Nahodou neviete poradit ako casto menite olej vo vidle??? Ja som nikdy nemal novu kvalitnu vidlu takze neviem to posudit v akom stave je moja, ani neviem ci sa s tym vobec ma nieco robit
Je to individualne a treba prihliadat na podmienky, v ktorych sa to pouziva. Pozri si manual k svojej vidlici a tam najdes urcite informaciu priamo od vyrobcu po kolko hodinach jazdy a v akych podmienkach sa ma oficialne menit a podla toho sa mozes orientovat (v praxi samozrejme nikto tak casto olej asi nemeni a väcsinou sa da bez problemov absolvovat aj trojnasobok predpisaneho intervalu).
V gile olej nije(vazelina). Je to bezudrzbova vidla, lebo aj ked ju namazes stle bude chodit nah**no (z vlastnej skusenosti).
Hod foto a uvidime co to je.
nemam cim problem je, ze veci co ja na tom kgb mam nema ziadne kgb co predava kaktus mozno to spravili na zakazku jedine co viem, ze je to 40mm a spojenie tych tlmicov, ten obluk ide smerom dopredu
nemam cim problem je, ze veci co ja na tom kgb mam nema ziadne kgb co predava kaktus mozno to spravili na zakazku jedine co viem, ze je to 40mm a spojenie tych tlmicov, ten obluk ide smerom dopredu
To ako myslis vydlu??
40mm ja na vidlu pekelne malo a ten popis co si hodil staci asi na to aby som usudil ze je to vidlica.
Pokial je to 40mm vydla, tak sa na nu kasli a setri na nieco nove.
Ty myslis priemer vn noh tak to je nerealne pochybujem ze nejaka rst ma 40mm nohy
Gila ma 28mm a gila+ 30mm
(ja som vtedy myslel zdvyh)
marzocchi monster ma 40mm nohu vid. foto:
Neviem tie nazvy ale ano priemer vonkajsej nohy ta vnutorna pre mna neni moc zaujmava ved stale sa riesia iba brzdy aby to zvladlo. Inac henta vidla ma aku cenu 15tisic?
Neviem tie nazvy ale ano priemer vonkajsej nohy ta vnutorna pre mna neni moc zaujmava ved stale sa riesia iba brzdy aby to zvladlo. Inac henta vidla ma aku cenu 15tisic?
no vidim ze si vedla jak ta jedla, priemer vnut. noh je dolezitejsi ako vonkajsich, a aku vidlu myslis? gila? ta ma hodnotu tak 2000
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hod foto a uvidime co to je.
To ako myslis vydlu??
40mm ja na vidlu pekelne malo a ten popis co si hodil staci asi na to aby som usudil ze je to vidlica.
Pokial je to 40mm vydla, tak sa na nu kasli a setri na nieco nove.
Ty myslis priemer vn noh tak to je nerealne pochybujem ze nejaka rst ma 40mm nohy
Gila ma 28mm a gila+ 30mm
(ja som vtedy myslel zdvyh)
marzocchi monster ma 40mm nohu vid. foto:
asi myslel priemer vonkajsej nohy
z RST vidlic ma najsirsie vnutorne nohy SPACE 36mm a STORM tiez 36mm
SPACE je na dirt jump a STORM je na freeride
viac najdes tu http://www.rstmtb.cz/produkt_storm.htm
no vidim ze si vedla jak ta jedla, priemer vnut. noh je dolezitejsi ako vonkajsich, a aku vidlu myslis? gila? ta ma hodnotu tak 2000
Tak taka sa uz nevyraba ale jazdene idu okolo 15k.