Chcel by som sa spýtať, či je možné, že výkonnosť v chladnom počasí, povedzme pod 10 stupňov C môže výraznejšie klesať. Nemyslím teploty pod nula, alebo okolo nula.
Posledné 2 výjazdy mi skočili tepy o cca 10, znížila sa priemerka, nohy moc nešli....
Že či to môže byť aj tým.
Čo sa týka oblečenia, tak zima mi isto nebola. Ešte premýšľam, či to nemôže by aj príliš tesnými nohavicami.
Ako asi bude problém niekde inde, ale zaujíma ma aj váš názor, ako ste na tom s jazdením v zimnom počasí.
Doteraz som v takomto počasí nejazdil, ale mám drobné poranenie z futbalu, tak cca pol roka už jazdím 2-5x za týždeň.
Su ludia, ktori lepsie znasaju vyssie teploty, a na druhej strane su ludia, ktorym lepsie vyhovuje chladnejsie pocasie.
mam za to ze - mas na sebe viac handier - co zhorsuje pohyb ( v membranovych nohaviciach sa mi fakt tazsie slape) , vaha navyse, nedychas tak zhlboka (studeny vzduch), v chlade musis viac jest - telo spali toho viac na ohrev, menej slnecneho svitu, celkova unava tela, telo si pyta oddych. aj vyjazdy su kratsie, menej casto, menej intenzivne .... ked sa to vsetko nascita vysledok je jesenna zdochlina
https://youtu.be/MJdwDIDooRk