Ja keď spustíme navigovanie tak sa má spýtal či chcem na začiatok trasy dám že nie a keď prídem na cestu ktorou ma má navigovať tak zahlási nájdená trasa
Caute potrebujem poradiť mám problém z Edge 130 počas jazdy sa sám vypne a po chýli opätovne zapne,ale dnes sa mi to stalo 5x počas 10 km.Potom som jazdu uložil a išiel novú jazdu 26 km mi to už nespravilo.Mam ho reklamovať ?
Ahojte. Chcel by som si na aliexpress kupit speed senzor k mojmu Garmin 830 Edge, ale nejaky cez Aliexpress, lebo originalny sa mi zda nejaky drahy. Mate s tym nejake skusenosti? Ktory by ste mi odporucali? Najlepsie keby ste mi dali konkretny link na aliexpress. Dakujem
prosim vas asi rok dozadu garmin kreslil do mapy dnes som si vsimol ze to tam uz nieje. prestala to apka podporovat?. mozno som nieco vypol v apke alebo aj telefon mam iny mozno len nejake povolenie, ale nic som nenasiel.
prosim vas asi rok dozadu garmin kreslil do mapy dnes som si vsimol ze to tam uz nieje. prestala to apka podporovat?. mozno som nieco vypol v apke alebo aj telefon mam iny mozno len nejake povolenie, ale nic som nenasiel.
Kreslí stále
Skúsila by som aktualizovať appku alebo hodinky. V nastaveniach appky som tiež nič také nenašla. Možno skôr v nastaveniach cez stránku garminconnect skúsiť, nie v appke.
Skor skus kuk ci nemas pre danu aktivitu vypnute GPS...vtedy si mal runing teraz trail aj ked by tam malo byt prednastavene zapnute GPS ale pre istotu skontroluj...stale mapku dava a uz aj farebne podla tempa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aj ta trasa vyzera nejako podozrivo - vidim tam iba jednu ciaru a vacsinou mas dve - odkial a kam ides
Ta "sikma" ciara je k zaciatku trasy.
https://a.aliexpress.com/_mq7DkGd
Používam na meranie kadecie a rýchlosti + mám od nich aj hrudný pás a všetko funguje
Kreslí stále
Skúsila by som aktualizovať appku alebo hodinky. V nastaveniach appky som tiež nič také nenašla. Možno skôr v nastaveniach cez stránku garminconnect skúsiť, nie v appke.
Skor skus kuk ci nemas pre danu aktivitu vypnute GPS...vtedy si mal runing teraz trail aj ked by tam malo byt prednastavene zapnute GPS ale pre istotu skontroluj...stale mapku dava a uz aj farebne podla tempa
Btw, draha je urcena na intervalovy trening, plazit sa mozes aj von
a druhej casti prispevku tiez nerozumiem. vadi ti ze sa chodim plazit na drahu alebo?
Budes mat vypnute GPS. Treba pozriet navod k hodinkam, ako ho zapnut.