kedze ja sa pohybujem medzi dvoma mestami a v kazdom mam bike ulozeny inde a inak, tak ma napadlo, ze kde maju bikeri svojho milaaska uchytenie na intraku vam tu uploadnem (sa nesmejte, je to robene z toho co bolo po ruke), uchytenie co mam doma, je ale dost specificke a foto tu nemam...je vsak priam idealne ...to vam mozno nakreslim ...no takze kde ho skladujete? na balkone? v garazi? v kocikarni? v detskej? pod stropom? na stene? nad postelou? pod postelou? whatever
p.s. ten vytrhnuty spic si nevsimajte, je to cerstve, nebol na to este cas
Polo kukam ze ten Giant ma ona v galerii.. tak prajem aby sa buduca manzelka nestazovala
Stará fotka, už som ho pred rokom predala ale aj jeho nástupca tam visí rovnako.
Tým, že sú vešiaky otáčacie, je v tej bicyklovni mrte miesta. Teraz sú tam aj lyže a tak a dá sa tam skákať na švihadle. Pôvodne som myslela, že budeme mať s Polom každý svoju detskú ale nakoniec ma presvedčil ??
Môj otec je takýto paranoik nesmieš ísť dnu s bicyklom lebo bude citujem: "všetko zakvápané od oleja". Lebo olej bežne tečie prúdom z bicykla Nemôžeš si ani podložiť bicykel lebo to nie je dobre.
ale štvorce sú podľa mňa lepšie izby ako "slíže" napríklad v BA v jednoizbáku som mala takto jeden na stene, tá polica bola u stolára vyrobená podľa môjho návrhu a MTB pod tým alebo v kuchyni
Polica bola super, dobre sa to tam vešalo, držalo to a reflektovala na šírku riadidiel. Mám za to, že v byte ak je bike súčasťou bytu tak by to mohlo vyzerať ako nábytok, najmä, ak to je takto namiesto telky železné háky a všakovaké nevzhľadné riešenia sú fajn do náraďovne, garáže a podobne. Byt ani policu ani tieto tri biky už nemám život je zmena.
Scarinko, vieš ako sa tam dobre spalo? baba, čo to kúpila mi vravela, že si to namalovala na oranžovo, zeleno, fialovo, či to chcem vidieť, ja že ani náhodou!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A manželka si nesťažuje? 😂😂
Rumakk stacia mi zatial dva, dalsie dva su fixskine
Ale namazat si to mohol.
Stará fotka, už som ho pred rokom predala ale aj jeho nástupca tam visí rovnako.
Tým, že sú vešiaky otáčacie, je v tej bicyklovni mrte miesta. Teraz sú tam aj lyže a tak a dá sa tam skákať na švihadle. Pôvodne som myslela, že budeme mať s Polom každý svoju detskú ale nakoniec ma presvedčil ??
WD by malo byt len krajnym riesenim, resp. nudzovka. Pohon s nim znie skoro rovnako strasne ako nasucho
Scarinko, vieš ako sa tam dobre spalo?