Zeby europske esicka, navyse s polovicnou hmotnostou?
Neviem teda nakolko regulerna novinka to je, ale pre mna minimalne. Navyse postovne zdarma po celom svete. Len aby to nebol nejaky premenovany aliexpres... https://gripsperfect.com/en/
Som ťažší jazdec, keď jazdím dávam biku zabrať, neverím, že ten materiál vydrží dlhodobé namáhanie. Viem, robí to tak viac značiek ale vždy som sa takémuto riešeniu vyhol lebo tomu proste neverím. Keby som mal 70kg možno.
Mal som viac bikov od S a FSR mi vždy vyhovovalo, takto už ďalší nebude.
Nuž, nech teda šetria náklady na výrobu...
Stumpjumper evo (s vyssim zdvihom) ma stale 4cap horstlink. Chapem ze chceli stumpjumper namierit ako konkurenciu fuelu ex a podobnym nizkozdvihovym trailbikom a (nielen) znizovanim hmotnosti prisiel aj tento krok. Vyzera celkom schopne, ale ked tomu tak nakladas ako vravis, asi to nie je uplne bajk pre teba
Áno lebo značka ako Specialized zamestnáva idiotov ktorý skonštruovali S-Works ktorý nič nevydrží, a niekto kto taký bike nevidel asi ani naživo napíše hneď prvé do.ebali ho ......
Áno lebo značka ako Specialized zamestnáva idiotov ktorý skonštruovali S-Works ktorý nič nevydrží, a niekto kto taký bike nevidel asi ani naživo napíše hneď prvé do.ebali ho ......
no neviem, tie ich bajky su celkom povestne tym, ze ich krive zadne stavby nicia tlmice... a to az do takej miery, ze potrebovali aby im Ohlins spravil specialitku ktora naprava chyby dizajnu ramu
Prepáč ja nič v zlom, ale podľa obrázku na S-Works napísať že to doje.ali tak to je divný názor, názor je keby tu napíšeš co sa ti nepozdáva ale nie toto. A podľa tvojho posledného komentáru aspoň vidím s akou inteligenciou sa tu bavím.
no neviem, tie ich bajky su celkom povestne tym, ze ich krive zadne stavby nicia tlmice... a to az do takej miery, ze potrebovali aby im Ohlins spravil specialitku ktora naprava chyby dizajnu ramu
Ja to berem, žiaden rám nie je dokonalý, a rád si vypočujem kritiku na akýkoľvek bike nato tot u je,mna len vytočí keď vidím že niekto na základe fotky napíše doje.ali to......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/first-ride-privateer-141.html
objednaný
Neviem teda nakolko regulerna novinka to je, ale pre mna minimalne. Navyse postovne zdarma po celom svete. Len aby to nebol nejaky premenovany aliexpres...
https://gripsperfect.com/en/
https://www.pinkbike.com/news/specialized-stumpjumper-first-look-2020.html
Čo na tom do.ebali? Nechápem
Som ťažší jazdec, keď jazdím dávam biku zabrať, neverím, že ten materiál vydrží dlhodobé namáhanie. Viem, robí to tak viac značiek ale vždy som sa takémuto riešeniu vyhol lebo tomu proste neverím. Keby som mal 70kg možno.
Mal som viac bikov od S a FSR mi vždy vyhovovalo, takto už ďalší nebude.
Nuž, nech teda šetria náklady na výrobu...
Ja to berem, žiaden rám nie je dokonalý, a rád si vypočujem kritiku na akýkoľvek bike nato tot u je,mna len vytočí keď vidím že niekto na základe fotky napíše doje.ali to......