Chlapi nebláznite už😊😊, od domu po hranicu intravilánu, čiže po bod, kde začína extravilán, sa musíte nejako dostať. Rozoberalo sa to už, nehľadajme problém tam, kde ho nebudú hľadať ani policajti. Iná vec je, že z čisto právneho pohľadu nie je bod a) usmernenia formulovaný dostatočne presne.
necham to na svoju hlavu a uvidi sa - nech nedrazdim dam si bufku na krk - v obci dam na ksicht, mimo obce dolu - lebo som is vsimol ze jazda s holou tvarou ludi dost drazdi - hadzu po mne divne pohlady.
jazdu na biku cez obec beriem ako dopravu do extravilanu - a je snad jedno ako sa tam dopravujem, ci autom alebo bikom. trasy upravim ako na jar - aby som sa co najviac vyhol intra.
tyka sa to vlastne len tohto vikendu - cez tyzden je tma to ma nikto nevidi a buduci uz budem pozitivny a posedim 10 dni doma
Nepletiem, narážal som na Ag test a doplnil o príklad z opačnej strany ako protilátkový test...
Len ten tvoj nazor To nie je falošne negatívny výsledok na to, co napisal darebak z mojho pohladu postrada elementarnu logiku.
Pokial teda sa zhodneme v tom, ze PCR najpresnejsie detekuje aktivnu infekcnost, tak v danej vzorke Ag testov, co detekuju to iste, bol Ag naozaj extremne nepresny s vysokou falosnou negativitou.
Len ten tvoj nazor To nie je falošne negatívny výsledok na to, co napisal darebak z mojho pohladu postrada elementarnu logiku.
Pokial teda sa zhodneme v tom, ze PCR najpresnejsie detekuje aktivnu infekcnost, tak v danej vzorke Ag testov, co detekuju to iste, bol Ag naozaj extremne nepresny s vysokou falosnou negativitou.
v tej vzorke kludne mohla byt vysoka falosna pozitivita PCR a Ag test potvrdil žiadnu infekčnost ...
Je pozitívny neinfekčný človek mesiac po prekonaní COVID-19 ak mu vyjde pozitívne PCR a negatívny Ag a dokonca negat. protilátky lebo priebeh ochorenia nebol výrazný a teda musí byť 10 dní v karanténe? Ide o to, že nie je pozitivita ako pozitivita. Ja viem ako a prečo sa hodnotí PCR tak ako sa hodnotí, prečo sa preferuje a prečo pri jeho pozitivite bez debaty nasleduje karanténe. Mne vadí ako ľudia strieľajú pozit. negat. od buka do buka. Samostatné slovko pozit. a negat. absolútne nič nehovorí. Hlavne ak dnes sú dostupné 3 druhy testov, ktoré zamerané na úplne iné biologické procesy a nedajú sa kombinovať...
Žiaden test, vyšetrenie nie je 100%. Ani PCR, ani keby mali naozaj symptomatický COVID-19. Bože, hľadáte problém kde nie je. Ak tak, problém je v technickom zabezpečení...
Ten koumák len chcel otestovať "reproducibility" 2 odberných miest. Písal som o tom x strán dozadu, že tých plánovaných 4mega vzoriek vyhodnotí na 6000 odberných miestach cca 12000 ľudí.... aké sa asi dajú čakať výsledky? Popri biednej senzitivite tých testov na klinických vzorkách je toto ďalší limit. V podstate trpezlivý človek má veľkú šancu vybehať si negatívny medical certificate po okolitých dedinách. Kým armáda zdigitalizuje tie papierové registračné lajstrá a príde na špekulanta, už dávno prejde aj tých 10 dní po odbere, čo má stráviť pozitívny v karanténe ....
v tychto falosnych/pozitivnych magorinach vidim,ze borelioza je suvix kolko sa tu debatuje o tychto testoch, to pri borelioze tiez je paradox, tam detekovalnost pritomnosti boreliozy,ktora je majster sveta v skryvani sa pred imunitou tazke pri imunodeficitnych pacientoch,kolko beha vonku chronicky chorych pacientov, ble drbl4321 Elisa test a ked povies lekarovi,ktory vie o tom velkeho ch43ja,lebo to nestudoval ci pozna test transformacie lymfocytov,tak Ta ide j3bn4321t
v tomto su lekari strasne vychcani, velke hovno o tom vedia akymi spravnymi sposobmi testovat/zachytavat choroby ludi
k4321,co ich to na skolach neucia?vyskusal som vyse 10lekarov v tomto,a cuduj sa svete, vytreti vsetci
a my sa tu ideme cudovat,co ake testy? vsak s beznymi chorobami tu maju lekari problemy
Ano v prípade Košíc to platí, ale tu sa myslelo hlavne menšie obce, kde je katastrálne územie extravilánu násobkom rozlohy intravilánu, a zároveň nedosahuje uroveň okresu. Osady, miestne časti, lazy, kopanice atď, čiže územia medzi nimi a kmeňovými obcami, to je klasický vidiecky katastrálny extravilán. KE a BA sú v tomto špecifické.
Ano v prípade Košíc to platí, ale tu sa myslelo hlavne menšie obce, kde je katastrálne územie extravilánu násobkom rozlohy intravilánu, a zároveň nedosahuje uroveň okresu. Osady, miestne časti, lazy, kopanice atď, čiže územia medzi nimi a kmeňovými obcami, to je klasický vidiecky katastrálny extravilán. KE a BA sú v tomto špecifické.
aha, napr. obyvatel Hurbanova sa nemoze pohybovat v prirode v celom okrese komarno, ale len v extravilane Hurbanova ... chapem
Ale realita pri všetkej úcte k nariadeniam a usmerneniam bude taká, že ak napríklad obyvateľ Hurbanova zabrúsi po poľňačke do k.ú obce Bajč, nebude ho na hranici katastrálnych území extravilánov dvoch obcí nikto čakať, trúfam si povedať. Toto nemá byť návod na nijaké konanie, len konštatovanie.
