Mesto: Bratislava Založený: 04.06.2009 Príspevky: 420
Stýmto som mal aj ja problém na HT Lectorovi musel som hladať doslova po obchodoch správnu výšku sedlovej objímky.. Človek ani nečakal že okrem priemeru musí pozerať aj výšku a to veľa predajcov ani neudáva v popise tovaru na internete..
Odbornik niesom takze to nijako odborne vysvetlit neviem. Viem len to ze uz viackrat som menil podsedlove objimky, nikdy neriesil vysku objimku a nikdy nemal ziaden problem... Staci?
Neviete niekto, aké priemery sedloviek robil kellys na oceľových rámoch? Konkrétne sa mi jedná o "kellys comp 8000 sf". Myslel som, že to bude 27,2 ,ale tá je hrubá skoro, ako sedlová trubka.
Nie. Mám kdesi mechanickú "šubleru", ale nejako ju nemôžem nájsť a čo som pozeral priemery sedloviek v predaji, tak sú odstupňované od 25,0 do 27,2 po 0.2mm krokoch. Starú sedlovku nemám. Mám len rám aj ten je bez objímky.
matko001 Vklude to moze byt aj nieco nestandardne. Nedavno som renovoval MTB z 90-ych rokov a sedlovka mala 29,6mm. Ak ju chcem vymenit a mat moznost vacsieho vyberu, musim kupit redukciu.
DrVostep Skus tam vopchat krk vidlice, alebo inu sedlovku. Aspon zuzis rozsah hodnot, co hladat.