Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Toto jedno jeho video čo sta tu dali som pozrel - dokonca až do konca , trocha som zaspomínal na jazdenie so starým 2,8 litrovým Chevim Celebrity po Hollywoode, Beverly Hills, ... a tým nejaká koza u mna aj skončila
Máte niekto nejaký zaujímavý typ na auto?
Rozpočett okolo 8k. Podmienky benzin ideálne atmosféra bez turba. Momentálne mám fiestu ST150 a chcel by som niečo väčšie. Zatiaľ čo som pozeral tak jedine čo ma zaujalo boli BMW E91(325i/330i) prípadne E61(530i) len ich je strašne málo.
Za 8k do benzinovej trojky alebo päťky? Nikto ti za také peniaze nepredá bezproblémové a vyservisované auto. 2-3k € padnú do prvého servisu ako nič. Notoricky známe problémy s elektrickými vodnými pumpami, cievkami, zakarbónovaným motorom (pri priamovstreku), tlmiče, ramená, brzdy, podľa kilometrov rozvodová reťaz a iné drobnosti. E61 je skôr dialničný stíhač s nekvalitným interiérom, v e90/91 sa dá aj zabaviť. Vyhol by som sa 325i, mali problémy s vyššou spotrebou oleja. 330i je relatívne rozumná voľba, posledná BMW atmosféra, solídny prejav, záťah a návykový zvuk. Spotreba okolo 9l pri 190kw motore a okolo 8 pri 200kW motore.
Tiež tak predbežne hľadám benál atmosféru. Dobré atmosféry takto z brucha ozaj swift sport - 1586 cm³ 100kW, je aj v 5dverovej verzií no ceed je samozrejme väčší, no a potom mazdy 3 a 6 - 1 998 cm³ 121 kW. Tiež sa rozkukávam do budúcna po dákej jazdenke a zatiaľ tieto 3 autiaky. Alebo potom dačo slabšie ale aspoň tých 90 kW kde má motorizáciu tiež trojková mazda. Tak som zvedavý či tu padnú ešte dáke tipy
S výkonom okolo 100 kW a v rozumnej cenovej hladine by sa malo dať v pohode zohnať aj Mitsubishi Lancer.
Je to taká trochu srdcovka pre mňa, keďže som s nimi jazdil veľa v rôznych rally hrách
PatrikL Na lancera to bude asi naprd so servisom a ND, inak to auto sa mi kedysi tiež dosť páčilo, ale ja som bol skôr imprezák Hlľadám dačo viac "user friendly".
Ako druhé auto len na blbnutie by to bolo dobré, prečo nie, ale to nieje žiaľ môj prípad.
Mal som lancer 1.8 mivec 103 kw a doteraz ľutujem ze som ho predal Kupil som ho pri 60000 km a predal pri 110000 km a za ten cas som len menil h7 ziarovky...ND nie su v nicom drahsie nez na ostatné auta, to len ludia si stale myslia ze ND na škodu su lacnejsie lebo skoda je "nasa"
Vravím, je to vysoko individuálne. Som klasický motorista, ktorý o hybridoch nikdy predtým neuvažoval. Ale toto leto som sa pri bežnej limuzíne trocha zamyslel, keď prišiel čas na výmenu. A prišiel som k prekvapujúcemu záveru. Chcel som výkon, chcel som ale aj benzín, chcel som zrýchlený dvojročný odpis vo firme, jazdím pravidelne dvakrát do týždňa rovnaké trasy cca 200 km, mám možnosť nabíjať v oboch koncových bodoch trasy (doma/firma). Tak prišlo prekvapujúce riešenie. PHEV. Okrem toho tam bolo pre mňa pár ďalších argumentov, dostupnosť, skutočne veľké zľavy u môjho dealera plus spätný odkup doterajšieho auta, tona výbavy navyše oproti klasikom z tej istej rady vrátane long verzie, vstup do centier všetkých miest v EU, ktoré majú alebo budú mať obmedzenia kvôli emisným limitom. Určite som to nerobil primárne kvôli ekológii, to nie. Ale skrátka čísla nepustia, našlo si ma to. Sto ľudí, sto chutí. Zatiaľ vravím čistej elektrike nie, ale ktovie, časy sa menia a my sa meníme v nich
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozpočett okolo 8k. Podmienky benzin ideálne atmosféra bez turba. Momentálne mám fiestu ST150 a chcel by som niečo väčšie. Zatiaľ čo som pozeral tak jedine čo ma zaujalo boli BMW E91(325i/330i) prípadne E61(530i) len ich je strašne málo.
Za 8k do benzinovej trojky alebo päťky? Nikto ti za také peniaze nepredá bezproblémové a vyservisované auto. 2-3k € padnú do prvého servisu ako nič. Notoricky známe problémy s elektrickými vodnými pumpami, cievkami, zakarbónovaným motorom (pri priamovstreku), tlmiče, ramená, brzdy, podľa kilometrov rozvodová reťaz a iné drobnosti. E61 je skôr dialničný stíhač s nekvalitným interiérom, v e90/91 sa dá aj zabaviť. Vyhol by som sa 325i, mali problémy s vyššou spotrebou oleja. 330i je relatívne rozumná voľba, posledná BMW atmosféra, solídny prejav, záťah a návykový zvuk. Spotreba okolo 9l pri 190kw motore a okolo 8 pri 200kW motore.
S výkonom okolo 100 kW a v rozumnej cenovej hladine by sa malo dať v pohode zohnať aj Mitsubishi Lancer.
Je to taká trochu srdcovka pre mňa, keďže som s nimi jazdil veľa v rôznych rally hrách
K tejto staršej debate doplním, že som teraz narazil na
https://www.osobneauta.sk/kia-retona-20-16v
Či je to dobré, či je to zlé, to už neviem. Nejaký článok k tomu modelu: https://auto4x4.cz/tech/retro/kia-retona-navrat-do-prirody
Ako druhé auto len na blbnutie by to bolo dobré, prečo nie, ale to nieje žiaľ môj prípad.
a nechcel by si len tu RAV-ku, alebo celkovo SUV
Ak z týchto troch, tak asi Toyotu, a ak máš možnosť doma nabíjať, pokojne zváž aj plug-in hybrid,
Jasné, to je individuálne. Hybrid je fajn, ak máš pravidelné jazdy, režim, a možnosť nabíjať aspoň v jednom koncovom bode cestovania.
Vravím, je to vysoko individuálne. Som klasický motorista, ktorý o hybridoch nikdy predtým neuvažoval. Ale toto leto som sa pri bežnej limuzíne trocha zamyslel, keď prišiel čas na výmenu. A prišiel som k prekvapujúcemu záveru. Chcel som výkon, chcel som ale aj benzín, chcel som zrýchlený dvojročný odpis vo firme, jazdím pravidelne dvakrát do týždňa rovnaké trasy cca 200 km, mám možnosť nabíjať v oboch koncových bodoch trasy (doma/firma). Tak prišlo prekvapujúce riešenie. PHEV. Okrem toho tam bolo pre mňa pár ďalších argumentov, dostupnosť, skutočne veľké zľavy u môjho dealera plus spätný odkup doterajšieho auta, tona výbavy navyše oproti klasikom z tej istej rady vrátane long verzie, vstup do centier všetkých miest v EU, ktoré majú alebo budú mať obmedzenia kvôli emisným limitom. Určite som to nerobil primárne kvôli ekológii, to nie. Ale skrátka čísla nepustia, našlo si ma to. Sto ľudí, sto chutí. Zatiaľ vravím čistej elektrike nie, ale ktovie, časy sa menia a my sa meníme v nich