa niekto neozve skor. Potrebujem nieco vyskusat, a preto nechcem do toho zbytocne investovat. Pre dieta ta ucinnost snad bude dostacujuca.
Ja som kupoval klasický asi pred dvoma rokmi. Však aj henten je použiteľný.
Možno by to išlo aj upraviť a dať aj bez klasického držiaka. Ak by sa vyrobila gumená podložka, navŕtať dole dierky a prevliecť zdrhovacie pásky.
Nema niekto na predaj takuto U brzdu? Musi mat tu nastavovaciu skrutku aby sla dat na predok. Shopy to momentalne nemaju na skladoch. Nemusi byt fungl nova.
Predám rám Heavy tools hammer h1 na 26 kolesá, (vojdú aj 27.5 - sám som tam mal cross king 27.5x2.20). Kupovaný túto jar. Má za sebou necelých 100 km, zopár maličkých oderiek sa nájde. Veľkosť M - sedlová rúrka 483mm. K rámu pridám aj sedlovku a objímku sedlovky.
Bez hlavového a stredového zloženia
Len osobný odber u mňa (okr. Hlohovec) Cena komplet 30 eur. Kontakt cez SS.
Posuniem dalej plast conti cross king 29x2,2” performance/794g. Mal som potrebu ho vyskusat ale vobec mi nesadol, na moj vkus je priliz uzky a navyse tie chlpy, to proste nedam Ma presne dva dni a 12,5 km po sidlisku. Na pulte ma stal 25€, cena dohodou. Alebo vymenim za podobny typ plasta, kludne aj jazdeny-zanovny.
Tie chlpy sú po pár jazdách preč. Ja takýto plášť mám, ale vážil asi 660g - pritom verzia Protection. Toto je akési ťažítko. A skôr to je plášť na zadné koleso. Ak chceš takýto podobný plášť, ale s lepšou šírkou a nižšou hmotnosťou a skvelou odolnosťou tak jednoznačne Vittoria Barzo v šírke 2,35. Má tuším okolo 720g.
Ci je predny alebo zadny sa da polemizovat. Podla mna aj aj od podmienok a ucelu pouzivania.
Tak protection su z tej lepsej zmesy preto su lahsie. Ale 40+ som nebol ochotny davat. Mne hmotnost nevadi, ani chlpy, to je len detail Nevyhovuje mi maly objem a tuhe bocnice, ktore sice dovoluju fukat nizsi tlak a ani sa tak nezuje, ale zaroven vdaka tomu mi chyba odozva od plasta o podklade a neviem tak dobre odhadnut/reagovat. Mozno je niekto na to zvyknuty a vyhovuje mu to, ale ja som zvyknuty na pravy opak. Mal som podozrenie na taketo vlastnosti uz na omak, no myslel som ze po nafukani to bude trochu lepsie. Neni nad vlastnu skusenost Ale to uz patri skor do inej temy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možno by to išlo aj upraviť a dať aj bez klasického držiaka. Ak by sa vyrobila gumená podložka, navŕtať dole dierky a prevliecť zdrhovacie pásky.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/429955/orbea-avant-h40-velkost-53-ruzomberok.html
V prípade výmeny mám záujem o HT, ideálne 1 rok starý možný aj moj doplatok
Mam v obchode.
Predám rám Heavy tools hammer h1 na 26 kolesá, (vojdú aj 27.5 - sám som tam mal cross king 27.5x2.20). Kupovaný túto jar. Má za sebou necelých 100 km, zopár maličkých oderiek sa nájde. Veľkosť M - sedlová rúrka 483mm. K rámu pridám aj sedlovku a objímku sedlovky.
Bez hlavového a stredového zloženia
Len osobný odber u mňa (okr. Hlohovec) Cena komplet 30 eur. Kontakt cez SS.
Vďaka.
Tak protection su z tej lepsej zmesy preto su lahsie. Ale 40+ som nebol ochotny davat. Mne hmotnost nevadi, ani chlpy, to je len detail