Bodaj by si pravdu mal, bývam 300 metrov od lesa, tam sa viem zašiť tak, že nikoho nestretneme celý deň
Ma pravdu, ak sa tento tyzden nieco nezmenilo, min tyzden sme mali obdobny pripad doma, ale skolsky, nariadenu karantenu mal len maly, zvysok sme ostali preventivne doma s nim (odporucanie zamestnavatela i skolky), ale samozrejme, ked bolo nieco treba mimo domu, riesili sme to, ja som chodil na bic...
Ale realita pri všetkej úcte k nariadeniam a usmerneniam bude taká, že ak napríklad obyvateľ Hurbanova zabrúsi po poľňačke do k.ú obce Bajč, nebude ho na hranici katastrálnych území extravilánov dvoch obcí nikto čakať, trúfam si povedať. Toto nemá byť návod na nijaké konanie, len konštatovanie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
slovensko je naozaj rarita asi vo všetkom.testovanie dobrovolne nedobrovolné,testy ktoré ukážu aj neukážu...ten tupec robí z ľudí úplné opice.Nakoniec to aj tak uzavrie celé o dva týždne lebo údajne podla testov zistil,že sa to zhoršuje.
Zaujímavé čísla z testovania. 3,65 pozitívnych testov. Ak prirátame 20 % nezachytených pre menšiu citlivosť antigénových testov to je v skutočnosti 4,38 %. Dajme tomu že v iných regiónoch je nákaza rozšírená menej napr. 2,95 % /so 4,38 percentami v najviac nakazených regiónoch to robí nejaké 3 %/ to máme pri 5 a pol miliónoch ľudí nejakých 165 000 voľne pohybujúcich sa pozitívnych dnes na Slovensku. Pekne sa nám to kolektívne imunizuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1653500.html#p1653500
"vprípade hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy a Košíc v extraviláne vrámci územia mesta,"
edit: ak sa da spolahnut na mapy.cz tak takto https://sk.mapy.cz/s/jabevebufo
necham to na svoju hlavu a uvidi sa - nech nedrazdim dam si bufku na krk - v obci dam na ksicht, mimo obce dolu - lebo som is vsimol ze jazda s holou tvarou ludi dost drazdi - hadzu po mne divne pohlady.
jazdu na biku cez obec beriem ako dopravu do extravilanu - a je snad jedno ako sa tam dopravujem, ci autom alebo bikom. trasy upravim ako na jar - aby som sa co najviac vyhol intra.
tyka sa to vlastne len tohto vikendu - cez tyzden je tma to ma nikto nevidi
tak ja neviem, tu je mapka intra+extra, a v sucte je to cely okres KE-mesto ...
https://sk.wikipedia.org/wiki/Extravil%C3%A1n#/media/S%C3%BAbor:Occupation_du_sol_Kosice.png
v tej vzorke kludne mohla byt vysoka falosna pozitivita PCR a Ag test potvrdil žiadnu infekčnost ...
Je pozitívny neinfekčný človek mesiac po prekonaní COVID-19 ak mu vyjde pozitívne PCR a negatívny Ag a dokonca negat. protilátky lebo priebeh ochorenia nebol výrazný a teda musí byť 10 dní v karanténe? Ide o to, že nie je pozitivita ako pozitivita. Ja viem ako a prečo sa hodnotí PCR tak ako sa hodnotí, prečo sa preferuje a prečo pri jeho pozitivite bez debaty nasleduje karanténe. Mne vadí ako ľudia strieľajú pozit. negat. od buka do buka. Samostatné slovko pozit. a negat. absolútne nič nehovorí. Hlavne ak dnes sú dostupné 3 druhy testov, ktoré zamerané na úplne iné biologické procesy a nedajú sa kombinovať...
Ten koumák len chcel otestovať "reproducibility" 2 odberných miest. Písal som o tom x strán dozadu, že tých plánovaných 4mega vzoriek vyhodnotí na 6000 odberných miestach cca 12000 ľudí.... aké sa asi dajú čakať výsledky? Popri biednej senzitivite tých testov na klinických vzorkách je toto ďalší limit. V podstate trpezlivý človek má veľkú šancu vybehať si negatívny medical certificate po okolitých dedinách. Kým armáda zdigitalizuje tie papierové registračné lajstrá a príde na špekulanta, už dávno prejde aj tých 10 dní po odbere, čo má stráviť pozitívny v karanténe ....
v tomto su lekari strasne vychcani, velke hovno o tom vedia akymi spravnymi sposobmi testovat/zachytavat choroby ludi
k4321,co ich to na skolach neucia?vyskusal som vyse 10lekarov v tomto,a cuduj sa svete, vytreti vsetci
a my sa tu ideme cudovat,co ake testy? vsak s beznymi chorobami tu maju lekari problemy
aha, napr. obyvatel Hurbanova sa nemoze pohybovat v prirode v celom okrese komarno, ale len v extravilane Hurbanova ... chapem
presne
Ma pravdu, ak sa tento tyzden nieco nezmenilo, min tyzden sme mali obdobny pripad doma, ale skolsky, nariadenu karantenu mal len maly, zvysok sme ostali preventivne doma s nim (odporucanie zamestnavatela i skolky), ale samozrejme, ked bolo nieco treba mimo domu, riesili sme to, ja som chodil na bic...
ale bude ...