Ked slapem tak v strede alebo v lavej kluke alebo lavom pedali nieco pukne. Je to asi kazdu 2-3 otocku. Nie je to velky "puk". Neviete cim to moze byt? Nemyslim si, ze to bude pedalom, skor niecim v strede. Ale nemam na stred nastroje a do servisu sa mi ist nechce. Tak pls poradte.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39
Par ludi sa takto na FB skupine stazovalo tusim na tie suntour kluky, ak mas tu verziu ktora ich ma.... mne este zvykne praskat sedlo v kolajniciach ked sa to dost zasere, ale to pocitam asi mozes vylucit, ak ti to robi aj na pumptracku..
Ak mas moznost nahodit kluky z ineho biku a otestovat, tak by som to vyskusal. Kludne aj v tom bikeshope to mozu skusit s nejakymi sram klukami...
Ja mam kluky Sr suntour zeron. ciniminies dik moc?
Potreboval by som poradiť.
Pri každom zašliapnutí do pedálov sa ozve pukanie. Stredové zloženie bolo menené pred touto sezónou (najazdené km 3000 km). Pedále som vybral, premazal a dal späť, vyskúšal som aj nové pedále a tiež to puká. Potom som rozobral kľuky vyčistil, premazal a dal naspäť. V prevodníkoch som vybral šrúby a premazal a dotiahol. Stále to puká. Ďakujem za rady a tipy.
A celé zle. ??
Mám X12, čiže pätka má miernu vôľu a pri montovaní ju treba nastaviť. A keďže som namazal, tak sa hýbala a bike mi v ľubovoľných intervaloch radil dobre a zase zle. Celkom mi trvalo kým som prišiel na to, ako sa mi toto podarilo