zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Scarinko:
Hej rieši sa, momentalne bolo vcera vyhlasene po druhy raz verejne obstaravanie na zhotovitela ( na prve VO sa nikto neprihlasil ). Problem je, že žiadna firma sa k tomu za tychto podmienok co su nema. Ale co sa tyka oprav asfaltu to nie je riesene v projekte, lebo ta cesta nie je nasim majetkom, a nemozeme investovat financne prostriedky do niecoho, k comu nemame pravny vztah. V projekte je riesene vybudovanie bezpecneho, i nasvieteneho priechodu pre cyklistov hned vedla colnice, vyriešenie funkcneho parkovania aut, tam kde sa parkuje teraz de facto nacierno. A samozrejme vyznacenie dopravnym znacenim. A navyše dobuduje sa tam náučný chodník Petrzalske bunkre - info tabule, aj tie co su na prvej casti tohto naucneho chodnika sa vymenia za nove.
Ak chces riesit povrch signalky, treba sa obratit na miestnu samospravu, v ktorej dana signalka lezi... Ale pocitam, ze nie je vysporiadana, tak to bude problem
scarinko ja mam vzdy blby pocit, ked kvoli mne musi zastavit kolona aut. Aj na Jurave pri Metre, ak nemam v plane pokracovat dalej za Ivanku (napr. az do Petrzalky), tak cez ten priechod ani radsej nejdem.
Pukinko, chod si to prejst a daj mi vediet kedy tam budes pridem si to pozriet. Prejst a prejst je rozdiel. Ja tiez prejdem cestakom kde aku lesnu cestu ale nevolam to prejazdne. Kazdy kto si vazi svoj bicykel to radsej obide. Robo ma pokial viem uz taky polo gravel a nahodene gravelking sk plaste. Tiez je rozdiel ked tade ides a nakladiaky su prec a ked sa tam premava 10 tatroviek hore dole. Ale vlastne neviem preco na teba vobec reagujem, skoda tukania do mobilu.
Aktualne je to na Kopcianskej asi najlepsie za posledne tyzdne: cast sa uz ide po novom povrchu a druha po pekne utlacenom a vlhkom bahne, mimo spevnenej casti vozovky. Aspon ze pocasie minimalizovalo prasnost a stavebne nadsenie je uz vyrazne nizsie. Skorej to ale naozaj bolo dost neprijemne, vsade prach, jazdilo sa po strku a piesku + slalom pomedzi stavebne stroje. Jedinym pozitivom je, ze pocas celej doby bola vyznacena aspon nejaka prejazdna cesta, aj ked aj pre MTB to bol skor prechod ako prejazd
Dik za info, mozno pojdem pozriet. Teraz chodim tak ze vybehnem na nadjazd a idem ako keby som chcel ist na dialnicu do rakuska. Pri ten 90 stupnovej zakrute kde vzdy stoji nejaky zeleninar a predava melony hupsnem cez chodnik a 2m hliny na signalku. Dolava smer bunker a ked sa pride k paralelnej rakuskej signalke taknje tam vychodeny/vyjazdeny prechod do AT. https://mapy.cz/s/fajapufema
Skratka pre autá po cyklotrase JURAVA bude neprípustná - pod pokutou. Úsek komunikácie bude po dohovore s KDI KR PZ v Bratislave označený ZDZ zamedzujúcim vjazd všetkých motorových vozidiel s výnimkou dopravnej obsluhy. Dopravnú značku bude strážiť policajt, aby nedošlo k jej poškodeniu, alebo odstráneniu.
...to kam sme sa dopracovali, že policajt musí strážiť dopravnú značku... okrem toho to vyznieva tak, ako keby skratka cez JURAVU inokedy bola prípustná....
Bohuzial je to naozaj zle - az som olutoval co som predtym pisal
Vcera som tade prechadzal 3 krat za tmy a dazda, a teda bola to riadna divocina aj na MTB biku. Hlavne obchadzky mimo povodnej cesty boli na hrane prejazdnosti + ako bonus najuzsie miesto bolo blokovane "miesackou", takze som si aj chvilu v tom blate postal ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej rieši sa, momentalne bolo vcera vyhlasene po druhy raz verejne obstaravanie na zhotovitela ( na prve VO sa nikto neprihlasil
Ak chces riesit povrch signalky, treba sa obratit na miestnu samospravu, v ktorej dana signalka lezi... Ale pocitam, ze nie je vysporiadana, tak to bude problem
to znamena co? uplne neprejazdne, alebo len pre cestak neprejazdne?
user_idmozno semafor na dopyt ale zas by pindali vodici ze musia stat na semafor
ako sa z nezjazdného stalo zjazdné...
https://mapy.cz/s/fajapufema
Je to pravda?
Tu je viac info a mapka obchadzky pre auta
https://www.facebook.com/KRPZBA/photos/a.604815706607630/1054652488290614/
a este info zo stranky SJ
https://www.svatyjur.sk/news/view/oznam-o-uzavreti-cesty-ii-502
...to kam sme sa dopracovali, že policajt musí strážiť dopravnú značku...
Vcera som tade prechadzal 3 krat za tmy a dazda, a teda bola to riadna divocina aj na MTB biku. Hlavne obchadzky mimo povodnej cesty boli na hrane prejazdnosti + ako bonus najuzsie miesto bolo blokovane "miesackou", takze som si aj chvilu v tom blate postal ...
Certifikat musi byt