Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Zdravím vospolok...mne bol odcudzený z Trnávky v Bratislave Cinelli Zydeco, úplný custom build na Sram Rival 1x, DT Swiss 1800C Spline, WTB plášte, Cinelli finishing kit a sedlo Selle Italia. Je to úplný unikát a odchovanec Expendables Cycling Team, takže odmena v prípade nálezu to istí!
To sú kur-vy tí ľudia. Určite susedia dali niekomu tip... Takto mi z pivnice uj-eb-tr-tkabátili skialpy. Ani pivnicu nemáme označenú a aj tak len moja bola vypáčená a zmizli len lyže a iné drahé veci nie...
fundi55 postrehol som aj cez kamosa na FB ze ukradli tento stroj. keby som zbadal tak okamzite dotycneho vytiahnem z topanok. Mohol by si ale povedat, ako si ho mal odlozeny? Aby ludia nerobili tu istu "chybu".
Servus...no mal som ho na balkone, na 1. poschodi (cca 4m vo vyske), ale bol tam len docasne na kratky cas a nas balkon nie je z ulice vidiet. Rada je, nikdy netahaj bike z vnutra bytu ak nejdes akurat jazdit.
a je napr. oproti tvojmu baraku barak s poschodiami, odkiaľ je na balkon vidno? ten ch*j musel ist na istotu a dobre vedel, ze tam ten bajk je. Len tak z pleziru sa v noci nevykrabes balkon na 1.p. Cize to bude niekto, kto ti hladi na balkon a vedel, ze tam je a zaroven vedel, ze to neni srot za 50€. Minimalne takyto niekto dal na ten bajk tip.
Vsetci si z tohoto zoberme ponaucenie. Aj ked bike chcete skladovat na balkone, tak ho zamknite niecim poriadnym o pevny bod. Byť tam 16mm hruba retaz z kalenej ocele, tak ho to da do smutku.
Bike na balkone, po roku hrdzave bodky na skrutkach. Chlapec kupi novy bicykel a hned da nan recenziu na internet aj s mapou trasy gpx, z garaze a casu vyjazdu. Aj take pripady poznam.
To nemusi byt o tipe z baraku oproti. Ludia si nevedia predstavit, ze medzi nami existuju kusy, ktore sa denne motaju po uliciach a pozeraju iba na to, co sa kde da ukradnut. Chodia a hladaju ako medzi regalmi v potravinach. Balkon na ktory nevidno od ulice je idealne miesto na rychly nakup. A nie, vacsina z nich nechodi s katalogom, vedia akurat ze to ma dve kolesa a nie je to uplny vrak. Vykupne ceny su pokojne len desiatky eur...
naozaj sa mi nechce verit, ze niekto sa len tak v noci vyskrabe na balkon na 1.p - co je 4metre vysoko (to neni ze skocim na prizemi na balkon) aby pozrel ci sa tam da ukradnut nieco ine ako dopotene cyklisticke galoty. na lahku lopku ma 1000 inych prilezitosti a nemusi riskovat, ze ak sa mu smykne, tak skonci prinajlepsom so zlomenou nohou alebo kludne mrtvy.
Cize zo zeme bolo nemozne vidiet, ze je tam bajk?
Ja som uz na takom balkone stal, tiez prve alebo druhe poschodie, tiez chybajuci bajk, ziadna ulica ale stromy a kriky medzi ktore viedol vyslapany chodnik. A popri balkone viedol hromozvod so stopami blata na stene... Netvrdim ze to tak urcite bolo, na to by bolo treba mat dokazy. Ale podla Occamovej britvy a skusenosti su jednoduchsie vysvetlenia pravdepodobnejsie. To, ze si niekto zlozi nejaku extra specialitku je len zaujimavost a nie vychodzi bod. Niekto z protilahleho baraku dalekohladom zistoval, ake komponenty si nan osadil a dal tip corkarovi? Mozno, podobne ako ze ten tip mu dal predajca tych komponentov alebo tvoja frajerka...
To uz prehanas a trocha si sa pri tom opustil. Domyslel si si dalekohlad komponenty frajerku aj predajcu. Take zlozite to urcite nebolo a to som ani nepisal. Kazdy kto ma aspon 1 oko funkcne a zije v tomto svete dlhsie jak tyzden od pohladu vedel, ze to bude kostovat viac jak on mesacne zarobi. A pritom nemusi ani vediet na co sluzi prehadzovacka. Tipy od susedov sa rozdavaju bezne. Cize ano ked okradnuty hovori ze z ulice neni na balkon vidiet verim mu. A zaroven neverim, ze niekto len tak nahodou akurat tu noc ked tam mal bajk prechadzal balkony. Pisal ze ho tam mal len docasne. Ale ano. Mohla to byt aj nahoda.
Mohla to byt aj nahoda aj nie...ale skor planovane, lebo neviem si predstavit ako ten bike zlozil dolu z balkona. Ale dufam,ze ho predal aspon do Nahorneho Karabachu, lebo v EU ho boh chran! ?
Mohla to byt aj nahoda aj nie...ale skor planovane, lebo neviem si predstavit ako ten bike zlozil dolu z balkona. Ale dufam,ze ho predal aspon do Nahorneho Karabachu, lebo v EU ho boh chran! ?
v ZA ukradli uz davnejsie bajk(y) aj z +- 9 poschodia (uz si presne nepamatam)
ked vies, ako dostat na 200m komin 30/50kg farby, tak nemas problem zobrat bajk z lubovolneho poschodia (balkon)
15 rokov je cool. hlavne keď si uvedomíš, že ta nejaký s*áč okradne a potom ho ešte živíš z daní. ale sanca, že ich niekto dopátra je minimalna, "nemusime sa bat" . Sucitim s okradnutými majieľmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
daj si to aj na HA-KA
https://www.facebook.com/groups/194216924620085
Vsetci si z tohoto zoberme ponaucenie. Aj ked bike chcete skladovat na balkone, tak ho zamknite niecim poriadnym o pevny bod. Byť tam 16mm hruba retaz z kalenej ocele, tak ho to da do smutku.
Ja som uz na takom balkone stal, tiez prve alebo druhe poschodie, tiez chybajuci bajk, ziadna ulica ale stromy a kriky medzi ktore viedol vyslapany chodnik. A popri balkone viedol hromozvod so stopami blata na stene... Netvrdim ze to tak urcite bolo, na to by bolo treba mat dokazy. Ale podla Occamovej britvy a skusenosti su jednoduchsie vysvetlenia pravdepodobnejsie. To, ze si niekto zlozi nejaku extra specialitku je len zaujimavost a nie vychodzi bod. Niekto z protilahleho baraku dalekohladom zistoval, ake komponenty si nan osadil a dal tip corkarovi? Mozno, podobne ako ze ten tip mu dal predajca tych komponentov alebo tvoja frajerka...
https://www.facebook.com/groups/194216924620085/permalink/675825926459180/
v ZA ukradli uz davnejsie bajk(y) aj z +- 9 poschodia (uz si presne nepamatam)
ked vies, ako dostat na 200m komin 30/50kg farby, tak nemas problem zobrat bajk z lubovolneho poschodia (balkon)