Veru je, ale čo narobím, dlhé nohy mám. Už s 80tkou predstavcom som ledva dočiahol na rohy a boleli ma ramená ako som sa naťahoval. Povedal som si že skúsim toto a už 6ty výjazd absolútne v pohode. Radšej budem ako pako s 35tkou na cestnom bez bolesti ako byť v bolesti po 20tich km.
Ja som tiez vymenil 110tku za 90tku na soote a pripada mi to trosku menej stabilne, ale je dost mozne ze som bambavy a porovnavam to s mtbckom. Pri zjazdoch ti taky kratky predstavcek nevadi?
Dudo Aby som presunul váhu viac dozadu a odľahčil tak ruky. Všemožne som už experimentoval s výškou sedla aj predozadnou pozíciou a zatiaľ sa zdá že som našiel vhodnú polohu.
peniakfoto Vieš čo od výmeny za kratší som mal možnosť ísť len nejakých 60km/h dole z kopca a nemal som pocit nejakej nestability musím ale dodať že som sa sústredil skôr na pedálovanie a nie na to či je bajk stabilný takže toto ešte budem testovať
V com ? Nechranili sedlovu trubku, presmykac, vnutro krku vidlice. Mal som SKS RACEBLADE PRO XL.
Na tieto dlhe blatniky mozno este pridam koncovku, hlavne na predny.
to svetlo si veru daj na sedlovku, ak ti je zivot mily. a z nedavnej osobnej skusenosti, kedy som kamarata zbadal na krajnici (kamos n abiku, ja v aute som sa priblizil k nemu zozadu), napriek ostrazitosti a logickej ohladuplnosti k cyklistom, kedze som nim sam, kazdemu odporucam vzadu mat svetielka aj dve. ak mas len jedno, je, podla mojho nazoru, lepsie mat ho zapnute na blikanie. pretoze najma na mokrej ceste po zotmeni, ak sa pohybuje cyklista v premavke, straca sa zadne svetielko v odraze prednych a zadnych reflektorov aut od mokrej vozovky a ked svetielko neblika, je lahke si bicykel nevsimnut. paradoxne to plati este viac pri osvetlenej vozovke a to preto, ze svetiel odrazajucich sa od mokrej vozovky je este viac a situacia je o to neprehladnejsia. samemu sa mi to stalo a bol som z toho prekvapeny a vystraseny. este dodam, ze kamarat podcenil aj farbu oblecenia, bo v ciernom s malym reflexnym prvkom. odporucam reflexnu zelenu, tu je vidno z najvacsej dialky.
Jednak z estetickeho hladiska (je tam nenapadne a viac mi tam pasuje) a jednak som bol v tom, ze vodic sa na mna diva zhora. Tiez, som mal pocit, ze budem viditelnejsi ak svetlo bude zaroven osvetlovat koleso zhora. Ak vravite, ze lepsie je ho dat cim vyssie tak si necham poradit. Toto je ale len denny setup. Ak jazdim v noci, davam svetla dve (druhe nad zamok sedlovky) a vzdy nechavam svetla blikat. Trvale svetlo podla mna neuputa pozornost dostatocne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som tiez vymenil 110tku za 90tku na soote a pripada mi to trosku menej stabilne, ale je dost mozne ze som bambavy a porovnavam to s mtbckom. Pri zjazdoch ti taky kratky predstavcek nevadi?
podla fotky vyzera, ze mas sedlo 2-3 cm vzadu, preco, ked sa ti zda dlhy posed? Pripadne skusit sedlovku bez offsetu...
peniakfoto Vieš čo od výmeny za kratší som mal možnosť ísť len nejakých 60km/h dole z kopca a nemal som pocit nejakej nestability musím ale dodať že som sa sústredil skôr na pedálovanie a nie na to či je bajk stabilný takže toto ešte budem testovať
za cca 250 euri nebolo o com.
105+ultegra, mavic , 8,9kg s Keo pedalmi.
https://www.thebikelist.co.uk/cube/peloton-sl
Rychloupinacie sa mi moc neosvedcili.
Na tieto dlhe blatniky mozno este pridam koncovku, hlavne na predny.