Tiez som na to pozeral, ked som prvy krat dal dole predne koleso. Nasiel som to na zemi, vedla biku ... da sa vam to otacat dokola, alebo tiez tam mate vybratie a tym padom len dve polohy?
v 2018 to bola len vlepena vlozka do vidlice, a este tak blbo, ze sa vytahovala smerom k naboju.
Mne preto vramci zaruky menili vidlu za novy typ s maticou a odvtedy je pokoj. az na to vypadavanie matice
Trochu pomôže otočiť o 180 stupňov keď je úplne blbo, ale nič extra to máš pravdu.
V 2018 vyzerá, že to bolo vlepené do vidlice, ale asi sa to tiež moc neosvedčilo. Časom sa to asi povolilo a popraskal aj lak.
Soot 30, specialized phenom sedlo, 1x, dvojta omotavka. Momentálne celkom spokojnosť. Cez zimu kupim nové rajdy a vytiahnem bowden z presmykaca z paky.
Koks jak si tam dostal to jednokolecko dopredu?
Mam presne tento isty kellys velkost L, a mam dlhe nohy a ten ram mi je proste maly sedim na tom dole hlavou jak pretekar... Rajdy dole pod urovnou sedla aj 7-8cm. Kupil som teda rise predstavec a idem dat silikonove podlozky pod omotavku. Ako bonus mi hadze zadne koleso, osmicka od novoty a asi zly plast je v nom este pre istotu zle nalepena vnutorna ochranna paska v rafku a praska hlavove zlozenie... Po tom ako boli asymetricky a neergonomicky namontovane brzdove paky odflaknuta omotavka a doslova rozj...ana prehadzovacka som to dal rovno do servisu typkovi porobit ktoremu verim a som zvedavy co s tym porobi a co tam najde... Neviem ci to ma na svedomi vyrobca alebo predajca ale je to neuveritelne aby novy bike prisiel takyto dovrzany. Zaruku ani neriesim je to z eshopu v Samorine a nechce sa mi ist z NR do Samorina... Chcel som podporit slovensku znacku ale nabuduce si to asi rozmyslim.
Prehadzovacka original katastrofa aj u mna predajca sa tiež nevyjadrujem. Ale postupne sme to s miestnym servisom doladili a uz to bolo celkom v pohode. Ja mam M a mam cca183cm a cítim sa na nom dobre. Jednoplacka je z aliexpress prevodnik, sunrace kazeta a alivio prehadzovacka
Prehadzovacka original katastrofa aj u mna predajca sa tiež nevyjadrujem. Ale postupne sme to s miestnym servisom doladili a uz to bolo celkom v pohode. Ja mam M a mam cca183cm a cítim sa na nom dobre. Jednoplacka je z aliexpress prevodnik, sunrace kazeta a alivio prehadzovacka
Dikes za popis, Ja som prehadzku poladil sám ale to hádzanie zadného kolesa to už bolo na mňa moc
Mam presne tento isty kellys velkost L, a mam dlhe nohy a ten ram mi je proste maly sedim na tom dole hlavou jak pretekar... Rajdy dole pod urovnou sedla aj 7-8cm.
No presne toto mi prislo na tom SOOTe divne skusal som u nas v obchode Mko aj Lko. mam 184 cize som presne na rozhrani. Mko mi prislo male/kratke/ Lko zas podomnou super ale kedze tam je tusim 110mm predstavec tak som na nom dost "lezal" mozno viac ako na mojom GrandCanyon co by podla geometrie/cisel/ mal byt dlhsi bike v Lku.
a potom som sadol na kamosovu Meridu Silex Sko/dokonca nevem ci XSko/ a citil som sa na nej fajne.
kellys ma vseobecne problem s pasikmi v rafikoch, kupoval som 3ks z dvoch obchodov a na bsetkych kolesach to bolo zle, idealne na defekt od otvoru na spic zvnutra, to ako je ale bike poskladany uz zalezi na predajcovi nie na kellyse, jazdim cestu s 50tkou, menim len kolesa 28 na cestu a 40 gravel, za tu cenu som spokojny a ucel plni
No presne toto mi prislo na tom SOOTe divne skusal som u nas v obchode Mko aj Lko. mam 184 cize som presne na rozhrani. Mko mi prislo male/kratke/ Lko zas podomnou super ale kedze tam je tusim 110mm predstavec tak som na nom dost "lezal" mozno viac ako na mojom GrandCanyon co by podla geometrie/cisel/ mal byt dlhsi bike v Lku.
a potom som sadol na kamosovu Meridu Silex Sko/dokonca nevem ci XSko/ a citil som sa na nej fajne.
staci kratsi predstavec, ale ajtak soot ma uplne inu geo ako silex...silex ma STACK hodne vacsi ako SOOT, preto je pohodlnejsa merida....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V 2018 vyzerá, že to bolo vlepené do vidlice, ale asi sa to tiež moc neosvedčilo. Časom sa to asi povolilo a popraskal aj lak.
Mne preto vramci zaruky menili vidlu za novy typ s maticou a odvtedy je pokoj. az na to vypadavanie matice
Koks jak si tam dostal to jednokolecko dopredu?
Mam presne tento isty kellys velkost L, a mam dlhe nohy a ten ram mi je proste maly sedim na tom dole hlavou jak pretekar... Rajdy dole pod urovnou sedla aj 7-8cm. Kupil som teda rise predstavec a idem dat silikonove podlozky pod omotavku. Ako bonus mi hadze zadne koleso, osmicka od novoty a asi zly plast je v nom este pre istotu zle nalepena vnutorna ochranna paska v rafku a praska hlavove zlozenie... Po tom ako boli asymetricky a neergonomicky namontovane brzdove paky odflaknuta omotavka a doslova rozj...ana prehadzovacka som to dal rovno do servisu typkovi porobit ktoremu verim a som zvedavy co s tym porobi a co tam najde... Neviem ci to ma na svedomi vyrobca alebo predajca ale je to neuveritelne aby novy bike prisiel takyto dovrzany. Zaruku ani neriesim je to z eshopu v Samorine a nechce sa mi ist z NR do Samorina... Chcel som podporit slovensku znacku ale nabuduce si to asi rozmyslim.
Kamarát ma Soot 30 2019 a dal si tam GRX kľuky,XT kazetu,tuším 11s. Treba aj páčku(asi 105) a prehadzovačku(GRX) Cena 300€.
Je môj Soot. Kamarát ma ten istý a jemu už to vypadáva. Tuším aj mne ? no dlho som nemal koleso dole. Keď ma to nas€rie,dám dám Loctite na kov.
Dikes za popis, Ja som prehadzku poladil sám ale to hádzanie zadného kolesa to už bolo na mňa moc
Mam presne tento isty kellys velkost L, a mam dlhe nohy a ten ram mi je proste maly sedim na tom dole hlavou jak pretekar... Rajdy dole pod urovnou sedla aj 7-8cm.
staci kratsi predstavec, ale ajtak soot ma uplne inu geo ako silex...silex ma STACK hodne vacsi ako SOOT, preto je pohodlnejsa merida....