premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Podla vsetkeho to vyzera ze to drevo odhnilo. Neviem komu to ani patri, uvazoval som to niekomu nahlasit lebo je to aj dost nebezpecne v taktomto stave
Čaute páni, viete mi poradiť nejaký servis v BB (poprípade aj ZV) kde mi zoservisujú vidlu a tlmič FOX (len bežný servis, výmena prachoviek a oleja). Vďaka.
"Prístup 0 bodov. V pondelok ráno som navštívil predajňu, predomnou jeden človek, žiadna tlačenica a zhon. S otázkou na servis ebiku Haibike som pána urodzeného technika neskutočne rozhodil. V momente ma poslal všade kde sa dalo. Situáciu ohľadom garančnej prehliadky sme neporiešili ani zďaleka. Pán ma odbil že servisujú iba svoje bicykle a že si ho mám zaniesť na prehliadku tam kde som ho kúpil, to ale potom nechápem prečo majú verejne dostupný kontakt na servis bez podobnej výnimky že servisujú len nimi predané bicykle. Povedal som si fajn, pán asi nemá svoj deň, chápem aj momentálnu situáciu ohľadom zvýšeného predaja a servisu bicyklov. Ale keď som odchádzal z predajne a pán technik na otázku svojho známeho ako sa má odpovedal: Ale vidíš každý deň riešim takéto k*kotiny tak som si povedal ako dobre že to takto dopadlo a koľko zbytočným nepríjemnostiam nakoniec predídem. Táto recenzia je osobná skúsenosť, žiadne poškodzovanie mena." (google recenzie)
Ja som tam vlani zavítal a bol som až prekvapený ústretovosťou. Potreboval som len kúpiť ježka, normálne mi ho aj zadara narazil, keďže som mal vidlu v aute. A to som v minulosti tiež zažil "čudný" prístup
Ja mám podobnú skúsenosť, a to som u nich kupoval 2 bicykle CTM, jeden som potom predal a kúpil si Canyon. Išiel som tam s nádejou, že keď som tam už nejaké peniaze nechal, tak snáď mi poradia/ pomôžu s problémom aj na tomto biku (išlo o brzdy) - pán technik prišiel, uvidel Canyon a na ňom Sram brzdy a zabil mi, že brzdy od Sramu sú už také ("citujem nahovno") a mám ich hodiť do koša a kúpiť Shiumano. Problém som teda nevyriešil a odišiel. Pán sa so mnou rozprával slušne a nebol arogantný, avšak ak mám byť úprimný servisovať tam už nepôjdem nič.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím ťa a koľko to stálo? Vďaka.
Ďakujem za info.
alebo sem
https://www.devonic.sk/servis
alebo sem
https://www.devonic.sk/servis
Ďakujem za tip.
"Prístup 0 bodov. V pondelok ráno som navštívil predajňu, predomnou jeden človek, žiadna tlačenica a zhon. S otázkou na servis ebiku Haibike som pána urodzeného technika neskutočne rozhodil. V momente ma poslal všade kde sa dalo. Situáciu ohľadom garančnej prehliadky sme neporiešili ani zďaleka. Pán ma odbil že servisujú iba svoje bicykle a že si ho mám zaniesť na prehliadku tam kde som ho kúpil, to ale potom nechápem prečo majú verejne dostupný kontakt na servis bez podobnej výnimky že servisujú len nimi predané bicykle. Povedal som si fajn, pán asi nemá svoj deň, chápem aj momentálnu situáciu ohľadom zvýšeného predaja a servisu bicyklov. Ale keď som odchádzal z predajne a pán technik na otázku svojho známeho ako sa má odpovedal: Ale vidíš každý deň riešim takéto k*kotiny tak som si povedal ako dobre že to takto dopadlo a koľko zbytočným nepríjemnostiam nakoniec predídem. Táto recenzia je osobná skúsenosť, žiadne poškodzovanie mena." (google recenzie)