Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ja keby som bol sám (dvaja), tak si kúpim Yarisa z 1.5 atmosférou. Mne sa páči aj zvonka - samozrejme, treba aj pekné disky a pod. Ten trojvalec Yarisu bohate stačí. Ale čo je vrchol, tak tento motor dali aj do Corolly sedan. A zabili to. Ja mám Corollu 1.6 minulej generácie a už bol ten motor svojim nastavením na hrane...
Babral som sa aj v konfigurátore, disky spravia dosť to je pravda. Mne osobne sa asi najkrajšie a najlepšie javí tiež klasická 1,5 atmosféra, čierna karoséria s bielou strechou a peknými diskami. A ešte teda sivá popolavá a bronzová metalická na ňom vyzerá pekne. Vtedy ten Yaris celkom lahodí aj môjmu oku aj keď čierna neni moc praktická farba. Ale je to ako aj pri bikoch, proste sa ti musí aj páčiť dizajnovo, takže yarisku by som ja asi bral v tomto setupe A u mňa samozrejme aj 6st. manuálna prevodovka vzhľadom na to že jazda po meste u mňa tvorí asi najmenšiu časť využitia vozidla.
Vo felicii a *****sse som olej a filter menil sám. Len tak pre zaujímavost som hladal ako by som to menil teraz a došiel som až k maslu v žeľeznom kaňistre Na koroľe 2015 ideňtičnyj posťup jak na felicii 1998 len vraj namiesto dvoch forštoch je potrebné vyjsť so samochodom na špaľky
Ja som sa konecne po skoro 6 mesiacoch dockal auta. Tu je este na lepeni priesvitnej folie na kapotu a svetla a ciernych folii na zadne okna. Dufam ze tento tyzden sa uz budem vozit.
Clio 1.0TCe 100hp, este som stihol 6dtemp normu bez DPFka.
Na takom som sa mal možnosť previezť. A klobúk dole co sa týka podvozku a odhlucnenia. Výkon 74kw vyzerá dostatočne a CVTcka v pohode... 👍👍👍
Ak reagujes na moj prispevok. Tak ja som zobral 5 stupnovy manual. Chvilu som uvazolval este nad 1.3 s edc ale nakoniec vyhrala tato 1.0. A hej tato generacia sa im podla mna dost podarila. Na predchadzajucom cliu sa mi az tak nepacil interier ale tu je to ako v aute vyssej triedy by som povedal. A oproti thalii z 2003 sa to neda ani porovnavat
Ak reagujes na moj prispevok. Tak ja som zobral 5 stupnovy manual. Chvilu som uvazolval este nad 1.3 s edc ale nakoniec vyhrala tato 1.0. A hej tato generacia sa im podla mna dost podarila. Na predchadzajucom cliu sa mi az tak nepacil interier ale tu je to ako v aute vyssej triedy by som povedal. A oproti thalii z 2003 sa to neda ani porovnavat
Mne sa táto generácia Clia páči. Rovnako napr. aj lbiza či P 208. Myslím, že tieto generácie týchto malých áut sú vydarené.
v meste to bude fajn ,ale mimo mesta tých 160nm bude malo ,ked si k tebe sadnu 2ja dospelí,
a spotreba 7l v meste nieje zrovna výhrou na trojhrnček s litrom sa to dá čakať,ale ako nakupna taška milučké
s vahou pod 1200kg a malym turbom to bude v pohode. Ale ked pozriem cennik tak ma vzdy dorazi jak drahe su tie auta, clovek si vyberie aspon daky rozumnejsi motor, nie 60konovu verziu, nejaku vybavu, nebodaj este farbu a kolesa a je pomali na 15-16tis, za clio? uf.
Ja som sa konecne po skoro 6 mesiacoch dockal auta. Tu je este na lepeni priesvitnej folie na kapotu a svetla a ciernych folii na zadne okna. Dufam ze tento tyzden sa uz budem vozit.
v meste to bude fajn ,ale mimo mesta tých 160nm bude malo ,ked si k tebe sadnu 2ja dospelí,
a spotreba 7l v meste nieje zrovna výhrou na trojhrnček s litrom sa to dá čakať,ale ako nakupna taška milučké
tie parametre su uplne v pohode, nase predpisove rychlosti to bude bez problemov zvladat aj s dvoma na palube...neuveris dokonca sa stakymi parametrami da aj v pohode obehnut auto, ktore predpisy podlieza...staci len vediet podradit, samozrejme tdickari nevedia co to znamena, kedze im to taha od 2000 do 3000ot a koniec....
Mňa by skôr zaujímalo koľko chcú za taký polep kapoty a kde si si to dal robiť a fólie na okná treba aj zapísať?
