Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes teda fakt plnka, pesiaci behali vsade aj po trailoch. Po asfaltkach som si uz zvykol ze to dokazu zavriet aj piati ale dnes asi zadarmo daco davali 😁
Sranda bola od ČK k BK na tych zamrznutych asfaltkach. Ludia to skusali na cestakoch.
Nakupovat sa da predsa aj online. Pozerat filmy detto. Osobne sa obavam, ze ludia si na chodenie do prirody natolko zvyknu, ze to takto bude vyzerat aj po korone. Vsetci predsa vieme ako dokazu byt priroda a cerstvy vzduch nakazlive
Nakupovat sa da predsa aj online. Pozerat filmy detto. Osobne sa obavam, ze ludia si na chodenie do prirody natolko zvyknu, ze to takto bude vyzerat aj po korone. Vsetci predsa vieme ako dokazu byt priroda a cerstvy vzduch nakazlive
tak ja dúfam že keď sa otvoria okresy tak sa to trochu viac "rozplynie"
Ludi je vela, ale az vela na Kamziku nebolo, ako som cakal .. mozno sa rozprchli po lese, neviem.
Ale co je problem, ze ti ludia proste maju uplne ale uplne vsetko v pazi. Z asi 500 ludi co som stretol (nepocital som, mozno aj viac), sli po spravnej ceste (po lavej) asi 8ks. Ked sem tam niekto ide zle, to nevadi, niekedy to situacia a teren aj vyzaduje, alebo fakt uzka cesta, ale toto fakt nie...
To ako mam si kupit hukacku z auta a drzat ju zapnutu cele kilometre ? Lebo ovce nevedia, ze tym, ze ak pojdu po lavej strane, tak vidia, ze nieco ide oproti a nikto nemusi skakat nikomu do cestya pod. ? Hadzanie zodpovednosti na toho druheho je asi hit sucasnosti. Vobec asi nechapu, ze idu po ceste ... Ze to nie je korzo, nie je to chodnik ani pesia zona ? Alebo masa ma prednost ? Asi ano ..
Vrcholom bol dnes kocik . Stredom cesty od Kamzika dole po hlavnej ceste .. idu,idu, tak reku obidem ich a zrazu sup, typek aj s kocikom to stocil rovno pod koleso. Snazim sa predvidat, ale aj tak ma prekvapil .. ale tak pri tej rychlosti asi 15km/h /tam sa inak neda, vsade plno aut a ludi/ sa nic nestalo, ale flekovat som musel. A vlastne este predtym pesiak , rovno z chodnika na cestu , do krizovatky, ani sa neunuval pozriet doprava, skoro mi vstupil do jazdnej drahy, nestihol, ale nosom ma skoro obtrel, aspon sa zlakol a druhykrat snad bude pozerat.
Doobeda som si cital par sprav o bezkovani na Babe, tam to bolo uplne zle .. vraj ked nevie brzdit na bezkach, nema tam co liezt
ale nejak mi nezapina že načo lezes na Kamzik keď vieš za tam budú stáda oviec ... mas to tu najazdené ako málokto, takže určite vieš nájsť alternatívnu trasu ...
scarinko: prehliadam priestupky, nikto nie je dokonaly, ale co je vela, to je moc A hlavne nemam rad, ak zodpovednost za seba niekto hadze na mna. Podobne nemam rad, ak niekto bude kricat, ze sa boji , ze ho niekto nakazi, ale nema problem sa pchat tam, kde to realne moze nastat. Alebo ked niekto krici, aby ho chranili, dali mu peniaze, soc. davky atd. .. ale sam nepohne prstom. Jedna vec je ludskost, druha zneuzivanie. Ale samozrejme viem, ze s tym nespravim nic
ivast: na Kamziku stada neboli /okolo bufetov nechodim/, to bolo inde. Ale tieto problemy s tym, ze pesiaci su nepozorni , boli aj tam. A preco leziem na Kamzik ? Asi na to mam dovod , nie ? Skus porozmyslat, urcite na to prides .. dost to suvisi s tym najazdenim Okrem toho, inde to nie je o nic lepsie... skor horsie, jediny problem bol kusok na asfaltke smer Snezienka, trochu zladovatela plocha pri trafe a v zakrute.
