Taky som v ponuke na vyber nemal, ale vyzera dobre podla parametrov. A aj barometer ma. Len je este drahsi a mne uz toto prislo prehnane vela za taku blbost ako telefon.
Mozem potvrdit. Ked sa tulame lesom a niekto ma O2 tie data su nepouzitelne. Ja som menil 5r dozadu na Tcom lebo na chalupe pri LM som mal len 2g. Svagrina ostala v O2 takze viem porovnat aj po case a nezmenilo sa. Ona data nepouziva takze nema nejake namietky.
Ja som mal tiež a5 2017 super telefon, bez problémov. Hľadal som alternatívu hlavne veľkosťou ku a5, idealne bez zahnutia displeja a nejakou "ip68" . Prešiel som na s20 a neľutujem zahnutie je minimálne a pri ochrannom obale ani neviem , ze nejaké je. Za mňa super kupa👍
Je na nom folia od začiatku. Je pravda, že niekedy ma trosku problém ale zatiaľ vždy odomkol na dalsi pokus. Bud to je fóliou, mojim palcom alebo senzorom 😆
Ja mam S10, takisto tam uz je ultrazvukova citacka, a folia od vyroby. Obcas sa tomu trochu nehce, treba podrzat prst dlhsie, alebo trochu pritlacit. Ale v zasade nic co by mi vadilo.
ked nalepis sklo tak nebude fungovat citacka. odporucam kupit na aliexpresse hydrogelovu foliu. Paradna na dotyk a pripadne skrabance sa same zaleju. odtlacok funguje v pohode potom
A máš aj na tej S20tke nejakú foliu na displeji? Som počul že ten ich ultrasonic senzor na odtlačky prstov sa moc s takýmito vecami nekamaráti.
Ten snimac sa nekamarati s nicim oproti tomu vzadu je naozaj pomaly. Mokre ruky, spinave prsty, mraz, pot a podobne mu robia velke problemy. Na xiaomi mi9se som dal lacnu cinsku foliu a uz bolo zle. Na sgs20 mi predajca kvoli senzoru neodporucal dat ochranne sklo tretej strany. Tak tam mam len foliu od vyroby a zatial ok. Ako som pisal hore, len v idealnych podmienkach.
Asi prave z titulu tych problemov s ultrasonic snimacom pri S20 dali do S20 FE opticky snimac. A navyse to rovne sklo bez zaoblenia, cize bezproblemove pouzitie ochrannych skiel.
Ak vyžaduješ sklo a nestačí folia + myslíš, ze je ultrasonic na nic,ber fe. Avšak rozmerovo aj vahovo (skoro 40g) je to dosť rozdiel oproti A5. Ja som riešil to iste no zohnal som s20 a som spokojný. Neurobíš chybu ani s jedným .
Mne A5 padla tolkokrat a tak tvrdo, ze ani Xcover by sa nemusel hanbit ak by to vsetko prezil. Takze obal a sklo su nutnost, nechcem roztrepat telefon za take peniaze. S rozmermi a hmotnostou sa nejak budem musiet naucit zit. Uz su zial prec casy malych lahkych telefonov typu Galaxy S II (116 g). Ano, samozrejme viem o iPhone 12 mini, ale iOS nie je pre mna a ta vydrz na jedno nabitie je slaba. Btw. ja uz nevyberam, ja som vybral a objednal to co mi prislo najrozumnejsie v pomere cena / vykon / poziadavky.
Aj mne padla x krát a to som nemal ani fóliu ani sklo takže to bude skôr dobrou konštrukciou. Ja som zháňal cez bazos , novy zabalený kus s dokladom zo samsungu za 450e. Takže lacnejšie ako fe.
Je to o vkuse a zvyku kazdeho uzivatela. Len je dobre dat si na to pozor pri vybere noveho zariadenia. Aj ked je pravda, ze clovek si zvykne na vsetko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=10377&idPhone1=10396&idPhone3=8494
Z vlastnej skúsenosti sw Sony skoro čistý android, minimálna vlastná nadstavba.
Ten snimac sa nekamarati s nicim
Tak nech slúži 👌