zihadlo 5 No to by sa od zimnych tretier ocakavalo Ale ako si vedu v zime, pod nulu? Vraj su neni az take teple a zimne len na papiery, tiez nad nimi vaham..
Pri - 5 som si dal kubinku az na vrch vo februári. DOle v dk ma uz po zjazde trochu oziabalo
milos21 No ja som zavahal prave nad tymi 700-vkami ked boli minuly/predminuly tyzden za dobru cenu, a cakal som neviem naco... Teraz uz su neni ani velkosti ani cena... Tak rozmyslam aspon nad tymito nizsimi, len ci budu dostatocne, pri tych vyssich by som sa toho tolko nebal...
Hej, uz som obzeral tie jednorazove vyhrevne vankuse keby nahodou Len aby ich nebolo treba aj pri nule, toho sa bojim. Toby ma nasrali take zimne tretry...
Vidíš, s tým, čo píšeš ma tiež pred dvoma rokmi strašili. Musí byť tamto, toto, dve toto...
Momentálne dom skolaudovaný, jeden typ kúrenia, zateplenie podľa môjho uváženia atd.. Certifikát ak sa nemýlim A0.
Hej, uz som obzeral tie jednorazove vyhrevne vankuse keby nahodou Len aby ich nebolo treba aj pri nule, toho sa bojim. Toby ma nasrali take zimne tretry...
Ja pouzivam na zimu uz 4. sezonu Shimana MW-700ky a uplna parada. Do 0stupnov neriesis vobec nic. Davam iba kratke letne ponozky. Pod nulu uz trosku treba hrubsiu ponozku. Zatial sa mi podarilo max -10 a aj to sa dalo bez problemov. Akurat prsty trosku oziabali. Poriesil som vystelkou z vaty a pomohlo. Hovorim vsak o 3 hod vyjazdoch...
No mali by čoskoro dôjsť asymetrické Suncycle ráfiky, nové užšie (a ľahšie) Ikony, potom Garbaruk kazeta, tak hádam dám dole toho pol kila
Jaiub Imro si veľmi pochvaľuje ohrievače do topánok
Ikony su sice lahke a pohodlne, ale aspon podla mojho subjektivneho pocitu su minimalne na predku nepouzitelne. Jazdil som tak jednu sezonu, Ikon na oboch napravach a v zakrutach to bolo peklo, stale som mal pocit ze mi predne koleso v zakrutach uteka.
tiez som mal Ikon na oboch a ako pise robo96 tiez som nemal istotu v zakrute a obcas mi koleso mierne uslo. Kupil som dopredu Maxxis Ardent Race 29x2,20" 3C EXO TR a ten drzi paradne. Kazdy ale jazdime inac a inde a mame ine bajky a inac vazime, toto vsetko moze z dobreho plasta urobit shit a zo zleho topku pre toho ktoreho cloveka
Jasné, v blate to nie je ono, ale kvoli tomu nebudem predsa prezúvať Ale zabežných podmienok nemám problém, ja nepotrebujem letieť dolu kopcom v lese, tak si neuzijem výjazd, prírodu
co sa tyka plastov, toto je vynikajuci celorocny plast, velmi podobny vittorii barzo, este ho vyskusat v snehu...
vredestein black panther xtrack 29x2.20 TLR, kupeny v akcii za 27 eur, jeden jazdim uz na zadnom, kamos v predu a druhy na oboch, ja mam v zasobe este 3
Zaujímavý plášť. Trochu užší na také solídnejšie jazdenie, ale robia sa asi aj širšie rozmery? Čo sa týka použitej zmesi, tak oproti Barzu je tá zmes aká? Lebo Vittoria je taká skôr tvrdšia a menej lepivá, ale to z nej zas robí rýchly plášť. A zas na bokoch dokáže pekne podržať - jednoducho tú 4C zmes na Barze cítiť a oproti ostatným plášťom má výrazne na vrch.
nerobia sa sirsie, ja mam na 25mm rafiku sirku 54 mm, barzo som jazdil este so starsou nie 4c zmesou, takze neviem toto porovnat, ale ma 3zmes, na asfalte je o trosku hlucnejsi a pomalsi ako barzo, ale v lese, na mokrom a aj v blate podrzi, niekedy mam pocit ze lepsie ako forekaster, ktory mam v predu, forekaster mam 2.35 a je len o 2 mm sirsi ako je vredestein
robia sa rozne verzie tohto plasta a kazdy ma trosku iny dezen a zameranie, toto je ideal ako celorocny plast, s ktorym sa da aj na asfalte aj v suchu a aj v mokru https://www.vredestein.co.uk/bicycle/tyre-finder/tyres/0/mountain%20bike
hej ale az v pondelok, cakam na naradie aby som si kazetu prehodil a premyslam ci zacnem rovno na zwifte alebo mam este mesiac gratis na ich webe volaco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri - 5 som si dal kubinku az na vrch vo februári. DOle v dk ma uz po zjazde trochu oziabalo
No mali by čoskoro dôjsť asymetrické Suncycle ráfiky, nové užšie (a ľahšie) Ikony, potom Garbaruk kazeta, tak hádam dám dole toho pol kila
tak teraz si to daj tak krat 3
Momentálne dom skolaudovaný, jeden typ kúrenia, zateplenie podľa môjho uváženia atd.. Certifikát ak sa nemýlim A0.
Ja pouzivam na zimu uz 4. sezonu Shimana MW-700ky a uplna parada. Do 0stupnov neriesis vobec nic. Davam iba kratke letne ponozky. Pod nulu uz trosku treba hrubsiu ponozku. Zatial sa mi podarilo max -10 a aj to sa dalo bez problemov. Akurat prsty trosku oziabali. Poriesil som vystelkou z vaty a pomohlo. Hovorim vsak o 3 hod vyjazdoch...
Ikony su sice lahke a pohodlne, ale aspon podla mojho subjektivneho pocitu su minimalne na predku nepouzitelne. Jazdil som tak jednu sezonu, Ikon na oboch napravach a v zakrutach to bolo peklo, stale som mal pocit ze mi predne koleso v zakrutach uteka.
Ja ich vozím roky za každých podmienok - blato, sneh - a nemám taký pocit.
vredestein black panther xtrack 29x2.20 TLR, kupeny v akcii za 27 eur, jeden jazdim uz na zadnom, kamos v predu a druhy na oboch, ja mam v zasobe este 3
robia sa rozne verzie tohto plasta a kazdy ma trosku iny dezen a zameranie, toto je ideal ako celorocny plast, s ktorym sa da aj na asfalte aj v suchu a aj v mokru
https://www.vredestein.co.uk/bicycle/tyre-finder/tyres/0/mountain%20bike