Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
-20% RockShox fork DAMPER ASSEMBLY - REMOTE 17mm (POPLOC, PRE-2013 PUSHLOC) TURNKEY (THREAD PITCH 0.8mm)
62,99 €
-20%
MOC 78,99 €
ako často riešite servis teleskopickej sedlovky.
Mám rok starú Kind Shock Lev SI , je bez závad.
Robiť nejaký preventívny servis alebo ju zaslať niekam, alebo nechytať kým je ok ?
Neviem sa dopátrať k nejakej tesniacej sade k tomu.
Čítal som o tomto aj na zahraničných fórach a niektorým sa tieto ryhy spravili po jednej jazde a vraj to spôsobuje klzne ložisko ci co tam je alebo príliš utiahnuta sedlová objímka.
misoR servis je velmi lahky, potrebujes iba trocha zrucnosti... da sa zamedzit dalsiemu skrabaniu.. ale neda sa uz odstranit to co tam mas... tak je to na tebe ci reklamujes ci spravis doma sam...
MisoR nemyslim ze ti to uznaju lebo sami hovoria ze ju treba servisovat aj dvakrat do roka teda ak ju casto pouzivas.
Kazdopadne reklamaciu mozes vyskusat...u mna to bol bordel pod tym tesnenim.
s krorym sa steluje, + milimetrova mala srouba, neviete mi poradit ako to opravit alebo neviete to niekto, pridem v ramci stredneho slovenska som z BB, dakujem za radu a aj ochotu.