Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Mam niekde jednu nazvys, mozem ti ju pohladat, zajtra budem v BA
424gr
mám odskúšané že to funguje pri 9 sp 11-32 ale tu je väčší rozsah a citlivejšie radenie tak preto sa pýtam a mám obavy za každú reakciu ďakujem
SUcasna sada mi dosluhuje, a uz sa mi do nej nechce investovat. Na cely novy bajk nemam, tak zatial na etapy.
Zvazujem kupit shimano XT 8100, ked prepletiem zadne koleso na novy naboj s microspline a rychloupinakom, malo by to teoreticky fungovat. Nie je tam nejaky zadrhel, ktory som opomenul? Jedna sa mi hlavne o sirku zadnej stavby, ktora je 135mm tzv OLD system.
Dakujem.
1. je tam asi dosť krátka zadná stavba, to v spolupráci so šírkou zadnej stavby nie je ideál pre 1x12 systémy
2. 26" koleso = prehadzovačka bude pomerne blízko pri zemi hlavne v prípade niektorých prevodov a je tam väčšie riziko poškodenia
Radšej by som odporúčal počkať a robiť rovno väčšiu zmenu, alebo predať súčasný bicykel a kúpiť iný. Alebo tam dať nejakú lacnú 1x10 sadu a mať ho potom časom ako sekundárny bicykel.
ale problem bude skor vo vzdialenosti prehadzovacky od zeme, ked tam das 11-51 kazetu tak ramienko asi bude dost nizko
M8000 GS a 11-46 by mozno bolo rozumnejsie riesenie
Prevodnik mam 36z
Prevodnik mam 36z
Tzn ze pri 29" biku by malo byt vsetko OK co sa tyka vzdialenosti pila -> pastorok