Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tesak ahaho https://www.aktuality.sk/clanok/844215/taliansky-protimonopolny-urad-dal-apple-pokutu-za-zavadzanie-pri-predaji-iphonov/
Kamarat sa tiez snazil vyreklamovat, ked sa mu poskodil pod vodou, neuspel, maju velkym pisane, ze odolne do 2 m, ale aj pomimo nalickymi pismenami, ze na poskodenie kvapalinou sa zaruka nevztahuje...
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 18:22:04
01
Záleži podla mna aj od obchodu, kde si ho kupuješ, ja som tiež takto utopil SE a vyreklamovali mi ho bez problémov, ale netuším, už ako sa volal vtedy ten obchod lebo som si pred rokom kúpil radšej 8 ale repasovanú.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 19:09:20
00
mne ten kamos, vyssia pozicia na centrale Orange povedal ze to IP67 sa vztahuje na laboratorne podmienky....nieco v tom zmysle..... spolieham sa nato ze v tom Swiss-e budu normalny a vybavia to..... aj chalani v Apple store povedali ze je to nejaka ***** a ze sa s tym este nestretli.....
kazdopadne to, ze moj mobil je vedeny stale ako nepredany mi znemoznuje dostat sa k zarucnemu listu a bez toho sa nepohnem.... riesi sa to od 11:00, mali mi volat ci sa nieco zmenilo, aj toho kamosa som do toho zapriahol a zatial nic......
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 19:11:37
00
tak povedz ze ti spadol do hajzla v laboratoriu
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 19:16:45
019
A čo skúsiť originál Apple servis? Mňe raz v Orage odporučili dať mobil rovno do autorizáku, vraj to bude rýchlejšie (a aj bolo, cc 2h - ľudská dohoda s technikom)
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 19:20:01
00
apple strores posielaju veci do Swiss-u... autorizovany servis.... aspon v okoli BA .... konecne mam zarucak, vystaveny dnes, takze zajtra tam pojdem a uvidi sa
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 22:25:56
00
Iba odporucanie...nedavajte si v alze doplnkovu sluzbu nalepenie ochranneho skla...Objednavka sa omeskala kvoli tomu viac ako o tyzden, namiesto skla bola folia, pod nou kopec bublin a nalepena nakrivo tak, ze prekryvala kusok prednej kamery...to vsetko len za necelych 15€. Mozu sa hanbit
Zobraziť komentár 01.12.2020 - 09:02:47
14
ked vidím, alebo čítam slovo ALZA tak sa mi zježia všetky chlpy na tele a otáčky vybehnú do červeného...momentálne s nimi aj ja riešim jeden problém....a asi nie som jediný ako čítam o alze na nete....áno, to slovo hanba platí o nich dokonale....
Zobraziť komentár 01.12.2020 - 09:51:50
00
Jop. Z alzy kupujem len ked musim a minimum co musim. Inak ruky prec od toho zeleneho zmatka
Zobraziť komentár 01.12.2020 - 10:06:25
00
Moje skúsenosti s alzou sú zatiaľ fajn. Rýchle dodanie, rýchla podpora. Raz som kúpil tovar, ktorý po zaplatení na druhý deň výrazne zlacnel, nepamätám presne, ale asi o 20 eur. Ozval som sa im čo s tým a po výmene 2 mailov a poslaní jedného čestného prehlásenia (z dôvodu, že som si stiahol PDF faktúry) mi rozdiel peňazí vrátili na účet.
Doplnkové služby ako nalepenie fólie okrem iného nesú riziko aj v tom, že telefón už nebude originálne zabalený a kto vie, čo sa s ním v procese "lepenia" stane. Takéto služby si necham urobiť v predajni mobilov, ktorý je v každom väčšom "tescu" a ak s nalepením nie som spokojný, sprdnem toho čo to lepil, nech to lepí znova...(aj to sa mi stalo).
Zobraziť komentár 01.12.2020 - 10:16:20
03
keď už sa tu riešil utopený ajfón
https://www.zive.cz/clanky/apple-podle-italu-lhal-o-vodeodolnosti-iphonu-musi-zaplatit-pokutu-261-milionu-korun/sc-3-a-207258/default.aspx
Zobraziť komentár 02.12.2020 - 10:25:32
02
tak jablko XR je v pecku..... v autorizovanom servise nasli vo vnutri kvapku vody tak ma rovno poslali do kelu..... servis kde mi doteraz opravili kazdy telefon, ti ho nedokazali rozchodit.... neviem ci ma viac serie ze odisiel telefon co mal 2 tyzdne alebo to ze sa neviem dostat kvoli nejakej softverovej ko.kotine k zalohe v PC..... no nic... kaslem teraz na telefon, kupim si radsej kolesa alebo vidlu :-D
Zobraziť komentár 02.12.2020 - 20:56:45
07
dpc vo vodeodolnom telefone najdu kvapku vody a poslu ta do pecka. by som ich poslal ja ci im neebe - ved prave to reklamujes ze sa tam ta kvapka dostala a nemala. pri predrazenych znackach som zvyknuty aspon na rozne vyhody ako rychle a bezproblemove reklamacie. ufon je ale asi z ineho sveta.
Zobraziť komentár 02.12.2020 - 21:37:23
09
dal by som to na SOI a pripadne vyssie, lebo ak nieco deklaruju tak nech to tak kurv4 aj je a nie ze reklamujes deklarovane a poslu ta do pecka...hajzli
Zobraziť komentár 02.12.2020 - 21:59:53
01
Tesak

Zobraziť komentár 02.12.2020 - 22:02:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up