zihadlo 5 Cim ich impregnujes? Na babranie s voskom som neni, ale zase chcel by som nieco na takej baze. Uprednostnujem vsak nieco na sposob tuby s hubkou na konci, takym tym aplikatorom. Len take nemali, tak som zatial zobral akysi drahy sprej..
zihadlo 5 Cim ich impregnujes? Na babranie s voskom som neni, ale zase chcel by som nieco na takej baze. Uprednostnujem vsak nieco na sposob tuby s hubkou na konci, takym tym aplikatorom. Len take nemali, tak som zatial zobral akysi drahy sprej..
výrobky od TOKO.. či sprej alebo hubka, alebo nikwax hubkový biely
ale ten ***** TOKO krasne oživil farbu . tužím z interšportu
budes spokojny,ja na svoje nedam dopustit,akurat som vymenil vlozky a po 2 rokoch asi vymenim aj snurky. inak podrazka uz schodena a topanke ani futru nic nieje
to je Forester ze? tie som nosil 8 rokov - zima civil, v praci na meracky do terenu, zimna turistika, letna v tatrach. asi najuniverzalnejsie od planiky - pohodlne ale aj nieco znesu. dalsie som zobral mangart co je vraj od nich najlepsi kusok ale zdaju sa mi uz zbytocne tvrde.
mam tie planiky v lisajnikovej farbe ako topanky na celu zimu. po tom, co sa mi rozpadol PU v medzipodrazke na mojich pohodlnych Asolo Fugitive, dlho som hladal nieco solidne z koze bez goraca, bez PU, s EVA. dlho mi planika nebola sympaticka, hoci ma edelweiss v logu, ale uz mi sympaticka je.
ja si pamatám 20r dozadu bola kožka až dolu po celom ,kde je teraz látka... ale stale su fajne ušité
Planika Mangart sa aj teraz šije v nemembránovej verzii, vnútri je koža https://www.sportrysy.sk/planika-mangart/#7
mám ich necelý rok, zatiaľ spokojnosť, jediné mínus, že kožené vnútro dlhšie schne
oproti mainstreamu tieto boty nemajú medzipodrážku z PU, ktorý sa zvykne časom rozpadnúť,
ale z EVA, tak som zvedavý po rokoch ako sa zachová tento matroš...
no tak edelweiss nado mnou ma predbehol, kým som ja dopísal
PU je polyuretán, na nete je plno info o rozpadnutých podrážkach (aj vlastná skúsenosť), hoď do gúgla "hydrolýza PU"
EVA je ethylene vinyl acetate a všetci dúfame, že ten sa nerozpadne
PU je polyuretan, polcas rozpadu 5-7 rokov, vratane pobytu novej topanky v skatuli spravne skladovanej. PU je vacsinou sedy, hladky, az leskly. EVA je porovita, matna, drsna, vacsinou jedna, alebo dve vrstvy roznej tvrdosti nad sebou, na pate dve vrstvy, na spicke len jedna. byvaju farebne odlisene. vsak si pozri asolo fugitive a planika forest a hladaj rozdiel v medzipodrazke. vzdy si vsimaj v popise z coho je medzipodrazka, hooodne dolezite.
Zrovna scera som dokončil podrazku na dragonoch. Po 9rokoch zvetralaPU podrazka a odletela spodna gumova časť. Uz to boli montážne papuče. Zvršok drží krásne
Asi začnem nad nejakými tiež uvažovať, lebo ešte stále som nekúpil náhradu Mammutov. Inak robia aj nízke topánky? Tie mi treba nové tiež. V sobotu som zistil, že sa mi nejak zväčšila noha a dosť tlačili prsty pri zostupe v aktuálnych . Nahor a po rovine dobré, takže ich asi doderiem ako pracovné a každodenné topánky do práce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výrobky od TOKO.. či sprej alebo hubka, alebo nikwax hubkový biely
ale ten ***** TOKO krasne oživil farbu . tužím z interšportu
Gusto ako píšeš sú zbytočne tvrdé, šoférovať.sa v.tom nedá ale ja ich nosím skoro celorocne a už som si zvykol. Keby boli o 2 mm širšie sú dokonalé.
Planika Mangart sa aj teraz šije v nemembránovej verzii, vnútri je koža
https://www.sportrysy.sk/planika-mangart/#7
mám ich necelý rok, zatiaľ spokojnosť, jediné mínus, že kožené vnútro dlhšie schne
oproti mainstreamu tieto boty nemajú medzipodrážku z PU, ktorý sa zvykne časom rozpadnúť,
ale z EVA, tak som zvedavý po rokoch ako sa zachová tento matroš...
no tak edelweiss nado mnou ma predbehol, kým som ja dopísal
EVA je ethylene vinyl acetate a všetci dúfame, že ten sa nerozpadne