Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Za dve sezóny na HiCC som mal 5 defektov , z toho 4 opravené a galusky jazdili skoro do plátna a jeden bol taký , že po tom ako som trafil taký lepší kameň s predným , som myslel , že aj ráfik je kaput. Do galusky som cez tú dieru vopchal malíček a kľudne pri prenesení váhy do zadu som na nej došiel domov cca 15km. Tá išla samozrejme na odpis Pri galuske si musíš určiť priority , že čo od nej očakávaš. Tak isto ako pri plášťoch
B-rh-positivo celkom dost defektov, na GP gumach mam tak 1 za rok a to som jazdil kde kade cez pole, po lese a podobne
Samozrejme s galuskami si to nedovolim ale tak nikdy nevies kade budes musiet ist.
Posledné dve sezóny som bol zas na plášťoch a tam som mal ultra sporty na akože tréningy a GP5000 na akože preteky Z cca 28000km jeden pár ultrasportov a jeden pár GP 5000 a druhý pár GP 5000 má cca 5000 km .
scarinko nie je jazdit 12, resp. 15k plaste uz troska hazard? Akoze chapem, ze sa daju nafukat a jazdit, ale myslim, ze to je uz za nejakou hranicou zivotnosti...teda sice drzia, ale definitivny rozpad materialu moze prist naozaj v tej najhorsej chvili...
Moje skúsenosti sú skromnejšie, len od 2017 jazdím. Na Tufo HiCC galuskách som mal len 2x defekt, aj to nie bežný. Raz som trafil v rýchlosti takú dieru, že vpredu praskol karbónový rafik (tu defekt nebol?), vzadu defekt, tmel zalepil a galusku som normálne jazdil ďalej. Druhý bol potom čo mi auto oproti nedalo prednosť, núdzové brzdenie až do šmyku na už dosť zjazdenych galuskách, predralo do plátna, po cca 10-15 km som si všimol, že galuska vzadu mäkká.
Potom som jazdil Vittoria Corsa Speed, Corsa Control s latexovymi "dušami", tam už občas "bežný" defekt, dokonca toho roku sa "zadarilo" na jednom výjazde behom cca 4-5 km obe galusky ?. Tmel Tufo zalepil a na nižšom tlaku v pohode dojazd. Minulý rok som jednu takú Vittoriu skúsil jazdiť ďalej na prevádzkovom tlaku, ale po cca 150 km znova defekt, zrejme povolil tmel. Opäť sa podarilo zalepiť na dojazd, ale už som potom menil.
Vzhľadom na konštrukciu, asi tmel nemá šancu dlhodobo tesniť defekt tej jemnej latexovej "duše" v galuske pri vysokých tlakoch, navyše tlak sa často mení, lebo latex prepúšťa, potom opäť sa dofukne, duša sa tam trocha pohne....
U Tufo je konštrukcia iná, tam tmel drží...ale asi vďaka tej konštrukcii sú menej pohodlné....
scarinko nie je jazdit 12, resp. 15k plaste uz troska hazard? Akoze chapem, ze sa daju nafukat a jazdit, ale myslim, ze to je uz za nejakou hranicou zivotnosti...teda sice drzia, ale definitivny rozpad materialu moze prist naozaj v tej najhorsej chvili...
Nechapem, tym plastom nic nie je, vacsinou ich vyradim koli prerezanej bocnici alebo prebrzdenemu behunu. Neviem ake plaste mas ty ale u mna plast co neda 10k je bud nepouzitelny alebo musi mat extra prilnavu a makku zmes. Uvidim kolko daju Pirelli.
Neviem či si dobrá cieľovka pre galusky....asi si nezistil dosť info pred kúpou kolies.
Galusky sa kupujú hlavne pre iné vlastnosti ako max nájazd....
A to ešte sa obávam, či nebudeš nadávať, keď zistíš koľko roboty je s lepením, resp. hlavne s odlepovaním starej galusky a čistením ráfika ???
Mal si to spraviť ináč. Predať bike a kúpiť na kotúčových brzdách nový a na ten si poriešiť vyššie karbónové kolesá v plášťovom setupe. Vtedy by si bol spokojný si myslím . Tieto kolesá, čo si si kúpil práve preto , že sú na klasické brzdy sa Ti budú ťažšie predávať.
Toto nepochopim kolesa za liter a ty spekulujes ze je vela dat za gumu 50 e.ci plaste ci galusky menim vzadu pri max 5000 . Skoncila životnosť a basta je to spotrebny material.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja neviem, ako som dostal tak predavam.
B-rh-positivo celkom dost defektov, na GP gumach mam tak 1 za rok a to som jazdil kde kade cez pole, po lese a podobne
Samozrejme s galuskami si to nedovolim ale tak nikdy nevies kade budes musiet ist.
Ursus Miura TS47 EVO
Potom som jazdil Vittoria Corsa Speed, Corsa Control s latexovymi "dušami", tam už občas "bežný" defekt, dokonca toho roku sa "zadarilo" na jednom výjazde behom cca 4-5 km obe galusky ?. Tmel Tufo zalepil a na nižšom tlaku v pohode dojazd. Minulý rok som jednu takú Vittoriu skúsil jazdiť ďalej na prevádzkovom tlaku, ale po cca 150 km znova defekt, zrejme povolil tmel. Opäť sa podarilo zalepiť na dojazd, ale už som potom menil.
Vzhľadom na konštrukciu, asi tmel nemá šancu dlhodobo tesniť defekt tej jemnej latexovej "duše" v galuske pri vysokých tlakoch, navyše tlak sa často mení, lebo latex prepúšťa, potom opäť sa dofukne, duša sa tam trocha pohne....
U Tufo je konštrukcia iná, tam tmel drží...ale asi vďaka tej konštrukcii sú menej pohodlné....
Nechapem, tym plastom nic nie je, vacsinou ich vyradim koli prerezanej bocnici alebo prebrzdenemu behunu. Neviem ake plaste mas ty ale u mna plast co neda 10k je bud nepouzitelny alebo musi mat extra prilnavu a makku zmes. Uvidim kolko daju Pirelli.
Galusky sa kupujú hlavne pre iné vlastnosti ako max nájazd....
A to ešte sa obávam, či nebudeš nadávať, keď zistíš koľko roboty je s lepením, resp. hlavne s odlepovaním starej galusky a čistením ráfika ???