Áno, kolega má tiež toho scandala. Svojho času sa dal kúpiť pod 400e spolu RS 35 gold. To vychádzalo tak, že rám bol prakticky zadarmo.
Aj tento titus sa dal kúpiť pod 400 na black friday, až má pamäť neklame, ale ani za tu cenu by sa mi asi nepáčil oveľa viac ?.
Zasa. Zasa Boh Apple a zasa na zadnom. Asi končím (aj) s drahými plášťami. Alebo dám megaťažký Marathon dozadu... Nechápte zle ale asi to nenisú plášte určené na preťažovanie...
Ako sa starám o bicykle? Práveže túto skladačku hýčkam. Vždy po návrate domov má generálku. Nepotrebujem aby ma nechala v štichu bohvie v akej prdeli
Taku retaz nemala ani babka na Urale ktory parkovala celorocne oprety o strom pred domom lebo ju sice nikdy neprala ale za to pravidelne pred cestou do kostola potrela olejom na sijace stroje. Ta tvoje mala byt uz 10x medzitym vyprana a namazana, alebo davno vymenena. Za dalsie kolko vazis s bikom a nakladom a na kolko to fukas. Guma moze vo vlhkom prostredi tiez hnit ako ta retaz.
Jazdis Deore CN-HG54 ? Mal som ten isty problem. Bud chod do nizsej rady, nema tak tvrdy material zrejme menej zeleza, alebo do vyzsej asi lepsie rovno KMC alebo Connex. Ak chces nechat povodnu retaz tak jedine vyfukat retaz kompresorom, aby bola sucha kym bike odlozis.
Potvrdzujem to co pise FiLus - retaz za tychto podmienok hrdzavie velmi rychlo, a je jedno ako vela ju mazem (zelenym Finish Wetom).
Uz som musel kvoli tomu aj urychlit tocenie retazi, akurat teraz som dal novu.
Alebo pouzivat horuci vosk. Tak ci onak ak retaz zacne hrdzaviet je z nej mazivo fuc, cize aj tak potrebuje vycistit a namazat, ak nie kvoli hrdzi tak kvoli obmedzeniu opotrebenia urcite.
Ako, mne neva, že je reťaz (články) oranžová. Však keď mažem, mažem len stred (čapy) a dostatočne. Ten plášť fakt asi nebol dobrá voľba. Pôjde tam asi Marathon Plus. Na istotu, vyskúšané na inom bajku.
To by ste mali vidieť moju reťaz ? kým umyjem bike a namažem reťaz tak prejdú aj 2-3 týždne. A už fakt neviem čo tam mám dať. Vždy to mazivo zíde dole.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj tento titus sa dal kúpiť pod 400 na black friday, až má pamäť neklame, ale ani za tu cenu by sa mi asi nepáčil oveľa viac ?.
No podla mna ta retaz vyzera dost zhrdzavena..
Taku retaz nemala ani babka na Urale ktory parkovala celorocne oprety o strom pred domom lebo ju sice nikdy neprala ale za to pravidelne pred cestou do kostola potrela olejom na sijace stroje. Ta tvoje mala byt uz 10x medzitym vyprana a namazana, alebo davno vymenena. Za dalsie kolko vazis s bikom a nakladom a na kolko to fukas. Guma moze vo vlhkom prostredi tiez hnit ako ta retaz.
Uz som musel kvoli tomu aj urychlit tocenie retazi, akurat teraz som dal novu.
Alebo pouzivat horuci vosk. Tak ci onak ak retaz zacne hrdzaviet je z nej mazivo fuc, cize aj tak potrebuje vycistit a namazat, ak nie kvoli hrdzi tak kvoli obmedzeniu opotrebenia urcite.
savings KMC X 10 reťaz, 10-rýchl., 114 článkov
22,99 € savings
MOC 32,99 €