Robili to autofolie ZUZI v Trencine. Najlepsi v meste aj v okoli. Polep kapoty mi nacenily na 300E aj zo svetlami a folie 180E. A ako uz niekto spominal daju ti certifikat ktory vozis v aute.
s vahou pod 1200kg a malym turbom to bude v pohode. Ale ked pozriem cennik tak ma vzdy dorazi jak drahe su tie auta, clovek si vyberie aspon daky rozumnejsi motor, nie 60konovu verziu, nejaku vybavu, nebodaj este farbu a kolesa a je pomali na 15-16tis, za clio? uf.
Ja som chcel male auto, tak som s tou cenou v pohode. Tie ceny su take ak si tam das nejaku vybavu a nechces to hole, bose. Da sa kpit aj vacsie auto za take peniaze ale tam budes mat volant a 4 kolesa.
Len tak zo zaujimavosti, preco si si nepriplatil za zatmavene skla? Ked si teraz aj tak daval folie? ?
Folie budu ucinnejsie co sa tyka teploty v aute a odzazivosti slnecneho ziarenia a samozrejme su omnoho tmavsie ako tonovane skla od vyrobcu, tak ti nikto nevidi co mas v aute.
Tie folie mozem potvrdit. Mal som ich na starom aute a teraz zatmavene, folie boli jednoznacne lepsie a tmavost si si mohol vybrat sam.
Folie maju ale jednu nevyhodu a to, ze sa potom v pripade nehody tahsie a dlhsie rozbija sklo.
Napr. Moja Corolla má 1.6, 97 kw ,160 Nm a štyria dospelí sa normálne odvezú. Samozrejme žiadne preteky, ale ani že by to nešlo... Treba len častejšie narábať s pákou. Najviac sa to prejavuje na diaľnici. Pri 110tke a menšom stúpaní už krútiaci moment chýba, ale ak človek ide 130 a už je vo vyšších otáčkach tak sa to dá. Proste sprevodovanie je na prd. Takže treba točiť, ale zase mne to nevadí. Zase ale nástup vykonu je z otáčkami a auto spokojne ťahá až k obmedzovacu. Ale to je samozrejme dané EÚ. Bežne vo svete má Corolla 2 litre a vyšší kruťák...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V jednom na mna ukazuju ze rusofil a v druhom smradlavy tdickar
Zacinam zvazovat elektriku.
Babral som sa aj v konfigurátore, disky spravia dosť to je pravda. Mne osobne sa asi najkrajšie a najlepšie javí tiež klasická 1,5 atmosféra, čierna karoséria s bielou strechou a peknými diskami. A ešte teda sivá popolavá a bronzová metalická na ňom vyzerá pekne. Vtedy ten Yaris celkom lahodí aj môjmu oku aj keď čierna neni moc praktická farba. Ale je to ako aj pri bikoch, proste sa ti musí aj páčiť dizajnovo, takže yarisku by som ja asi bral v tomto setupe
A čo tak niečo takéto?
https://lunaz.design/cars/range-rover-classic
Mne sa táto generácia Clia páči. Rovnako napr. aj lbiza či P 208. Myslím, že tieto generácie týchto malých áut sú vydarené.
Fólie zapisovať netreba, vozíš v aute certifikát (kartičku), ktorý ti dá firma čo ti spraví fólie.
a spotreba 7l v meste nieje zrovna výhrou
Len tak zo zaujimavosti, preco si si nepriplatil za zatmavene skla? Ked si teraz aj tak daval folie? ?
a spotreba 7l v meste nieje zrovna výhrou
tie parametre su uplne v pohode, nase predpisove rychlosti to bude bez problemov zvladat aj s dvoma na palube...neuveris dokonca sa stakymi parametrami da aj v pohode obehnut auto, ktore predpisy podlieza...staci len vediet podradit, samozrejme tdickari nevedia co to znamena, kedze im to taha od 2000 do 3000ot a koniec....
14800E
Robili to autofolie ZUZI v Trencine. Najlepsi v meste aj v okoli. Polep kapoty mi nacenily na 300E aj zo svetlami a folie 180E. A ako uz niekto spominal daju ti certifikat ktory vozis v aute.
Ja som chcel male auto, tak som s tou cenou v pohode. Tie ceny su take ak si tam das nejaku vybavu a nechces to hole, bose. Da sa kpit aj vacsie auto za take peniaze ale tam budes mat volant a 4 kolesa.
Folie budu ucinnejsie co sa tyka teploty v aute a odzazivosti slnecneho ziarenia a samozrejme su omnoho tmavsie ako tonovane skla od vyrobcu, tak ti nikto nevidi co mas v aute.
Folie maju ale jednu nevyhodu a to, ze sa potom v pripade nehody tahsie a dlhsie rozbija sklo.