Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
po FENIX 5 mi ostali 2ks ochranné sklíčka z číny. Ak má niekto záujem, nech sa ozve. Ideál osobne (najbližšie dni by mala byť možnosť ZA/SN/PO).
Stiahnuť gpx?
Potom uz ide transformovat do pouzitelneho formátu ( hrm gpx to pcx)
Nemam na PFlow ani konto(myslim), ak chces skusit vo svojom, mozem Ti posunut nejaky 'test' subor, posli spravu.
Nepotrebujem nejake velke vymozenosti v nejakej normalnej cene do 300e dajme tomu.
Chcem ich na beh, bezky, turistiku a sem tam plavanie, ale nejako naivne som si myslel ze za 250e kupim super perfektne hodinky ? zial ked som si pozrel hodinky a ich ceny tak pod 400e sa asi nedostanem a to mi fakt zato nestojí na obcasne pouzitie. Budu mi musiet stacit stare Tomtom runner 2 ??
Mal som Vivoactive 3 a teraz som dostal od brata na Vianoce Vivoactive 4. Ak mozem odporucit, zober 4ky maju ovela lepsi displej (lepsie reaguje na dotyk) ako 3ky, aj je trosku vacsi, ale robia aj mensie 4S (ten je velky ako na 3jkach, podla mna je maly).
To na co ich chces s prehladom zmaknu. Nie su take velke "hodziny" ako Fenixy a podla mna aj pekne decentne vyzeraju - mam strieborne.
A co som zbezne pozrel ceny, stoja okolo 250€.
Priznavam, ze to nesledujem tak presne ale asi ano. Vyssia spotreba je ak ide zaznam aktivity (gps) ale i tak nabite a 3-4 hodinovy zaznam a ostava odhadujem 70%. Mam problemy so spankom, takze nechavam na ruke na noc a rano pozriem kolko zostava a pri 50-60% davam na nabijacku. Nez sa umyjem je nabite. Zaznam startujem 3-4 krat tyzdenne a nabijam raz dvakrat tyzdenne. Takze v ekonomickom rezime t.j. rozsvietenie displaya len ked zdvihnem k ociam (automaticky) a bez zaznamu by to tych 2 tyzdne mohlo byt.