hlbka IFP-piestu ovplyvnuje chod. ak mas pocit, ze si dal oleja viac, cize hlbka IFP piestika je nizsia, bude sa to spravat progresivnejsie. ak je komora vacsia, chod je linearnejsi. skor je horsie, ked ho zasunies prilis hlboko. skus pogooglit nejake navody/tabulky s hlbkou IFP.
Vďaka, skúsim ešte čosi pozrieť, nikde som nenašiel zatiaľ presnú hodnotu v ml, ale keď som väčšinou dával tak to bolo 35-38 mm od okraja expanzky, pozeral som jedno video a tam tiež dával 38mm od okraja, no možno nebude odveci skúsiť dať piest napr. do hĺbky 30 mm, dať teda oleja viac, a urobiť nejaký test, keďže factory riešenia nemusia byť vždy tie najlepšie...
Neviete niekdo poradiť ? Kde zoženiem sadu tesneni na marzocchi drop off 3 rok 2005 da sa ro este zohnať? Alebo ak niekdo vie aky je priemer vnutornej nohy?
Kupis určite aj neoriginal gufera... rozobrat a premerat respektive zobrat gufero do obchodu s tesneniami/guferami.
Najdolezitejsi rozmer je vonkajsi a vnutorny priemer na vysku moze byt aj nizsie/ vyssie ale pozor aby si nasadil aj prachovku potom ...
Sam odskusane na 66tke
stalo to cca 4 euro 1,5 roka odjazdila bezproblemov a potom sla prec mozno doteraz jazdi...
Zdravim pani, mam taky problem s prednou vidlicou, ked ju mam zamknutu na 120 mm tak sa mi postupne svojvolne po chvili vytlaca hore. Budu to zle tesnenia alebo bude chyba niekde inde? Dnes mi v servise povedal, ze mi ju precisti a rozoberie ale nezarucuje ze tym sa ten problem vyriesi.
Ano, to tieto patrony robievali, vzdycky sa to casom vytlacilo hore, ale niekedy bol problem, ze az privelmi rychlo. Ale riesenie si uz nepamatam, mari sa mi, ze sa niekedy uplne nedovrelo co malo a ten tlak rychlo zdvih vytlacil naspat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.marzocchi.com/template/detailProdotti.asp?LN=UK&idC=-1&IdFolder=113&idMY=2456&IdOggetto=2643 ?
Najdolezitejsi rozmer je vonkajsi a vnutorny priemer na vysku moze byt aj nizsie/ vyssie ale pozor aby si nasadil aj prachovku potom ...
Sam odskusane na 66tke
stalo to cca 4 euro 1,5 roka odjazdila bezproblemov a potom sla prec mozno doteraz jazdi...
a potom som u bartonicka na ten isty priemer noh nasil nieco podstatne lacnejsie http://bartonicek.cz/tesneni-d=32mm-jednodilne-olej-i-prach-marzocchi~z01,11,5331000.html
neviete mi niekto poradit ci to bude to iste a ci mi to bude sediet ? nohy ma vidlica 32mm