astro vyzera, ze sme mali bug pri pridavani inzeratov novymi uzivatelmi - niekedy sa nevytvorilo konto a tym padom tam neboli udaje. Malo by to byt opravene (ale zial nie spatne).
cervo Uspora casu je podla mna dost velkou pridanou hodnotou. PSC mam vytukane do 5 sekund. Na druhej strane priblizovat, oddalovat, znovu priblizovat mapu, medzitym posuvat bod oznacenia miesta...som rad, ak sa mi to podari do minuty.
user_id ale ked zadas presne ten bod inzeratu, ulahcis hned kupujucemu najst miesto pripadneho osobneho stretnutia. ale to by si musel mat presne oznacene a hlavne rovnako, pri vsetkych inzeratoch. mas tam rozptyl od race az po druhu stranu petrzalky. pri PSC mas miesto len informacne.
user_id Chlapci vedia co robit. Ale v podstate Leaflet je javascript kniznica, ktora zobrazuje a naraba s mapou a geocoder je vyraz pre funkciu, ktora ti na zaklade zadanej adresy alebo len PSC vrati suradnice, pripadne ine informacie. Ved skus napr do google map hodit psc a uvidis ako to pekne najde a oznaci danu cast mesta.
ftu2 Ano, ale psc by sluzilo len na rychlejsie trafenie pribliznej pozicie a potom by sa pridal spendlik na presne miesto, kde ten obchod spolu urobite (napr vlcie hrdlo, slovnaftska ci lesik pri Zlatych ).
ftu2 Pre ucel inzeratu by malo PSC postacovat a sluzilo by ako orientacna info pre pribliznu lokalitu z ktorej vies vydedukovat akym sposobom sa k inzerovanej veci dostanes. Napr. ak je to PSC miesta z druhej strany republiky, vies, ze sa inzerujuceho treba spytat na moznost dorucenia postou, alebo ak by to bolo PSC z tvojho mesta, blizsie miesto si aj tak dohodnes cez spravu/telefonat.
Samozrejme, pri publikovanom inzerate by nesmelo okrem zobrazeneho PSC chybat aj oznacenie mesta, mestskej alebo miestnej casti. Vo formulari inzeratu by stacilo zadat len PSC.
pri publikovanom inzerate uz je nazov mesta hned v prvom riadku, nie PSC, lebo to nikto z hlavy nevie, a uz vies z toho dedukovat, ci sa da osobne, alebo bude treba posta.
potom je tam ta upresnujuca mapka, kde sa tovar nachadza (napr. moze byt clovek aj z BA a tovar moze byt v BB), alebo mapku jednoducho navyplnim a hotovo.
To nikto predsa nepopiera ze vyplnene udaje su ok. user_id navrhuje intuitivny sposob ako za 1s zadat lokalitu, namiesto aktualneho v ktorom musim niekolko krat preklikavat a zoomovat v mape nez sa dostanem k vysledku. Keby ta mapa napriklad reflektovala kontaktne udaje profilu pre defaultny vyber, tak by ho to asi ani nenapadlo...
Chalani, mozem to napisat aj inak - je to dobry napad, rovnako ako to aby mapka defaultne zobrazila poziciu z profilu (pripadne poziciu z posledneho inzeratu), ale do zoznamu priorit na najblizsie tyzdne sa to urcite nedostane. Ale zapisem si to a niekto sa k tomu dostane pri upravach bazaru.
cervo Odkaz "naspat na zoznam" vam nefunguje korektne. Ked editujem inzerat a dam ho ulozit, naslednym kliknutim na "naspat na zoznam" ma to vrati do modu editovania a nie do zoznamu inzeratov.
Plazzeruser_id ten odkaz ta berie spat na predchadzajucu stranu (presne na poziciu odkial si odklikol, pri zachovani vsetkych filtrov co mas vo vyhladavani). Ano, ak editujes inzerat, zoberie ta naspat na editaciu - o tom viem, ale riesenie nie je natolko jednoduche aby sme to akutne riesili. Dakedy snad hej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/441588/predam-zachovaly-cestny-bicykel-znacky-trek-15-c-h2-2015.html
https://www.mtbiker.sk/forum/post1676648.html#p1676648
ftu2 Ano, ale psc by sluzilo len na rychlejsie trafenie pribliznej pozicie a potom by sa pridal spendlik na presne miesto, kde ten obchod spolu urobite (napr vlcie hrdlo, slovnaftska ci lesik pri Zlatych
Samozrejme, pri publikovanom inzerate by nesmelo okrem zobrazeneho PSC chybat aj oznacenie mesta, mestskej alebo miestnej casti. Vo formulari inzeratu by stacilo zadat len PSC.
potom je tam ta upresnujuca mapka, kde sa tovar nachadza (napr. moze byt clovek aj z BA a tovar moze byt v BB), alebo mapku jednoducho navyplnim a hotovo.
fixska doplnil som.