Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
-30% Specialized Speedzone drôtový snímač cyklopočítača, s držiakom
13,89 €
-30%
MOC 19,90 €
Fr935: 28,40 km
Edge1030+: 25,97 km
Teraz som bol dalsi testovaci beh, no tentokrat uz to bolo vsetko s 1s intervalom zapisu a bolo to trosku rychlejsie, kedze to bola cista cesta, len kde tu ma auto vytlacalo z uzkej cesty. Sice grafy nie su identicke, ale vzdialenost a tempo sedia.
Fr935: 10,01 km, 4:59 min./km
Edge1030+: 10,03 km, 4:59 min./km
Edit: uz som to nasiel
Neviem, či si skúšal, je to krajné opatrenie, stratíš nastavenia a dáta, ale nejakým ľuďom to pomohlo :
https://www.hardreset.info/sk/devices/garmin/garmin-fenix-6x/
aj xml si skúšal, tak už len dva krátke kroky - po sviatkoch predsa len zavolaj na podporu, a keď nič, pošli im to na výmenu, oni to ešte v servise skúsia, a keď sa im nezadarí, budeš mať nový kus.
Dakujem za rady. ?
Pas mam tento
co znamena "posunuta o niekolko desiatok metrov" ? posun trasy na mape ? dnesny vyjazd uplne presne kopiruje cesty ktorymi som siel ,,,
co ale pozorujem v poslednej dobe je, ze ulozena nadmorska vyska v profile vyjazdu je iná ako namerane údaje, ktore garmin ukazuje pocas nahravania vyjazdu na displeji ... na zaciatku hej, ale cca v poslednej tretine vyjazdu su rozdiely medzi nameranymi/zobrazovanymi údajmi, a ulozenymi udajmi ...
napr. tu, posledne 2 km je rovinka, garmin ukazoval na displeji spravnych 205m ... a v profile je cela zaverecna rovinka vo vyske 198m ...
dnes detto ... prichadzam domov, pozeram na displej ukazuje vysku 210m ... a nahrate v Connecte 224m ...