Rad by som sa spytal na vas nazor. Dal som si do miestneho cykloobchodu prepliest rafik (prasknuty za rovnaky) a nacenili mi to na 2 hodiny a 20 minut prace, kde normohodina je 65 eur. Platil som za prepletenie teda skoro 150 eur. pride vam to adekvatna cena? Diky.
Diky za nazory. mne to tiez moc nedava zmysel ani ten cas ani ta suma. V inom cyklo-obchode som si daval vypliest kolesa (doniesol som material) a stali obe 50 eur. riesil som to v ramci reklamacie od vyrobcu kolies tak by mi mali preplatit tu sumu. stale vsak nechapem ako moze stat normohodina 65 eur v cykloobchode.
pozrel som si par cyklo obchodov a zistil som ze asi vsade by to spravili do 50 eur. Takze do bajkuly len v tedy ak vsetko ostatne nefunguje...asi ked nemaju standardny cennik tak sa neponahlaju aby si mohli nauctovat kolko chcu
50€ napletenie byva cena za speci karbonovy rafik pri vymene na nejakych drahych setovkach kde treba viac citu, umu a skusenosti a nie, ze za prepletenie/vypletenie bezneho kolesa. Nerozumiem ako si vôbec mohol akceptovat takuto cenovu ponuku.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.