uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Ja dám zas pozitívnu reakciu, rýchle vybavenie, zmena a ponuka iného tovaru, vo väčšine prípadov okamžité odpovede. Nakupujem dlhodobo asi v 99% mtbiker a suncycle, doteraz som nemal potrebu niečo verejne kritizovať, aj keď nie vždy bolo všetko ideálne, ale ani za nejakú kritiku to nestálo...
Zle dodaný tovar, aj keď drobnosť, ale pre mňa dôležitá. Žiadna odpoveď na mail ani na pripomenutie. Vymeníme/vrátime/nebudeme riešiť - proste nejaké info aby sa vedel zákazník zariadiť, to zaberie tak 30s. Fakt "výborný" prístup.
Pani, všetko sa rieši. Myslím že ohľadom platniciek som posielal mail už včera s informáciou že sa doposlu v pondelok ( ak sa teda jedna o platničky Guide / treba pozrieť pripadne Spam priecinok )
Na ostatne maily z dneška, pripadne pár zo včerajška sa určite odpíše a ak sa nejaká drobnost zamenila, určite sa to dorieši.
Ako robíme čo sa dá, len sezóna nie a nie poľaviť a občas sa naozaj nedá odpovedať “obratom” ( myslím že toto nie je len u nás ale v dnešnej situácii vo väčšine eshopov... :/ )
Rovnako dnes tu riešime ešte drvivú väčšinu reklamácii a vratiek takze netreba sa báť že sa nepracuje...maká sa od rana do noci, ale aby sa všetko stihalo “obratom”, na to by bolo treba tak o 2-3 ľudí navyše...
Za mňa musím povedať, že aj keď majiteľ vyzerá ochotne, tak komunikácia je za -5 bodov (ani nie 0, to je proste čistý fail). Keď si predstavím, že rovnako tam musí fungovať komunikácia pri reklamácií/výmene, tak začínam rozmýšľať, či nezruším celú objednávku (ak by bolo samozrejme ako ju zrušiť). Chápem, že sa nedá komunikovať obratom, ale napr. tu, na mtbikeri to zvládali aj počas toho najväčšieho chaosu s dodávateľmi a objednávkami veľmi dobre.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
shaggy16: komunikaciu nezvladali ani tu .. kto nenapisal do fora, mal casto smolu, nikto sa mu neozval .. nielen moja skusenost .. a to maju ticketovaci system.
Web shopu a komunikacia zufala, ceny a rychlost dorucenia skladovych veci super. Musim skonstatovat aj ze problematicke veci vzdy vyriesene k mojej spokojnosti, mam u nich zatial do desat objednavok ...
Ahoj matt nechcel som moc vypisovať tu, ale tak neviem teda či sa tie CB kufre riešia, prípadne by som bol zvedavý či ich mal objednané ešte niekto. Teda aj som dosť trpezlivý a nepotreboval som to hneď, ale tento rok by som ich teda rád mal Ono by som teda objednal v pohode inde, ale tak u teba to mám najbližšie, ale tak ak z toho nič nebude, tak napíš a objednám inde, dik.
imro1vsak sa informuj priamo na stránke suncycle cez kontaktný formulár, že ako je to stou objednávkou číslo..... Mne vždy tak odpovedal na otázky ktoré sa týkali mojich objednávok, na ktoré som dlhšie čakal alebo na dostupnosť tovaru. Vždy mi prišla odpoveď buď v noci alebo do obeda.
p3t3rch ja som sa informoval na to už viac krát veď Matúš vie, vraj sú stále nedostupné. Bol som zvedavý aj či ich tu mal ešte objednaný niekto iný okrem mňa, lebo Matúš spomínal, že som nebol jediný, no neviem či aj niekto z fóra. Prípadne či náhodou neobjednával niekto aj z miestneho eshopu. Tu ich majú a mali by byť dostupné, ak to teda je pravda .
tak moja objednávka 56966 sa pekne zasekla,objednal som 10.9. vidlicu zo statusom "na sklade" na druhý deň po objednaní bol status "za 6 - 10 dní" ale dnes je to už vyše mesiaca,stav objednávky je stále "Čakajúca na tovar"
Je to lacná vidlica pre známeho na starší bike,myslel som že keď je status na sklade,do pár dní príde: https://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-xcm-275-rl-ds-120mm-cierna/9971
Ja som včera objednal plášť s dodaním 6-10 dní, a dnes mi prišiel email ze už mi bol odoslaný. Čakal som skôr zrušenie objednávky, keďže na Slovensku je všade nedostupný. Ozaj milé prekvapenie ?
Ja mám objednávku z 3.8. čo 56134. Po potvrdení už ani ťuk. Asi sa stratili písmenká
edit
Tak písmenká z otázkového formulára na stránke sa naozaj stratili, ale podarilo sa doriešiť a vyrovnávač by mal doraziť budúci týždeň palec hore
Pani, akoze fakt nic v zlom, od marca tu sedim pri praci od rana do rana, takmer 6 dni v tyzdni...ale preco sa napr posledne tri staznosti ohladom dostupnosti tovaru co su tu na fore neriesia oficialnou cestou s otazkou cez mail? ( kufre na pedale...mimochodom 2x odoslany mail ze su naskladnene a ziadna odpoved na to / vidlica ktora sa bohuzial vypredala v den ako tu bola spomenuta objednavka na nu s tym ze potom ani sam dovozca nam nevedel/nevie potvrdit ci pride, ci nepride a tak dokola / a teraz posledny produkt ktory bol u dovozcu vypredany vyse 2 mesiace a mali sme ho stranke oznaceny ako nedostupny ). Ako je mi jasne ze ani na ten mail tuto sezonu nestihneme odpisat hned obratom, ale na to co nam pride do schranky sa snazim odpovedat do 24 hodin, max 48...
ja beriem,že dostupnosť tovaru sa môže zmeniť,ale tá vidlica má stále status "za 6 - 10 dní" ,ak je to tak,že dodávatel nevie potvrdit ci pride,lepšie by bolo zmeniť status na "dodacia doba neznáma alebo na otázku" potom by bol menej takýchto nedorozumení
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na ostatne maily z dneška, pripadne pár zo včerajška sa určite odpíše a ak sa nejaká drobnost zamenila, určite sa to dorieši.
Ako robíme čo sa dá, len sezóna nie a nie poľaviť a občas sa naozaj nedá odpovedať “obratom” ( myslím že toto nie je len u nás ale v dnešnej situácii vo väčšine eshopov... :/ )
Rovnako dnes tu riešime ešte drvivú väčšinu reklamácii a vratiek takze netreba sa báť že sa nepracuje...maká sa od rana do noci, ale aby sa všetko stihalo “obratom”, na to by bolo treba tak o 2-3 ľudí navyše...
Je to lacná vidlica pre známeho na starší bike,myslel som že keď je status na sklade,do pár dní príde:
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-xcm-275-rl-ds-120mm-cierna/9971
-15% SR SUNTOUR XCM32 LO DS TS 27.5" odpružená vidlica, 100 mm, čierna matná
85,99 € -15%
MOC 101 €edit
Tak písmenká z otázkového formulára na stránke sa naozaj stratili, ale podarilo sa doriešiť a vyrovnávač by mal doraziť budúci týždeň