Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
-30% Specialized Speedzone drôtový snímač cyklopočítača, s držiakom
13,89 €
-30%
MOC 19,90 €
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
Tak už viem prečo mi tak lieta tempo. Ja som si vždy mysle, že smart je lepšie ako 1s. Mám už tretie 245 a až na tých posledných to občas lieta ako blázon.
Ja som skusal navrat spat na 12.20, 11.10, naspat na 13.10, ale od toho momentu, co som prvy krat nainstaloval 13.10, tak vydrz je zufala.
Wifi off, pulse ox off, napriek tomu 1:40 na biku, a min 25% baterky je v.... pred 13.10 to nerobilo.
Ja mam tu aktualizáciu a všetko v pohode... To bude v inom problém asi ? ja hod behu + mp3 prehrávač zapnutý a bat 10% klesla
Mám 6ky, nie X.
Dnes ráno som zapol fenixy, hodinka jazdy 6% dolu, boli v držiaku na predstavci, teplota okolo 0, gps/galileo, 2x snímače (hr, power) cez ant+, záznam sekundovy, wifi off, mobil pripojený.
Bol som však celkom prekvapený, ako často zapinalo podsvietenie, čo som si všimol, tak napr. pri každom prechode tepovej, watt zóny...
andrej25 no ja 2h jazdy a baterka dole 30-35% , wifi off, bt off, cez ant+ pripojeny PM a HR pas)
este skusim co mas ty, zaznam zmenit zo smart na 1s, mozno ze to pomoze, momentalne mam "smart", uprimne netusim, co som mal pred 13.10
Ja som skusal navrat spat na 12.20, 11.10, naspat na 13.10, ale od toho momentu, co som prvy krat nainstaloval 13.10, tak vydrz je zufala.
Wifi off, pulse ox off, napriek tomu 1:40 na biku, a min 25% baterky je v.... pred 13.10 to nerobilo.
Nebude to zimou...par dni dozadu som 2 hodky fungoval so spustenou hudbou na mobile cez vstavany reproduktor pri stave baterky 3% a neskor stiahlo na 2%...v lete by mi uz asi vyplo mobil ale teraz cez zimu ciselne udaje sice stiahne ale aj tak mobil stale drzi....a to iste sa mi stavalo s GARMIN EDGE 500...bez problemov som dojazdil hodku s 0% bateriou
Zapínanie/vypínanie inteligentného podsvietenia sa dá v nastaveniach 6X zmeniť. Lebo to podsvietenie žerie aj pri iných aktivitách, napr v posilke, keď zdvihneš ruku, vždy sa zapne, lebo zariadenie predpokladá, že sa ideš pozrieť na údaje tréningu. Ale zas nie sú to desiatky percent baterky, ako to má tomasspura
Setrnejsi k comu?
Na podsvietenie sa da este tusim pri kazdej aktivite nastavit zvlast abybsa zapinalo po zapade slnka...takze pri klasickom behu mestom netreba aby sa zapinalo pocas dna...v lese to je uz o inomale tam sa da pouzit aktivita trail run
no nad tym som tiez rozmyslal, tak naposledy som mal hodinky na ruke, nie na rajdoch, stale 1h40min a cca 30% baterky dole.
Bezne som s nimi chodil lyzovat v Alpach v inej zime ako +2/+3 a nikdy som taky extremny pad baterky nebadal.
Nemas pravdu ... smart nerobi zaznam kazdu sekundu
Však tu
Je to len slovickarenie, kedze clxno1 napisal to iste - zariadenie "zaznamenava" (cize snima), a len zapis optimalizuje => vysledny subor je mensi. V mojom pripade to bolo az o 2/3 mensi, ale to som zo zaciatku prisudil len zaznamu dalsich hodnot - hodinky zaznamenavaju aj vertikalnu oscilaciu, dobu kontaktu so zemnou a ine metriky behu + running power.
Ak optimalizacia tak funguje, tak by to nemalo mat vplyv na presnost - ako som uz spominal, ak vypocitate vzdialenost na zaklade zaznamenanych bodov, tak vysledok bude iny ako je interne zaznamenana vzdialenost garminom (staci otvorit gpx a tam vidiet vypocitanu vzdialenost a potom jednotlive zaznamy, z ktorych sa malo dat dopracovat k tomu istemu vysledku), cize tam prebieha este nejaka dalsie vyhladovanie ktorom nikto netusi. Zatial to vyzera tak, ze raw data su najpresnejsie ci uz zo smart alebo z 1s zaznamu. Vysledok je cca rovnaky, problem je len s garminackym vypoctom.