V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ešte raz ďakujem 👍
Chapem to spravne ze je to nieco nove, akurat ze nepamatam vobec co za prispevok to bol a kedy to bolo. lebo ked na to kliknem da ma to zaciatok temy Interny bazar a ja si nevybavujem nic cim by som niekoho isiel urazat, nepopieram ze som to mozno urobil, ale fakt neviem kedy a co to bolo.
Takze chvalim tento pocin, ale kedze neviem za co to je, je mi to z hladiska "vychovy" na dve veci.
Asi to treba trochu domysliet a prepracovat. To myslim v dobrom.
Problem sa priebezne a nahodne opakuje v roznych temach. Neviem identifikovat spolocny menovatel, ale jeden spolocny znak to ma - v takej teme nie je oznaceny ziadny prispevok ako novy, vsetky sa tvaria ako uz precitane.
FF tusim nepodporuje certifikacny store vo Windows (ten sa aktualizuje automaticky), ale ma vlastny.