Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Čaute. Dnes som robil svoju druhú objednávku z www.siroko.com a ak by niekto niečo objednával, rovno skús zadať pri objednávke do zľavového kódu BACK10 a rovno to od sumy za objednávku odráta 10%.
Prvú objednávku som robil takto pred cca 2-3 mesiacmi a keď som si nechal v košíku veci pár hodín, tak poslali tento kód. Teraz pri tejto som ho rovno skúsil zadať a konštante funguje. Takže nie je o čom. Možno to niekomu pomôže.
P.S. Tovar posielajú priamo zo Španielska, ale nad 80Eur je poštovné zadarmo a posielajú to expresnou 24/48hodinovou DHL. Kamaráti vraveli, že balík priletel skutočne do 2 dní a ja keby som prvú objednávku nerobil vo štvrtok, tak to isté (mne došla v pondelok) ibaže čakala v depe cez víkend, ale už na SVK.
Amplifi E-Track 23 Backpack - steel/brick red 69,58 € https://www.bike24.com/p2323325.html viac by sa mi hodil bezbaterkovy ale za tu cenu asi nie je co riesit ...
Čaute. Dnes som robil svoju druhú objednávku z www.siroko.com a ak by niekto niečo objednával, rovno skús zadať pri objednávke do zľavového kódu BACK10 a rovno to od sumy za objednávku odráta 10%.
Prvú objednávku som robil takto pred cca 2-3 mesiacmi a keď som si nechal v košíku veci pár hodín, tak poslali tento kód. Teraz pri tejto som ho rovno skúsil zadať a konštante funguje. Takže nie je o čom. Možno to niekomu pomôže.
P.S. Tovar posielajú priamo zo Španielska, ale nad 80Eur je poštovné zadarmo a posielajú to expresnou 24/48hodinovou DHL. Kamaráti vraveli, že balík priletel skutočne do 2 dní a ja keby som prvú objednávku nerobil vo štvrtok, tak to isté (mne došla v pondelok) ibaže čakala v depe cez víkend, ale už na SVK.
možno trošku OT otázka, ale vzhľadom k tej ponuke z Merlin Cycles možno aktuálna - čo v prípade, že ti to príde po 1.1.2021? Bude sa to dodatočne preclievať & zdaňovať kvôli Brexitu?
Tak dnes som objednal fotochromaticke okuliarehttps://www.siroko.com/collections/photochromic-sunglasses-running
kod BACk10 stale plati, ale uplatnil som len kod WELCOME, ktory davaju pri registracii.
Objednaval som dvoje okuliare a jedno nahradne sklo s kodom WELCOME to vyslo 81€, takze bez postovneho. Keby som uplatnil kod BACK10, tak by bola suma pod 80€ a platil by som postovne 15€, tak sa viac oplatilo uplatnit mensiu zlavu
No ale pozor. Clo sa platit nebude, ale DPH ano! Tak isto zacvakas poste za zastup v colnom konani.
Takze k cene tej vidlice treba priratat cca 140€ dph a nejaky poplatok desiatok eur za colne konanie? A tak to bude v podstate so vsetkym? Tak to uz prestava byt zaujmave... Rovnako zacinam riesit odkial vlastne objednavam, doteraz mi bolo jedno kde sidli shop... Merlin, crc, sigma, cosi som bral aj z tweek cycles...
Jaiub Zastup v colnom konani je tusim do 10€ neviem presne. Ta dph je ale pruser. Najprv zaplatis Britom a potom do nasej pokladnice Toho CRC je skoda. Ja si uz skrtam newslettery - CRC, wiggle, merlin... No co, este mame nemcov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aj brynje je "letné" ktoré chladí
nestudoval som detaily ale asi nie tak celkom ... https://www.parlamentnelisty.sk/arena/406775/financna-sprava-pobrexitova-dohoda-zabezpeci-vynimky-colne-konanie-sa-vsak-uskutocnovat-bude/
Tak balíček je doma. Paráda
tomasspura
No ale pozor. Clo sa platit nebude, ale DPH ano! Tak isto zacvakas poste za zastup v colnom konani.
Tak dnes som objednal fotochromaticke okuliare https://www.siroko.com/collections/photochromic-sunglasses-running
kod BACk10 stale plati, ale uplatnil som len kod WELCOME, ktory davaju pri registracii.
Objednaval som dvoje okuliare a jedno nahradne sklo s kodom WELCOME to vyslo 81€, takze bez postovneho. Keby som uplatnil kod BACK10, tak by bola suma pod 80€ a platil by som postovne 15€, tak sa viac oplatilo uplatnit mensiu zlavu
ok, podla novych info z Financnej Spravy ano, v case ked som prispevok pisal, tak sa len vedelo, ze volny pohyb tovarov ostane zachovany.
Otestujem a dam vediet
Mam K3 jednu sezonu, som s nimi spokojny. Ale osobne som bral skla cat 1 do 2. cat3 budu podla mojho nazoru pre mtb bikera velmi tmave.
Takze k cene tej vidlice treba priratat cca 140€ dph a nejaky poplatok desiatok eur za colne konanie? A tak to bude v podstate so vsetkym? Tak to uz prestava byt zaujmave...
ja som zobral konretne tieto : https://www.siroko.com/products/sunglasses-k3-photochromic-tierra-del-fuego
tiez cat 1- 2.
Apropos... uz mi aj poslali sledovanie objednavky a o 9:01 uz bol tovar v DHL, takze ozaj rychlost. Necakam, ze pridu za dva dni, lebo teraz je to hekticke, ale uvidim.