Inak samozrejme, kebyze neni korona-snow-issue, tak by som dnes na Kamzik neliezol
Ludi je vela, Bratislava je velka, a moznosti v ramci okresu je malo, preto tolka koncentracia. O ne-ohladuplnosti sa tu da napisat biblia.
Dnes na hradzi uz aj bezci ako teliatka 3 vedla seba na celu sirku. A to som si myslel ze sportovci su aspon voci sebe ohladuplni
Niekto ste boli aj v terene v bratislavskej casti karpat? Ja som si radsej dal len trochu asfaltu. A stretol som par krat chlapika co vyzeral ako lto lto jazdil si dnes v cervenom?
vie niekto kde je tá SHMÚ meracia stanica Koliba? mne to pripadá že to musí byť relatívne nízko ... a ešte by ma zaujímal Malý javornik, že či je to ten za BK ... pri aladinovi sú súradnice pre ktoré je model generovany obsiahnuté v grafe a logicky mi vychádza že keď lokalita má rovnaký názov tak by mala byť rovnako umiestnená, ale ktovie ..
ivast:
SHMU na Kolibe je na Jeseniovej ulici, to je nadmorska vyska cca 280 m.n.m.
Maly Javornik je ten za Bielym krizom, ten ma nadmosrsku vysku 589 m.n.m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sranda bola od ČK k BK na tych zamrznutych asfaltkach. Ludia to skusali na cestakoch.
tak ja dúfam že keď sa otvoria okresy tak sa to trochu viac "rozplynie"
Ale co je problem, ze ti ludia proste maju uplne ale uplne vsetko v pazi. Z asi 500 ludi co som stretol (nepocital som, mozno aj viac), sli po spravnej ceste (po lavej) asi 8ks. Ked sem tam niekto ide zle, to nevadi, niekedy to situacia a teren aj vyzaduje, alebo fakt uzka cesta, ale toto fakt nie...
To ako mam si kupit hukacku z auta a drzat ju zapnutu cele kilometre ? Lebo ovce nevedia, ze tym, ze ak pojdu po lavej strane, tak vidia, ze nieco ide oproti a nikto nemusi skakat nikomu do cestya pod. ? Hadzanie zodpovednosti na toho druheho je asi hit sucasnosti. Vobec asi nechapu, ze idu po ceste ... Ze to nie je korzo, nie je to chodnik ani pesia zona ? Alebo masa ma prednost ? Asi ano ..
Vrcholom bol dnes kocik
Doobeda som si cital par sprav o bezkovani na Babe, tam to bolo uplne zle
ivast: na Kamziku stada neboli /okolo bufetov nechodim/, to bolo inde. Ale tieto problemy s tym, ze pesiaci su nepozorni , boli aj tam. A preco leziem na Kamzik ? Asi na to mam dovod , nie ? Skus porozmyslat, urcite na to prides .. dost to suvisi s tym najazdenim
Inak samozrejme, kebyze neni korona-snow-issue, tak by som dnes na Kamzik neliezol
Dnes na hradzi uz aj bezci ako teliatka 3 vedla seba na celu sirku. A to som si myslel ze sportovci su aspon voci sebe ohladuplni
dufam, ze dnes v noci uz bude mrznut, ale zatial to vyzera biedne - http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_apocasie_sk&ii=11813
SHMU na Kolibe je na Jeseniovej ulici, to je nadmorska vyska cca 280 m.n.m.
Maly Javornik je ten za Bielym krizom, ten ma nadmosrsku vysku 589 m.n.m.