caute vsetci.
vidim, ze v poslednej dobe viaceri bikeri pouzivaju na zaznamenanie svojich vyjazdov endomondo. kedze som lenivy trasu a udaje nahadzovat na trm.sk tiez od minuleho roka pouzivam endomondo.
nebolo by mozno odveci, ak by sa vytvoril nejaky MTBiker team, kde by sme si mohli medzi sebou pozerat jednotlive vyjazdy a porovnavat naslapane kilometre.
nieco podobne ako je napr. toto: http://www.endomondo.com/teams/4686604
pokial je tato tema vytvorena na nevhodnom mieste, prosim presunut. pokial je tato tema zbytocna, poprosim vymazat.
Ja už mám stravu asi od leta, plánoval som skončiť s endomondom od nového roka, všetky výjazdy z posledného roka som si preniesol do stravy a už fungujem na nej
Ja už mám stravu asi od leta, plánoval som skončiť s endomondom od nového roka, všetky výjazdy z posledného roka som si preniesol do stravy a už fungujem na nej
ta strava ma statistiky jak endo,... myslim ci si viem pozriet denny,tyzdeny,mesacny,rocny suhrn aktivit jak to mal endo
Máš tam nejaké štatistiky viď foto a treba popozerať ešte možno aj viac štatistík a čo kvitujem že keď stravu sparujes s mrbikerom tak ti automaticky pridáva výjazdy aj tu
wilkinson cez aku apku si vyjazdy prenasal do stravy...a jak dlho sa to prenasalo...dik za info
Neviem či je aj appka ale cez stránku tapiriik.com
Keď budeš prenášať veľa.vyjazdov tak to bude trvať dlhšie ja som len prenášal od začiatku roka a trvalo to asi trištvrte dňa 😁
Pravdepodobne zmigrujem na Stravu. Či má podobné funkcie netuším, nemám so Stravou žiadne skúsenosti. Endomondo som používal rád. Škoda.
servus...tak co uz si na strave??? ja jej nemozem prist na chut,pripada mi jak socialna siet...niesu tam take vypocty statistik jak mal endo. skusal si nejake ine apky okrem stravy?
Nie som na Strave a zrejme ani nebudem. Prečítal som si diskusiu na Google Play k Strave a vraj už spoplatnili, čo sa dalo. Vraj to už nie je, čo bývalo. Zvažujem tú druhú aplikáciu od tvorcu Endomonda. Uvidím, ako to bude fungovať. Inak používam aj Sigma Data Center, Garmin Connect a Relive. Endomondo mi chýbať bude, ale v najhoršom sa zaobídem aj bez neho.
ak mal niekto rad endomondo grafy, tak som si nakodil vlastne vo velmi podobnej verzii, proste som tu mrtvolu okopcil kto by chcel a ma stravu, tak si to mozete prepojit: www.sportmetre.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta strava ma statistiky jak endo,... myslim ci si viem pozriet denny,tyzdeny,mesacny,rocny suhrn aktivit jak to mal endo
wilkinson cez aku apku si vyjazdy prenasal do stravy...a jak dlho sa to prenasalo...dik za info
Keď budeš prenášať veľa.vyjazdov tak to bude trvať dlhšie ja som len prenášal od začiatku roka a trvalo to asi trištvrte dňa 😁
servus...tak co uz si na strave??? ja jej nemozem prist na chut,pripada mi jak socialna siet...niesu tam take vypocty statistik jak mal endo. skusal si nejake ine apky okrem stravy?